Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Съвети за безболезнен живот
Автор: radostinalassa Категория: Технологии
Прочетен: 217620 Постинги: 434 Коментари: 610
Постинги в блога от 02.11.2017 г.
 "Аз говоря за руски език,защото сега това е употребявания израз.А всъщност това е език на 
словените.В 16 век в Острожската Библия е написано на титулната страница - "на език 
словени".Затова жонглирането на филолозите ,като древноруската азбука,след това древно-
славянската азбука е като формализиране . А някога езикът ни се е наричал единен език.
Език означава народ.Думите се четели послогово,на срички.Едни се четат отляво надясно,други обратно,или по диагонал".
Категория: История
Прочетен: 250 Коментари: 0 Гласове: 1
 Много хора се диагностицират като Алцхаймер,а всъщност те имат деменция,вследствие на това,че мъничките съдове в техния главен мозък са запушени и нервните клетки умират,
защото до тях не достига кръв,богата на кислород.Тези капиляри са запушени с холестерин и мазнини,постъпващи с кръвотока.Животинските белтъци имат колосална вредна роля,как-то за сърдечно-съдовите болести,така и за рака.На въпроса дали е по-добре да заменим животинското месо с пилешко,отговоръг.т е - да де застреляме или да се обесим е по-добре.
Пилетата и пуйките се инжектират със солена вода,съдържат хетероциклични амини,които са канцерогенни.Т.е. на хората се продават канцерогени за ядене,поне да ги предупреждават за това.А се препоръчва да се замени червеното месо с пилешко месо.
Доказано е от Харвардските учени,че у мъжете с рак на простатата,хранещи се с пилешко болестта се развива 4 пъти по-бързо.
Хората мислят,че тези болести са наследствени и са ги получили от родителите си.Но всъщ-
ност причината са еднаквите хранителни навици и начин на живот.Дори и на генетиката може да се повлияе да не са проявят гените чрез правилно хранене.Напр.сърдечните пристъпи са по-скоро обусловени от прекомерното ядене на месо,отколкото от гените.
Американското противораково общество препоръчва на сайта си да се храним с говеждо месо и пилешко месо - т.е. препоръчва ни канцерогени!
Рибата натрупва в себе си живак,а тази в развъдмиците е с антибиотици и противогъбични 
средства.98% от токсичните вещества  ,напр.диоксин попадат в нас с млякото и месото.
Диоксинът довежда до ендометриоза и рак.Мъжът няма начин да се избави от диоксина.А жента го прави по 2 начина - той преминава в плода или чрез кърмата в детето й.Това са още антибиотици,хормони,живак и т.н.
Кравето мляко е предназначено само за телето,ние не произвеждаме ензими за разгражда-нето му.Рекламират млякото като полезно,а то всъщност ни разболява.Децата страдат от екземи,запек,анемия,киселини в стомаха,Белтъкът в кравето мляко е силен алерген.В него се съдържа и гной от вимето на кравата,като е определено допустимото й ниво.Надяваме се,че вие не искате да изпивате твърде много гной.Смята се,че млякото укрепва костите.
Това е стара басня,чиста измислица.То провокира появата на рак,главно хормонално зависимите видове,напр.рак на гърдата.Но това не се афишира.
Категория: Технологии
Прочетен: 189 Коментари: 3 Гласове: 1
 В съвременният човек са се съкратили челните и теменните дялове на мозъка.Това са аналитичните зони,които са отговорни за разсъдъка.Ние сме станали по-глупави от предците си.Но при това цивилизацията се развива по пътя на прогреса.
В самия център на мозъка ни ,между двете полукълба се намира епифизата.Тя е най-активният консуматор на захар в нас.Средновековните учени я наричали седалище на душата.Тя е център на енергетичната информация на мозъка ни.Стимулирането й се свързва с ясновидството и телепатията.Тя се храни изключително със захар.Науката до днес не може да обясни как нашият разум образува мислите.Изследванията показват,че сивото вещество само по себе си не може да произведе мисъл.Как възникват те? Има хипотеза,че сивото вещество е само приемник на сигнали отвън.Това означава,че нашият разум не се намира в черепната кутия.А самите неврони се стимулират от глюкозата.Захар-
та учадства в процеса на образуване на мисълта.Затова най-изтъкнатите умове на човечеството са правили открития,ядейки много сладко.Когато мислим,мозъкът използва много глюкоза.
Категория: Хоби
Прочетен: 214 Коментари: 2 Гласове: 3
В Русия живеят осовно три рода - R1а, N1С1 и  I  .Славянският етнос ги е абсорбирал. Етносът означава усещане за единна съдба. В света има 20 рода с подродове,клонове и семейства. В Русия средно 50% са от родът Р1а. На юг те вече са 2/3 от хората.На север хората се наричат фино-угри,като това е езиково понятие.Южните балти - литовци,латвийци родът е Н1С1 . Естествено на север - Архангелск има смесване - има славяни / Р1а / и фини.
Има и от рода И - това са прибалти.Те се делят на две големи групи - балканци  / род И 1 / и 
прибалти - род И2. Има и 1-2 % африканци,което е обичайно.
В Средна Азия има и много мюсюлмани,които по етнос не са славяни.Когато древните арии 
отивали към Индия, много от тях останали да живеят в Средна Азия.Техните потомци живеят днес в Средна Азия - това са таджики,кипгизи,узбеки  и др.Те са наши кръвни братя.
Общият прародителна рода Р1а е живял преди 5.000 тод.,този на рода И 2 - преди 10.000 год.,Родът И е видимо най-древният в Европа.Техните живи потомци са балканците и прибалтите,които са дошли в Русия.
Когато говорим за славяните преди 5000 години,историците възразяват.Но понятието славяни е многопланово - има лингвистична гледна точка.Но  тези хора са имали родители и много стар род и са живеели на същите места,придвижвали са се.Но те са живели там през тези 5000 години,а балканците - 10.000 години.А доколкото предците ни са дошли в Европа и се върнали обратно ,то това са вече 20.000 години.Това са различни слоеве на историята.
Не е известно засега откъде е произлязло човечеството.По някакви причини се мисли,че е от Африка.Може би Западът имат някаква вина пред Африка,заради тормоза ,колонизацията и угнетението над негрите.Това не е вярно,понеже мутациите у нас  у негрите са различни.
А мутациите са вечни,т.е. променят се веднъж за 1 милион години, а много на 200 - 200.000 години.Т.е. ние не сме унаследили африканските мутации.Има потресаващ интерес към тази наша статия.Хомо сапиенс като мислещ човек се е образувал на гигантски триъгълник.Той 
идва от Западна Европа до Урал или до Руската равнина , и отива надолу до Ливан,това е близкият Изток.Може да е било в Европа или Руската равнина,не се знае още.Смята се,че е било преди 50.000 години.В Русия това не са намерени кости,а седалища на хората.Оттук те са отишли в Сибир,и после са се върнали обратно през Индия,Тибет,/ / по-точно Индостан /, през Иранското плато,Анатолия / днешна Турция / и дошли на Балканите /преди 9.000 години
Оттук се разселили в Европа.В Скандинавия дошли много по-късно.След това те са бягали от Европа към Руската равнина преди 5000 год.,т.е. те са били мигранти от Европа,отишли на юг към Близкия Изток,към арабските страни - метанистките арии са били в Сирия. Друга 
част отишла в Аркаим /Южен Урал /, два потока отишли в Иран / иранските арии /,и в Индия /
 - индийските арии.Днес в Европа живеят 60% Р1Б - те живеят там от 4800 години .Т.е. предците на източните славяни  /преди 9000 год. / са много по-стари от тези на днещните испанци,англичани,ирландци,французи,скандинавци.Скандинавците са много близки до нас,но са се отделили.Науката е много точна.....

Категория: История
Прочетен: 277 Коментари: 3 Гласове: 3
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 217620
Постинги: 434
Коментари: 610
Гласове: 314
Архив
Календар
«  Ноември, 2017  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930