Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Съвети за безболезнен живот
Автор: radostinalassa Категория: Технологии
Прочетен: 236932 Постинги: 489 Коментари: 744
Постинги в блога от Октомври, 2017 г.
2 3 4 5  >  >>
 През декември 2016 година Нобелова награда за медицина получава биологът от Токио Йошинури Осуми за откриването на механизма на автофагията.Това е велико откритие.
Осуми е определил гените ,които отговарят за автофагията / самоизяждането /.Щом в клетката престанат да навлизат хранителни вещества,тя започва да се разтоварва от тези отпадъци.Отказът от храна способства за очистването на тялото,за оздравяването и подмладяването.Гладът,от който се боят всички хора е панацея от смъртта.
В храната ни днес не е останал нито един полезен продукт, и тя скъсява живота ни.
Скоро ще дойде модата на гладуването.Това е свързано с рязкото влошаване на здравето на нацията,увеличаването на разходите за здравеопазването.От САЩ ще тръгне модата на лечебното гладуване.Вярно е,че чувството на глад е страшно изпитание.Всички преселения на човечеството са били за нови пасбища,посевни площи,т.е. борба за храна.
Гладът за кратко време влошава работата на мозъка.
Френски лекар доказал,че може да преживее в океана на лодка ,като пиел по-малко солена вода и яде каквото намери.Той доказал,че моряците в океана са умирали от страха,а не от глад.Той пресякъл Атлантическия океан на лодка за 65 дни.
Трябва да спрем да се страхуваме от глада.
Какво са ядяли руските богатири? Основно хляб и квас.Как с този рацион са се сражавали по няколко часа с два меча.Какво е ял княз Владимир? - каша от овесени зърна ,печени в пещ с конопено масло.Но не са използвали днешните дрожди убийци.
Във Ведите е написано,че еднообразната храна и умерена храна води до обновяване на организма.Човек не губи силите си в храносмилането,а черпи енергия за живот от природата,Космоса.Днес на Земята има 40.000 души ,които не ядат,не са умрели от глад и живеят активно.МАЛКА ЧАСТ ОТ ЕНЕРГИЯТА СИ НИЕ ПОЛУЧАВАМЕ ОТ ХРАНАТА - около 20 %.Другата част се получава от енергията на природата .
Категория: Технологии
Прочетен: 3559 Коментари: 0 Гласове: -4
Последна промяна: 02.11 06:42
 ДНК - генеалогията изучава скоростта на натрупване мутациите в Y- хромозомата у мъжете.
Те са обратими и необратими. В  Y -хромозомата има 58 милиона нуклеотида. Тези мутации са безвредни и са естествени грешки при копирането на ДНК от бащата към сина.Тази наука не се занимава с гените.Хаплогрупата е родов признак.Субкладите са подгрупи,племената в древния свят.Това са групи от хора,които се придвижвали,и като правило имат една хаплогрупа.С времето те се отдалечават от общия прародител .Всеки род се състои от много племена / субклади /.Хаплотиповете не показват етносите.

Категория: История
Прочетен: 367 Коментари: 2 Гласове: 1
Откъде се появяват киселините у нас.Животът предполага  дишането ,при което се отделя СО2,който дава с водата въглена киселина.Това е единственият закисляващ фактор,който е замислен от природата.Би трябвало да е така,ако се храним с плодове - захарта в тях дава само СО2 и Н2О,а целулозата отива в дебелото черво и е идеална храна за симбионтната микрофлора.Но човек се храни с много месо, яйца,риба,кафе - всички те дават пикочна киселина.Други киселини са млечната киселина / движения /, танинова киселина - чай,кафе,
оксалова киселина - какао, прехранване с картофи, сготвени киселец и ревен.Сярната к-на се взема от свинското месо,азотна киселина - отглеждани с нитрати растения,месо  обрабо-
тено с нитрати / консервант / ,ацетилсалицилова к-на - всички обезболяващи,противовъзпа-
лителни лекарства ,никотинова к-на - пушене.
Буферните ни системи неутрализират киселините по законите на химията.Алкалните минера
ли - натрий,калий,калций,магнезий заместват Н2 в тези киселини и се получават неутрални соли.Напр.пикочната киселина и живият калций дават калциев урат,който е почти неразтво-
рим.Ортофосфорната киселина / пепси,лимонада / с жив калций дава сол.Тези соли трябва да се изведат с урината,но те са трудно разтворими .Затова се отлагат в ставите,по съдове-
те,в бъбреците,черния дроб .Това са шлаките.Колкото повече от тези киселини има в кръвта,толкова повече соли се отлагат.
Категория: Технологии
Прочетен: 103 Коментари: 0 Гласове: 0
 "Ако в мозъка на някой човек има допълнително поле,то той може да се смята,че е от друг биологичен вид, в сравнение с останалите хора.Напр. лисицата и вълкът са от различни видове.В мозъка на Менделсон е открито такова допълнително поле над очите,в челната част."
Тия учени само чакат някой гений да умре и започват да се ровят в мозъка му.
Ако сравним мозъка с компютър,то тези хора имат допълнителна част.Сигурна съм,че и Левашов е имал допълнителни полета.
Категория: Технологии
Прочетен: 81 Коментари: 0 Гласове: 0
"Четвърти стадий на натрупване на токсини и шлаки в организма ни.Междуклетъчните 
пространства вече са препълнени .Човек се лекува с лекарства,потиска симптомите ,
но вече настъпва клетъчният стадий.Отровите започват да проникват в клетката.Опитите на тялото да изхвърли токсините могат да се прекратят / хрема,кашлица,диария,обриви /.
Но се появяват субективни симптоми - умора,безпокойство,снижаване на настроението ,
вегетативни симптоми- нестабилно РР,мигрена,остеохондроза във всички отдели на гръб-
начния стълб.Лабораторните анализи могат да са нормални.
5 стадий - Дегенерация и разрушение.Тук вече се появяват отклонения в лабораторните показатели.Започнало е разрушение на клетките.Напр.това е цироза на черния дроб.Може да трае с години.6 стадий - злокачествени заболявания.Разрушението върви прогресивно.
Първото място,където се отлагат шлаките е дебелото черво.Даже у малкото дете там се натрупнат шлаки от нишестената храна,млякото.Друго място е белият дроб - оттова са вечните сополи,,простуди у детето.Даже и да е на кърма,то получава токсините от кърмата.
Честите простуди са симптом на покритото със слуз дебело черво на детето.Решава се лесно със клизма с физиологичен разтвор или настойка от лайка,прекратява се храненето с млечни каши,тестени изделия,нишестени храни.Данат се свежи изцедени сокове и малко куркума.Тя се смесва с мед и се дава по 1 ч.л. 3-4 пъти дневно.С времето диарията се заменя от запек.Токсините се натрупват по ъглите на червото,в кръвта,лимфните съдове,
В черния дроб,белия дроб,синусите,кариес.Ако детето има кариес,то у него има вече меки камъни в черния дроб.Ако човекът е дебел,тлъст на средна възраст,то той носи в червата си 15-20 кг от тия отровни запаси.Те са станали твърди и е трудно да се отмият от стената на червото.В черния дроб са хиляди камъните,също и в бъбреците.Кожата също е мощен отделителен орган за токсините,лигавиците ,белия дроб.Ако са болни бъбреците и не могат да концентрират урината, се усилва мирисът на тялото - кожата ,дъхът / отделят се от белия дроб /.
Категория: Технологии
Прочетен: 123 Коментари: 0 Гласове: 2
 ДНК генеалогията показва,че скитите имат хаплогрупа Р1а ,както у ариите и русите.
Хаплогрупата на хазарите е Р1а - Z 93.Първото изследвано погребение е от края на 7 век от н.е.,т.е. преди  1200 год./ ранни хазарски времена /,а второто е преди 1100 г. ,късни хазарски времена.Техният общ прародител е живял 700 год.прени н.е.,т.е.в типичните скитски времена.Това не е хаплогрупа от еврейския етнос, а типична тюркска хаплогрупа и субкла-
ди,т.е. тюркска линия.
Източните славяни имат хаплогрупа Р1а - Z 280  и  - М 458  водят своя произход от ариите,но не и от скитите и хазарите./  Z 93 /.
Родът Р1а е пристигнал на Руската равнина като арии  Z 645 преди 5000 год. от Европа и то от Балканите!  Родът И2а -  L 147 се е възродил на Дунав преди 2300 год.и се е разселил по Източна Европа.И родът N1c1 - VL 29 e пристигнал от Източна Азия през Алтайския регион 
миграции по Сибир до Северен Урал и излезнал на Руската равнина преди 3500 тодини.
Не е вярно,че фино-угорските народи са живяли с хилядолетия на Руската равнина,,а след това дошли славяните и ги асимилирали са неверни.Те са дошли след всички други в началото на първото хилядолетие от н.ера.
Така обединението на славяните станало чрез обединението на няколко рода.Най-древният род са източните славяни.Той включва   Р1а -   Z 258 и Р1а - М 458 . Това е Фатяновската култура.Този род е мигрирал и на север до Балтика ,и на югозапад до  Балканите и Адриатика.Тук на Балканите той се обединил с рода  I 2а и създал славянско единство в 
началото на н.е. Оттук са тръгнали южните славяни.Т.е. не славянският език се е отклонил на клонове в началото на н.е.,както предполагат лингвистите,а обратно.В тези времена той се е обединил.На Балканите доминира хаплогрупата И2а,и южнославянските диалекти.
В Източна Европа преобладава хаплогрупата Р1а и източно-славянските диалекти.
И преминавайки към Балтика и Бяло море преобладава хаплогрупата N1C1    до 45 %.
Балтите - литовци и латвийци ,са балти лингвистично.У 50 % от тях са  N1C1, а др.са Р1а.
Мит е пребиваването на фино-угрите на Руската равнина хилядолетия назад,и че по право им принадлежи .Корените на тези приказки се намират и в Норманската теория.Те имат по-скоро идеологически характер,а не научен.
Категория: История
Прочетен: 501 Коментари: 5 Гласове: 0
 " Както много знаят,хазарите се считат за юдеи по вероизповедание. Постепенно се е намалявал броя на тези,които се смятат за юдеи до върхушката им.Хазарите са били 
степни хора,но в разкритите наскоро 100 погребения,нито в едно не са намерени юдейски символи.За Израел е добре да намерят колкото може повече евреи по света.А за Русия е добре да намери пък славяни по света,това е нормално.Наскоро бяха разкрити две хазарски погребения,и в съдружество с ростовските криминалисти ние анализирахме костите на тези хора.Оказа се,че синонимът на рода им,т.е. хаплогрупата им е Р1а .
Родът Р1а се е разселил на два клона,които имат свои подиндекси.Единият е  Z 280,това са етническите руснаци,а другият е Z  93  - това са скитски хазари,които нямат отношение към русите.Оказало се,че индексът им е  Z 93,т.е. те са степни хора,без отношение към руснаците.
Категория: История
Прочетен: 360 Коментари: 6 Гласове: -1
Последна промяна: 29.10 21:18
 С помощта на генома не може да се предава интелекта.Нивото на ай кю у европейците пада,защото необходимостта от индивидуална съобразителност, борба за живот не е висока при рафинирания им живот.Защо мигрантите са по-умни от тях ? Идват тълпи хора от Азия и  Африка,нямат нито образование,нито културни традиции .Възползват се от помощите,които плащат трудолюбивите европейци,размножават се като зайци,разселват се по Европа.Това е биологичен процес,техните потомци стават все повече, геномът им отлично се съхранява.Това е тържество на биологическия подход над разслабената и развратна Европа.Естествено те тихичко ще я унищожат, както са унищожили нашите предци неандерталците.
Категория: Политика
Прочетен: 2788 Коментари: 6 Гласове: 0
Последна промяна: 29.10 06:52
 В миналото хмел се е отглеждал на огромни поля в Татарстан, Башкирия.Но преди 35 години
тези полета изчезнали.Оттогава немците измислили нов изкуствен "хмел" за производство на бира.Сега го правят, представете си от костите на животни , събират ребрата,ципите им.
сега пивото става много бързо, за 4 дни ферментира .Но то засяга силно и жените,и мъжете.
жените стават груби,а мъжете стават женствени - порастват им гърди,задните части.
Каква е статистиката от преди 5 години : 40% от немците до 30 години в Германия са напъл-
но импотентни.Представяте ли си,заради бирата.А така представят фестивалите на бирата!
Това е специален геноцид,върви унищожението на бялата раса! Хората вярват на рекламата,че бирата е полезна.А 80% не могат да имат деца,понеже тези дрожди унищожа-
ват детеродната способност и в двата пола.Млади мъже около 20 години се оперират за премахване на гърдите си,които растат диво от тая бира.
Също така социалните работници непрекъснато проверяват семействата с малки деца.
Преглеждат редовно дали имат в хладилника си за всяко дете комплект продукти.Ако няма нещо,то ти взимат детето! Затова винаги купувахме обилно храна,за да не попаднем в ръцете на феминистките от социалните служби.Преди 3 години са били иззети от семействата им 1230 деца.А когато чрез съдебни дела трябвало да си върнат децата ,намерили само четири.А огромната част деца може да са осиновени от американци,или негри,или са отишли за органи? Цяла Германия знае за това.Хуманизъм в действие!От всяко дете се взимат 5 комплекта  - роговица,сърце,бъбреци и т.н.Ужасии!Това ли е либералната 
идея.Настръхваме от лъжите.Ето каква сатанинска империя е САЩ.Като вече и Европа е такава! Върви борба със семейството.Това е толерантността.В Португалия и Холандия са приети закони,разрешаващи на майката да спи със сина,бащата с дъщерята,брата със сестра си.Но най-модното сега е педофилията - 30-40 год.мъже да спят с 6-месечно бебе
момиченце.Та не е ли това лудост? Истинска бесовщина!
И си позволяват да ни укоряват,че сме против тия лудости.Това е противно на нашия дух,вяра,традиция. - Сергеев.
Категория: Политика
Прочетен: 231 Коментари: 0 Гласове: 0
Слагаме в съд гроздов сок.Това е воден разтвор на витамини,захари,ензими .Слагаве вътре 
дрождеви бактерии.Те изяждат захарта и изакват етилов спирт.Т.е. алкохолът е изпражненията  на дрождевите бактерии.Наздраве!

Категория: Технологии
Прочетен: 68 Коментари: 0 Гласове: 1
Ние натрупваме шлаки и токсини в организма си,това са соли,киселини,гнойни субстанции,
химични вещества - това е универсалната причина за всички болести.И заболяванията са  опитът на тялото ни  да се очисти от чуждите за него субстанции.Основната маса от тях са биологични - продукти на обмяната ни,патогенна микрофлора и фауна.Вторите са физико-
химични фактори /при градските жители / - елеектросмог,вибрации,вредни газове,цигарен дим,лекарства и пистициди.Първите отнемат силно енергията на организма ни,и засилват 
интокикацията ни.Много от лекарствата кристализират в черния дроб и бъбреците.На трето място е психичният фактор - тойсъщо отнема от енергията ни и засилва действието на ток-
сините.Най-напред зе замърсява черният дроб.Сега при младите се отделят повече меки камъни от него,отколкото при старите хора.После се замърсява лимфата - тя е канализацио
нната ни с-ма,която събира отходните вещества,умрели бактерии,вируси  по цялото тяло.
Лимфата се събира в големия лимфен проток под лявата ключица,който се влива в голямата долна празна вена.Оттук започва наново разделянето на лимфни капиляри и се носи към дебелото черво.Всеки капиляр носи лимфата към съответната част на червото.Но ако то е покрито със стена от фекални налепи,то лимфата се връща обратно и се носи по цялото тяло в кръвта и я отравя..Това се случва даже при малки деца със запек,въпреки,че те нямат фекални камъни.Прави се клизма.При такива черва прогресира увреждането на черния дроб.Увеличава се кръвното налягане във вена порте / чернодробната вена /,защото всякакви задръствания пречат на циркулацията на кръв,жлъчка.При това положение се появява гноен процес,напр.ангина или друго възпаление.Това е показател да променим храненето си,също и у малките деца.Образуват се и камъни в кухите органи - до 2 кг в бъбреците,в черния дроб, в протоците на жлезите.Ако са пропити с калций,стават контрастни и се диагностицират. Немският д-р Алцхаймер е автор на теорията за хемотоксикологията  /т.е. шлаките и токсините са причината за болестите ни /.И тази болест има 6 етапа в динамика,според степента на замърсеността ни.
1 стадий - организмът ни все още се справя с потока от токсини,като усилва обмяната,засилва отделянето - повишена потливост,немотивирана температура,
2 стадий - Започва отделянето на токсини,като хрема,кашлица,температура,кисела пот,коли-
ки,коремни болки,обриви,гнойни пъпки,диария.
3 стадий - вече има натрупани шлаки на някои места в организма ни.Това са липоми,фибро-
ми,миоми,разширени  вени по краката,хемороиди,теглото се увеличава или отслабване.
Тези три стадия са извънклетъчни,процесът не е стигнал до клетката и е лесно да се избавим.Те могат да траят с десетки години.....
Категория: Технологии
Прочетен: 182 Коментари: 0 Гласове: -1
 Особено опасен днес е въпросът влияе ли расовата принадлежност на интелекта? Този въпрос е невероятен в 21 век. Но той все още се повдига в научните кръгове.Психологът Луис Терман през 1916 год.е изобретил IQ,и заявил,че учениците трябва да се разделят по националности.Той казал,че тяхната тъпота идва от расата им / визира негрите /.Уилям Шокли,носител на Нобелова премия заувил през 1970 год.,че черните американци с нисък ай кю ,трябва да се стерилизират.И така славата му като учен изгаснала,пред това,че го нарекли расист.Друг Нобелов лауреат,Уотсън подел расовата тема.Той се безпокоял за политиката на САЩ по отношение на Африка,защото ние ги считаме за равни на себе си,а тестовете показват обратното.Тези,които наемат черни работници знаят,че не сме равни.
Той е обвинен в обида над САЩ и се извинил.Проф.Ричард Лин - той смята,че главният проблем на САЩ е потокът от хора с ниско аю кю от страните от третия свят в САЩ,Канада и Европа.Той прави таблица ,като на върха поставя северно-източните азиатци с ай кю -105.
Европейците в северната и централната част - 100,американски индианци - 85,негрите в Африка - 70,австралийските аборигени -65. Верни ли са тези данни?
Антропологът Л.Хендри / черен американец / - Хората никога не са искали да узнаят истина-
та по този въпрос.
Дотук излиза,че най-умни са азиатците.Но 90% от значимите научни открития не са техни,а на бялата раса.

Категория: Политика
Прочетен: 245 Коментари: 0 Гласове: 0
2 3 4 5  >  >>
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 236932
Постинги: 489
Коментари: 744
Гласове: 339
Архив
Календар
«  Октомври, 2017  >>
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031