Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Съвети за безболезнен живот
Автор: radostinalassa Категория: Технологии
Прочетен: 217620 Постинги: 434 Коментари: 610
Постинги в блога от 01.11.2017 г.
" Диабетът не възниква и никога не се е причинявал от употребата на въглехидратна храна и захар.Причината за диабета е хранене с продукти,които повишават нивото на мазнините от животински произход в кръвта.,т.е. говорим за месото. Клетките в мускулите на човека при-
вличат кратки липидни частици, които предизвикват резистентност към инсулина, и естествените захари не попадат в клетката, а се натрупват в кръвта.Това е диабетът".
Д- р Гард Дейвис - " Проведено е мащабно изследване с половин милион хора,което е доказало,че употребата на  въглехидрати снижава диабета,но не е така с белтъчната храна.
Въглехидратите и захарите са полезни,в тях няма нищо лошо.Самата мисъл,че се пълнее от тях е абсурдна.Ако изяждате поне една порция месо дневно,то рискът от диабет нараства с 50%.Лекарите препоръчват на болните от диабет да ядат месо! Тази информация ,че месото води до диабет я няма".

Категория: Хоби
Прочетен: 173 Коментари: 1 Гласове: 0
 Бедата на теорията на Дарвин е в това,че съвременната наука доказва,че архантропите са живеели по едно и също време / не е имало преход между тях /.И в същите слоеве се намират кости на хора от съвременния вид.Напр.отпреди 25 млн.години.
Днес учените смятат,че една майка - Ева ,е дала начало на четирите раси - черна,жълта,
европееидна и червена.Но това е изкуствено направено.В тази насока работи Майкъл Кремо.Той е намерил много находки,започвайки от паеозоя - каменни оръдия,украшения,предмети,детайли от древни компютри.Т.е. човешки цивилизации са възниквали няколко пъти и са загивали.Преди 150.000 години е започнало смесването на кроманьонците с архантропите.Днес много генетици смятат,че това е било невъзможно.Но има много факти,които го потвърждават.Затова в Ялта при СССР е бил създаден развъдник, в който са се опитвали да произведат универсален войник.Никой не знае къде са се дянали тия хибриди,всичко е засекретено.Правели са изкуствено оплождане на маймуни и хора,по-
лучавали се хибриди между човек и маймуна.Т.е. е било възможно кръстосването м/у архантропите и човека лесно и просто.Генетиците твърдят,че хомо сапиенс не се е смесвал с архантропите.А има ли чисти раси на Земята? Едната е малобройна,живее в Южна Индия - дравидите.Те са черни,красиви хора,идеално сложени,имат родственици - масаите в  Етиопия, Сомалия.Те нямат примеси на неандерталска кръв.Другата е бялата раса,която е огромна.Това е цялата Русия,Украйна,славянските народи,германските народи / т.е. от Тихия до Атлантическия океан, на юг до Индийския океан /.
По отношение на Европа - всички европейци са убедени,че са от бялата раса./нарича се още индо-европейска /.Но на практика не е така.Европа е била покрита с ледници.Смята се,че 4.000 години преди н.е. европейците са заселили Европа.Това е период на скотовъдството и лова.Не е възможно толкова много племена да заселят Европа и да се изхранват,освен с канибализъм.Това са били стотици родове.Получава се,че европейците са дошли от Азия.Преди тя се е наричала Асия,страната на асите.Огромна степна терито-
рия,преди 6-8 хиляди години е била покрита с треви.На мястото на пустинята Гоби е имало планини -гори от  брези,борови гори.Това е доказано чрез степната мечка,която живее още там / Монголия /.Това е била земята на асите,европеидната раса.Преди 12 000 години е имало голям континент в Атлантическия океан,и друг много голям в Тихия океан.Третият е бил на север,смята се,че това е била Хиперборея / Ариана /.Тогава климатът тук е бил идеален.Оттук е тръгнало разселението на бялата раса.А също и от запад/ от Атлантида /.
Откъде е дошла днешната тоталитарна власт,която държи народите в робство ?
Легендите разказват за великата война,която е продължила няколко хиляди години с песо-
главците,които са били чудовища,покрити с козина,с огромни зъби,мощни ръце,свирепи и човекоядци.Воювали с тях преките потомци на Ариана.След потопа /  вдигае нивото на световния океан, гибелта на двата континента. Русите не се смесвали с тия черни човекоподобни.Част от тях се съхранила в Тибет, горната част на Хималаите. Друга част е отишла на Кавказ.На Балканите са намерени цели полета от сраженията , учените разкопават стотици неандерталци с пробити глави.Тази битка е била в каменния век  15-18.000 години преди н.е. В България е намерено такова поле с избити неандерталци мъже,жени няма,като те са се били с белите.Тези песоглави са били унищожени в Сибир,
Средна Азия,чак до Китайската равнинаьто много от тях отишли в Европа.Също и архант-
ропи......
Категория: История
Прочетен: 120 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 217620
Постинги: 434
Коментари: 610
Гласове: 314
Архив
Календар
«  Ноември, 2017  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930