Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Съвети за безболезнен живот
Автор: radostinalassa Категория: Технологии
Прочетен: 217620 Постинги: 434 Коментари: 610
Постинги в блога от 12.11.2017 г.
 Това е книга на Батмангхелидж , крупен учен, който е произвел революция във възгледите за водата. По общоприетите медицински възгледи и по това как учат студентите медици, водата е просто разтворител. тя е инерционна течност, пасивно разнася веществата в тялото и не участва в химичните реакции.
Друг поглед на водата: 1. Водата е източник на енергия. 2. Водата е пряк участник в химическите реакции не като Н2О , а като Н - ОН .
И причината за болестите е обезводняването, и на мястото на водата се натрупват токсини и шлаки.
Водата е източник на енергия.Тя генерира хидроелектроенергия. Влизайки и излизайки от клетката през клетъчната мембрана се генерира енергия като в хидроелектростанция
Водата обезпечава процеса хидролиза , т.е. разпада на големите въглехидратни молекули до по-малки монозахари с участието на Н и ОН. Тя може да разгради и токсините.
При недостиг на вода имаме по-малко енергия и повече токсини.
Водата влияе и на ензимните реакции, на провеждането на нервните импулси / по-умни ще сме /. Сега има апарати за всякакви напитки ,но без вода.
Когато човек е гладен, то най-напред трябва да пие вода , и ако пак е гладен след това да яде .
Най-голямата грешка на хората е , че те смятат напитките за вода.Те ни обезводняват на практика.
Ако изпиете 1-2 чаши вода, то после няма да ви се пие кафе.
На болния се казва ако има отоци, да намали пиенето на вода.
Ако пие вода след няколко дни ще изчезнат отоците.Диуретиците са стрес за организма.Отоците се образуват, за да се запази водата в организма, т.е. нужна му е вода.
При токсикоза на бременната ,тя трябва да пие вода, за да не обезводни и детето.....


Категория: Технологии
Прочетен: 77 Коментари: 0 Гласове: 0
 Има истински и фалшифицирани знания. На учените се плаща , за да ни дават фалшиви знания. Или науката не знае за истинските знания , или е купена.
Всички древни знания принадлежат на славяните. Науката не е общочовешка. Тя е във висша степен национална. Аритметиката говори на славянски език.
Семантичен резонатор е когато всички славяни пишат и мислят еднакво.
Първата крачка за създаване на единна славянска общност е внедряването на единен славянски алфавит. Ако премине на латиница значи да поставим кръст на този народ.
Знаменитото изречение на Ленин ,че комунизмът е съветска власт плюс електрификация на цялата страна.
И , че най-важното изкуство е киното. Скоростта на заснемане на кадрите в киното е 24 кадъра в секунда.Когато американците изпитвали действието на киното върху подсъзнанието на човека , те създали 25 -я кадър. 50 и 25 са кратни числа.
Откъде се е взела честотата 50 херца на тока в СССР ?
Числото 50 се появява най-напред в Библията - направи навес  от 50 пръстена и сложи между себе си  - първият генератор за променлив ток , който действа на мозъка и блокира мозъчната дейност. Това става само в Европа и Русия. В другите страни е 60 херца, те пазят хората си.
Това не е случайно. 
Истинската наука се нарича православие.Библията е била написана на словенски език.
Нашият език е дървото на живота на Земята. Всички останали езици са произлезли от нашия език.Акад. Шишков - Името на славяните се е славило стотици години преди възникването на Рим и преди те да станат известни като хора. Славяните не са имали предписмен период. те винаги са владеели грамотата.
Напр. теорията за златните числа е написана в началото на този век.
Първото златно число е 5. А първото просто число също е 5.
Ние сме православни и не се делим. Числото на Бог Славь е 6, а на Бог Правь е 1.
Простите числа също не се делят. Затова демокрацията , която разделя и властва към нас е неприемлива и няма да проживее у нас. А има и правоверни - числото на вярата е 6. Т.е. няма какво да делим с правоверните, имаме пълно съгласие с тях.
В първата глава на Библията са скрити много знания , които се разшифроват само на нашия език. Напр. чудесата на Христос показват такава дълбочина на знанията , но не и на западните езици.Чудото на Христос с нахранването с хляб и риба , за да разберем разликата между кутия и кошница.
Когато се залагат неверни условия ,не може да се реши задачата. Затова трябва да се връщаме към древните знания.Те са възможни само на руски, който в най-голяма степен е съхранил древния славянски езис.

Категория: Технологии
Прочетен: 73 Коментари: 0 Гласове: 0
 Какво е значението на думата интернет?
Той общо взето е измислен , за да ни унищожи.-  чрез заливане с порнография, децата не могат да се откъснат от него - това е заболяване . Но чрез него ние можем да получим много знания.
Думата  интер означава - интелектуално оръжие и средство за унищожаване на славянските народи с бял цвят на кожата.
Нет - това е бог на отрицанието и разрушението.
Н.Левашов ни остави интересни научно- технически разлаботки, които сега не бива да ни се дават. Ние не сме нравствено готови да се ползваме от тези разработки. 
Думата страдание - стр АД а ние  - означава избор на човека да върви против Бога.
Всеки човек има свещеното право на избор. Ако иска да страда, моля.
Дегенератите се събират в една група , нормалните хора в друга. Нормалните не се стремят към властта. Т.е. недостойните пак ще се съберат във властта.
В миналото дегенератите не получавали гражданство и така не прониквали във властта.
С.Данилов.

Категория: Политика
Прочетен: 65 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 217620
Постинги: 434
Коментари: 610
Гласове: 314
Архив
Календар
«  Ноември, 2017  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930