Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Съвети за безболезнен живот
Автор: radostinalassa Категория: Технологии
Прочетен: 217620 Постинги: 434 Коментари: 610
Постинги в блога от 03.11.2017 г.
" По-какво се отличава нашата математика от другите математики? У нас навсякъде има добри приказки, поговорки,пословици, добри басни и персонажи. Напр. приказката за гъските - летят ято гъски , срещу тях лети гъска и казва: Здравейте 100 гъски.Те отвръщат - ние не сме 100.Щяхме да сме,ако имаше още и т.н. Прекрасна приказка - загадка.
Вземете западен учебник от 18-19 век за деца.задачата е - От Африка в Америка водели на съд 60 негри.Колко са останали, ако по пътя е умрял всеки 10 негър? 
Днес у нас се правят опити да се прокарат в училище задачи,пропити с отрицателен смисъл
У нас се изменя азбуката - на буквата С е нарисувана свиня. Така се губи доброто начало.
Вълшебният свят на детето се разрушава с мултфилмите, стрелбите и убийствата във филмите.Най-главното е руският език,който е езикът на математиката и затова трябва да се 
изучава в цял свят.На друг език тя не може да се разбере.Трябва да се забрани насилственото преподаване на всеки чужд език до 25 годишна възраст ,докогато се развива 
възприемането на света и да се изучава родния език.Анализът показва,че ако детето изучава родния си език от 3 год. възраст, на базата на алфавитната система и правилните знания ,то на 25 години ние получаваме гений , у когото 50% от мозъчните полукълба работят в синхрон , и съзнанието се разширява до 40% . Не е вярно,че английският език е езикът на бъдещето.И няма да бъде.Погледнете народите на Европа.Те се дебилизират пред очите ни.Те губят образното си мислене.А у нас е заложена троичната система.
У китайците е ин и ян , което също е неправилно.Опитват се да ни минат на двоичната с-ма на възприятията.Ние имаме загадъчна славянска душа,която не могат да проумеят.Нашата земя е необятна и ни завиждат за нея.И не могат да ни разберат.Боят се от нас.Не сме роби на вещите и парите като тях.руското дете е дете творец, и трябва да се възпитава като Бог."


Категория: История
Прочетен: 85 Коментари: 4 Гласове: 0
Правени са опити с кучет, ампутирали са крайниците им.Съхранявали са ги приспециални условия естествено,след това отново ги пришивали към кучетата. В едни случаи крайникът е от същото куче или пък от друго куче. Ако ампутацията и присаждането става за по.малко от 24 часа , то отхвърлянето ставало само при присаждане на чужд крак. на кучето.Ако е за повече от 24 часа ,то се отхвърля както собствения,, така и чуждия крайник.
Т.е. когато се вземе от някого донорски орган,то структурата на човека в него се съхранява само до 24 часа.След това той има само генетично тъждество с този човек.Ако се присажда органа след 24 часа,то той  се отхвърля.Защо присадените органи трябва след 5-7 години отново да се подменят.Защото за 7 години се сменят всички клетки в тялото и проблемът се връща отново.И човекът през цялото време е на хормони,за да не отхвърли органа.
Има разбира се други начини да се лекуват органите.Но медицината набляга на начините да държи хорана вечно болни,за да ги лекува и да има работа.
Категория: Технологии
Прочетен: 171 Коментари: 0 Гласове: 1
 "Хората трябва да се събудят. Погледнете само какво направиха социалните паразити в 
същата тази Америка ? Когато Колумб уж открил Америка, уж, защото той не я е открил,а е започнало завладяването й от испанци,португалци и др. Там са живеели около 20 млн чове-
ка,т.е. колкото и в Европа по това време.Имало е 2200 индиански племена.Сега след 400 год. са останали 700.000 американски индианци. Интересна прогресия, нали ? 1500 племена са напълно изчезнали,а другите са останали по 50 или 10 човека,но това вече не е племе,нали? Аз съм минавал през индианските резервати.Това са пустинни и полупустинни земи.Т.е. на тяхната собствена земя са ги вкарали в резервати , най-лошите,които е имало.
Същото това грози Русия и другте народи,ако ние не се пробудим.Някой иска ли това за своите деца? Аз мисля,че не. "Най-великата демокрация" е унищожила толкова народи за 
някакви си 200 години от съществуването на САЩ. - 1500 племена!
Какво са правили руснаците и турците във войната в Чечня.Турците убивали всички,даже и малките деца.А нашите смятали,че това е нередно и не го вършили естествено.
Различните народи имат различен манталитет,няма общ шаблон и това трябва да се отчита.
Нашият народ трябвало да е търпелим.съгласен съм.но защо това условие не се поставя и на друтиге народи? У нас трябва да се възстанови националната гордост.Да обичаш родината си не е национализъм.Няма руснаци въобще,има руси.Когато един младеж казва пред Гордън аз съм руснак,то той му отвръща че е фашист.Значи само това е достатъчно да го признаят за екстремист и фашист.но ако Гордън заяви,че е евреин,то той също е фашист.Трябва да има еднакви мерки към всички.Затова са преиначили хилядолетната руска история,за да не се гордеем с нея.много е унищожено,но и това ,което е останало е достатъчно,за да се гордеем и докажем,че ние сме прародители на много цивилизации и че оттук са тръгнали преселенията към Европа,а не обратно.Какво лошо са направили русите?
Естествено навсякъде ,както и тук има отрепки.Но цялостно това е най-здравият духовно народ.Има го понятието съвест,което в други народи не съществува.
Поведението на паразити е присъщо на Америка.Изразът - Аз никога повече няма да гладувам,затова ще предавам,лъжа,убивам - Това е символът на Америка".
Категория: Политика
Прочетен: 255 Коментари: 2 Гласове: 3
Съществуват указания в библията,че Иисус Христос е присъствал на своята сватба, че 
негоният син се е съхранил.Каква е съдбата на Мария Магдалина след гибелта му?
Има версия,че тя е трябвало да бяга от Юдея, което е станало с помощта на достатъчно високопоставени и влиятелни хора към днешна Южна Франция или границата с Испания.
Изследователите привеждат за това много факти.Напр.култът към черната мадона,който 
съществува в Южна Франция - това е областта Лангедок, отчасти Прованс.
Друга версия е ,че тя е отишла в Рим,където се е срещнара с император Тиберий. Дали той би приел безродна юдейска блудница? Даже нейната визита е имала характер на истински ултиматум.Тя му казала,че е Мария Магдалина и той трябва да се поклони на Христос,защо-
то той е син Божи.Тиберий й отвърнал,че по-скоро яйцата ,които били на масата пред него ще почервенеят,отколкото да повярва в това.Тя казала,е добре и тръгнала.Когато се обърнал,той видял,че яйцата са червени - червена Пасха.Смята се,че тя му е предала 
манускрипт,в който е описала историята на Иисус.През 1896 год . немски учен намерил в Кайро,Египет папирус,написан на коптски език.Това е легендарното евангелие на Мария Магдалина.
Доказателство,че Иисус и Мария са имали син Юда е намерено в Израел през 1910 год. при разкопки .Археологът Йосиф Гад е намерил в Йерусалим погребение от 1 век от н.е.Там намерил урна с кости,с надпис Йосиф.Също две урни с надписи Мария и още една с надпис Юда,син Иисуса.
Това е могилата на светото семейство.Там са погребани Йосиф Обручник, бащата на Иисус,
самата пресвета дева Мария ,а втората Мария е именно Мария Магдалина.Тя действително е могла да бъде съпруга на Иисус,защото не биха погребали странична жена заедно с 
родствениците на Иисус.по израелските закони намерените кости са били отново погребани и вече не може да се направи ДНК експертиза.Тайната си остава тайна.

Категория: Други
Прочетен: 60 Коментари: 0 Гласове: 0
" Личността на Мария Магдалена остава загадка. В Новия Завет  няма нито дума за това,че тя е била блудница. Само в евангелието от Лука има едно споменаване за жена блудница,
която мие краката на Спасителя. Но този персонаж така и е останал безименен.
Думата магдал на арамейски означава замък или кула. Т.е. тя е била момиче от замъка.
В Палестина,която е била под властта на Рим в замъците се базирали римските части.
Ортодоксалните евреи гледали с презрение на неомъжените жени в такива военни части,
подозирайки ги във връзка с врага.От гледна точка на християнството,тя е блудница,защото е била галилеянка,т.е. неюдейка.Галилея е била страна на седемте града,и тя не се е подчинявала на Израел и юдеите.Жените там не си покривали косите,а ходели с разпуснати коси.Затова по юдейските закони тя е била блудница.Също много време се е смятало,че тя е била бедна.Днес учените обосновано смятат,че не е така.Напр.тя е помазала Христос с нард.Това е много скъпа специална течност,която не всеки може да купи.Тя е произхождала от царски род,както и Исус.В тия времена е имало само два царски рода - на Давид и Саул.
Смята се,че Мария Магдалена и Исус са били женени..Така се обеднили двата рода.За това говорят и масоните.Мария е била от първия царски род Саул,от коляното на Вениамин.
Исус е бил от рода на Давид.Смята се,че те са имали син".
 
Вече ще пиша по-кратки постове,защото дългите не се четат така подробно.Особено ме порази един пост,в който се говори за единен етнос в света.след 250 години.Разбирате ли
каква е юдомасонската цел? Да ни размесят с черните ,да вкарат в чистата раса неандерталските гени на архантропите,което едва ли води до поумняване,като виждаме ментала им и животинската агресия.Трябва май да се молим на Бог или на Русия.

Категория: Други
Прочетен: 103 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 217620
Постинги: 434
Коментари: 610
Гласове: 314
Архив
Календар
«  Ноември, 2017  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930