Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Съвети за безболезнен живот
Автор: radostinalassa Категория: Технологии
Прочетен: 217620 Постинги: 434 Коментари: 610
Постинги в блога от 04.11.2017 г.
В Гренландия и Аляска преди ескимосите са живеели тунитите.Един учен е намерил черепи,
кости .Една част от предците ни е останала и живеела там. Той превел ескимоски приказки и легенди, че са научили много неща от тях.И само за това той е бил изгонен от длъжността си на главен археолог в Канадския университет , жена му го оставила,не можел да намери 
работа . И той отишъл да живее при ескимосите.
Вярно е , чме поне не са го убили.
Оказва се мощно въздействие върху учените. При нас идва известният Майкъл Кремо да чете лекции на студетните в Тюмен / теория за инволюцията на човека /. Той идеално знае 
руски език. Показва една снимка с отпечатък върху глина от преди 70 млн години на ходило на динозавър .За една негова фраза , че там нещо е написано на древноруски го помолили да напусне Русия. И това са го направили хора от науката.
И той повече не може да идва в Русия.
Категория: История
Прочетен: 427 Коментари: 11 Гласове: 3
Най - ужасяващото е ,че за всяка страна рецептата на юдеите е различна , в зависимост от поставената от тях здача.Т.е. дали отравянето да е по-силно или по- слабо. Кока- колата се състои в 99% от вода. Останалият 1 % най- после разкрит. Хората не е трябвало да знаят , че пият отрова. Формулата на тази термоядрена смес е публикувана в енциклопедията 
" Масови грешки в храненето " , неотдавна издадена в Германия. Но това не е грешка , това е престъпление . 
Да допуснеш в храненето напитка , която представлява гърмяща смес и да вкараш в болница много деца , то какво е това ? Добрите чичовци влагат в колата вещества , които запазват  интереса на детето към нея и след това. Т.е. създава се зависимост към нея. 
Тайната на рецептата са разкрили немските химици : Американските юдеи пазели формулата  - седем на степен 100   в банков сейф в град Атланта . 
Рецепта -  в 99.5 % колата е подсладена вода с въглероден диоксид. Най- главните са ароматичните добавки -  листа от кока, лимон , кафе и какао, настойка от листа на мондарина,  канела, ванилия, джинджифил, капки специално етерично масло ,. 
Това е сатанинският коктейл . той дава такава термоядрена реакция в организма, ,че всяка година милиони хора получават отравяне с кока.
Във всяка страна колата е с такава рецепта , която е необходима на юдеите, собственици-
те на фирмата . За това за пръв път съобщават американските СМИ , за да предупредят хората , че едни могат да получат по-слабо , а други по- силно отравяне. от колата.
Богоизбраните янки и израилтяните пият друга кола , не тая която пият русите.
И в даден момент тази гърмяща смес може да се зареди по- силно. Във всяка страна се получава колата и се разрежда на място с вода и захар.
Но кой трябва да внуши на нашите деца да не купуват тази отрова.
Категория: Политика
Прочетен: 257 Коментари: 0 Гласове: 2
 "А нима ние не живеем сега в царството на Антихриста? Мисля ,че е така вече повече от хиляда години. 
Има ли човек ангел хранител? Това е симбионтна същност, която се опитва да защитава човека от нападението на други малки паразити. 
Аз разбира се не вярвам в Господ , Бог и други варианти.
Религията и вярата в Бога възниква на най-примитивното ниво от развитието на цивилиза-цията. И това не е нужно да се доказва даже. А това, че този когото наричат Христос е бил не значи , че той е бил Господ-Бог. Христос не се е считал за Бог 
Първо Христос не е име,а означава Месия на гръцки. А този , който е съществувал е Радомир. По подробно за него е написано в книгите на Светлана Левашова. Тоя е бил ведист, донесъл е знания. Той е мислил погрешно , че като даде знания на хората ще ги промени. Но съзнанието не се мени така бързо, както той е смятал. 
Както виждате повечето хора не помнят доброто. Но той никога не е бил Бог. Неговата жена Мария Магдалена никога не е била проститутка , както са я изобразили в Библията. Юдеите се изплашили от знанията ,които би разпространила жената на Радомир.
Юдеите са много хитри и подли, когато казват , че съвършенният не може да използва насилие  над врага. Ако албигойците бяха използвали своите възможности, те биха унищожили сръстоносците много бързо. Но на тях им се внушава , че трябвало да бъдат смирени и т.н. Кръстоносците,достигайки градовете,искали само съвършените и обещавали да не докосват останалите Те се предавали доброволно , но въпреки това градовете били опожарени , убили всички общо 2 или 3 милиона души заедно с бебетата. 

Категория: История
Прочетен: 5793 Коментари: 18 Гласове: -5
Знанията за ефира са били забранени по времето на Айнщайн чрез спецоперация. При 
Менделеев ефирът  се  намира  на първо място в таблицата на елементите - короний и нютоний. Атомите, които раждат водород,кислород ,въглерод се наричат съответно.Но те се раждат от началния ефир. Ацюковски  разяснява как се движи ефирът,какво представлява,какви са размерите му. Това е забравената наука ефиродинамика. Още през 60-те години руските учени са знаели на какви места се раждат полезните изкопаеми.Не е секрет,че добитият от хората нефт се възстановява за няколко десетилетия и че той е продукт от жизнедеятелност
та на мегатон бактерии,живеещи в земната кора ,хранещи се с водород, с който земната мантия е пренаситена.Той се материализира повсеместно толкова много,че цялата световна енергетика може да премине на водород, събирайки го директно от местата,където се натрупва. Физикът Золотарьов обяснява как става материализацията на облаците на различни височини до 120 км при всяка температура.Ние дотолкова не сме научени да мислим критически,и вярваме религиозно на учените как е устроен светът.
Как могат да се кондензират облаците през зимата при много ниските температури. При това те са толкова много,че с месеци Слънцето не може да пробие до земята.Ако мислите,че снегът се изпарява - не,той лежи на земята до пролетта.А през пролетта облаците изтъняват и Слънцето ни огрява постоянно.Ние май мислим,че облаците се раждат на друга земя или свят,и прелитат тук отвън.
Простото наблюдение показва, че облаците се материализират направо тук на място , и след това ги разнася вятърът. Облаците се материализират най-често над разломите на земната кора. Водата също се материализира направо вътре в земната кора ,образуват се подземни реки, езера, морета. Напр. подземното море под Москва ,  което я захранва трябваше по разчетите да свърши преди много години назад. Именно материализацията на ефира го напълва непрекъснато.
Прогресивните учени знаят за материализацията на ефира, но тяхната работа не се финансира. Сдържа се,и те могат само да просвещават будните студенти.
Друг пример за материализацията  на водата е рязкото понижение на околната температура.
Така се получава градушката, падането на температурата при  дъжд. 
Напр.явлението ледено цунами, което е зафиксирано през 2013 год. в щата Минесота и в  Канада. Става материализация на лед и сняг от  нищото .водата се материализира и веднага замръзва в ледени игли - това е материализация на ефира във вещество и това е реалност.
Снегът се натрупва като от снегопроизвеждаща машина. Мащабът е огромен.
По линиите на ефира бие и мълнията при буря.Поражда се електрично и електромагнитно поле.   Така нашите добиблейски предци са добивали електрически ток от въздуха, но и 
да управляват процесът на материализация на ефира , като са структурирали потоците му.
Ние сме толкова "просветени" , а не умеем.Категория: Технологии
Прочетен: 152 Коментари: 3 Гласове: 3
Последна промяна: 04.11 14:29
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 217620
Постинги: 434
Коментари: 610
Гласове: 314
Архив
Календар
«  Ноември, 2017  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930