Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Съвети за безболезнен живот
Автор: radostinalassa Категория: Технологии
Прочетен: 217620 Постинги: 434 Коментари: 610
Постинги в блога от 14.11.2017 г.
 Древният Вехти Завет е бил подменен от евреите. Русия е включвала Хиперборея, Скития, Тартария , Руското царство,Руската империя., СССР.
Разбирайки, че еврейската ерес прониква във всички сфери, на Първия  всеселенски събор е приет чин на особено кръщение на евреите , за да пребивават в православната църква.
 Древният Вехти завет е запазен в библиотеката на Иван Грозни.
На Втория всеселенски събор през 381 год. ясно е определил кръщението на юдеите , които да могат да пребивават в църквата.
През 520 год., на петия събор е забранено категорично на лица до пето поколение евреи по мъжка линия, даже да са дякони или прислужници, не са имали право.
А по женска линия генетиката не се размива при евреите/ /при тях тя е по женска линия  /.
През 1616 год. в Русия са внедрени Романови, превежда се като римски, до 1917 год.
Те са били тясно свързани с Англия.
Авраам Яковлевич Гаркави - еврейски писател, 1866 год. - "Славянският език носи в средновековната еврейска писменост названието ханаански език , както и въобще славяните, с изключение на няколко случая, са известни в нея под името Ханаанци."
От тоя литературен паментик, от преди  150 год. се вижда , че евреите от древността ни наричат ханаанци, и езика ни също. Т.е. Ханаан е земята на славяните.
Разпутине казал, че когато го убият, то Руската империя ще се разпадне. Той е убит в 1916 год.Витте С.Ю.си купил жена за 26000 рубли. Тя е била юдейка - Матилда Ив.Витте.
Витте окончателно угробил Русия.Земите са били продадени на юдейски концесии
През 1966 год.Брежнев става генерален секретар.Тогава е въведена клетвата на младежта към КПСС и е открита църквата на Сатаната / т.е. започва ерата на Сатаната /.
В 1917 год евреите за първи път разрушили Русия. Активната приватизация на Русия е започнала още в 1966 година.При Сталин 1 гр злато е струвало над 4 ,62 рубли, след убийството  му / 1953 г. /намалява до 3 ,52 рубли.А през 1962 год. при Хрушчов и еврейската матрица вече е 0.98 р.Над 3 рубли излетели при юдеите,ето ти началото на приватизацията!
Чубайс само е прикрил тази работа, той само го е показал на последните етапи.
"400години Европа и Америка са живели на гърба на Русия.
Америка е корпорация, която владее американския народ.На тях са им дали индианците под аренда, а те са под аренда на евреите. Но в 12 год. територията свършила.
Ванга казва , че последният им президент ще е черен. А Тръмп е президент на република. Корпорацията владее народа, който е в робство.Днек повече от 50% от янките не могат да четат и пишат, те са просто биологично стадо.....
Категория: История
Прочетен: 166 Коментари: 0 Гласове: 1
 Той е историк от Казан,смята се за българин, понеже това е научил от родителите си.
"Първият източник, в който се появява етнонима булгар е на древноарменски историк с непроизносимо име / Хоринаци /, който е писал през 5 век, но за миналото - писал е за Сирийско кралство , където българите се споменават като живеещи на север от Кубанския  масив през 2 век преди н.е.
Някои историци се опитват да оспорят тази теза.
Турските учени пишат за появата на българите през 1 век преди н.е.
В Турция има село, наречено Бархал , в Атвина , Източна Турция . Неговото име е преправено - етимологията му е  балкар, булгар.Известен турски учен е писал, че българите са дошли в Атвина  / това е недалеч от границата с Армения / през 2 век преди н.е.
Те са били многобройни, организирали са селище естествено  с името Булгар , и реката . булгар, но днес тя се нарича Балкар. Защото между турците и българите отношенията винаги са били недобри, с търкания и войни.
В официалната история българите са упоменати от византийските хронолози към 3 век от н.е.
Един известен американски художник, решил да изучава историята на народите на Европа и на Източна Европа и стигнал до извода , че е българин. по произход. Той имал яхта , наречена "Клуб на вирджинските жени", и я преименувал на българските жени.
Знаменитият акад. лингвист Мар, края на 19 и началото на 20 век е произнесъл знаменитата фраза  / в 5 том / - "Българите са били навсякъде". / той е казал и , че древният праезик е бил български / .
 Топонима  Булгар  се среща от р.Амур на изток / един от притоците й е р.Булгар / , и до земите, където днес живеят баските в Испания, където се намира град Боргар. На север 
това е Булгарасида - пристанище, което се намира в Прибалтика . 
Във Великобритания по време на Римското господство е имало голям град, наречен Булгарум.според учените това име се асоциира с преселилите се тук келти.Келтите са в родствена връзка със скитите, гуните ,българите.
На юг е пристанището на Аденския залив - Самали Булгар.
Това е огромният ареал на разпространение на българските племена. Едни са отишли на север след Великата България на Кубрат в 7 век,.друга част на Балканите - Аспарух, Баян останал на мястото си.
После признали, че част от българите отишла в Италия и през 1943 год. в Италия са живеели 3 млн.българи - те са потомци на един от синовете на Алцек.
През 1923 год. в Германия излязла книгата на Фрицлер за Бавария.Изучавайки древни документи от манастирите /баварският диалект се различава твърде много от другите германци /,той разбрал, че от Кавказ, през Карския вилает в Турция българите са дошли в Анатолия, и оттук през днешните Унгария и Панония дошли до Бавария и се установили там.
Т.е. в Германия има българска кръв.
За това е писал и акад. Вернадский - гуни / българи / това е едно и също, т.е. един народ...

Категория: История
Прочетен: 271 Коментари: 2 Гласове: 1
 Така изчезва Волжска България. През март избухва въстание на българите срещу името татари, известно като Вилочно въстание. Болшевиките безжалостно го потушили със силите на армията , като са унищожавали цели села. След това отнели реколтата на селяните и умишлено създали глад през 1921-22 год. ,при което  пак измрели много българи.
Така датата 27 май 1920 година се счита за дата на изчезването на волжските българи и появата на казанските татари.
Т.е. татарите не са прескочили от Монголия, а са създадени изкуствено от евреина Ленин.
А в миналото Волжска България е била голяма и силна , а на нашата казвали Дунавска България.
Т.е. Волжска България не е погълната от Златната орда , а е преименувана.
Как бе унищожена великата Тартария - Волжска България!
Категория: История
Прочетен: 198 Коментари: 0 Гласове: 5
Последна промяна: 14.11 14:15
За изграждането на Пирамидата на Хеопс биха трябвали 100 години , за да се построи от робите.
Но в египетски папирус е казано , че тя е построена за 20 години. А е изчислено , че за постанянето на един камък биха им трябвали само 5 минути. Това е невъзможно.
А.Склярове изучавал много години древните мегалитични съоръжения.В основата на две  от пирамидите и някои храмове лежат каменни блокове от 100 до 500 тона. Как древните строители са ги изсекли и донесли до мястото им ? Това е невъзможно с техните сечива.
Камъните за пирамидата в Гиза са добивани в исландски каменоломни. 
Нито една известна  днес технология не позволява така да се обработва гранита.По камъните се виждат бразди. Това е неизвестно вълново въздействие на кристалическата решетка на веществото. Това може да се обясни, ако камъкът е бил мек.
Единственото обяснение е ,че древните строители са използвали ултразвук за пробиване на камъните.Това е било преди 4000 години.
Кристофър Дан дълго не се е решавал да публикува своите изследвания , защото те са в разрез със съвременната историческа хронология.
Той е стиигнал до извода , че е трябвало да има завод за строежа на пирамидите. Но къде е бил той ? В миналото пирамидата в Гиза е била облицована отвън с гладки блестящи каменни плочи.От спътникови снимки се вижда , че пирамидите имат параболична форма. Те са били 150.000 .
Такива пирамиди има и в Мексико - Теотиокан. Геометрическите пропорции съвпадат точно с египетските / хеопс / Как да се обясни това ? 
Днес не можем да повторим това. Такава полигонална връзка може да се направи с два мощни дублирани лазера, свързани един с друг, които изрязват очертанията на два камъка едновременно. Без компютърна техника това не може да стане. За да се поставят тия камъни е трябвало на известно време да се премахва гравитацията. Т.е. те са можели да работят с гравитацията.
Акустичната левитация е модна област във физиката. Между излъчвателите и отразителите  на ултразвука възниква т.нар. стояща вълна.Ако в нея сложим предмет, той ще лети. Засега левитират само малки предмети.
Ако ултразвукът е по-мощен , то и предметите ще са по-големи.
Категория: История
Прочетен: 143 Коментари: 1 Гласове: 2
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 217620
Постинги: 434
Коментари: 610
Гласове: 314
Архив
Календар
«  Ноември, 2017  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930