Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Съвети за безболезнен живот
Автор: radostinalassa Категория: Технологии
Прочетен: 217620 Постинги: 434 Коментари: 610
Постинги в блога от 07.11.2017 г.
Дяволът , т.е. дегенерацията , която се състои от психични болести и сексуални извращения 1. Дяволът е петата колона на всички времена и всички народи.Това са предателите , започвайки от неверните жени , които са 50 % . И в резултат и разводите са 50 %.И стигаме до всички крупни шпионски процеси , където по правило всички са хомосексуалисти
2. Първата работа на дявола е да докаже , че той не съществува., че той е никой.
Т.е. да скрие , че е хомосексуалист. 
Истината за дявола е толкова мръсна , че тя като капка вода мъти цялата чаша.
В Библията дяволът е назован - Княз на този свят , Княз на мрака / защото той винаги се крие / .
Дяволът винаги се стреми към властта.
Дяволън не може да обича , и не обича тези , които обича.
Бог е любов , и тези , които обичат остават в Бога и Бог в тях.
Нормалните хора могат да обичат и Бог е в тях, даже и да не ходят в църква.
Дяволът е склонен към разрушение и саморазрушение, садизъм и мазохизъм,убийство и самоубийство. Най-големите светци се оказват и най-големите дяволи. Напр. римският папа Борджия.  Дяволът казва - Моето име е легион , защото ние сме много.
Какво е количеството на този легион. Американската статистика говори , че 20% от населението на Америка са психично болни, или че са 35 милиона .Но от тях само половин милион са в лудници. А останалите отравят живота на другите хора.
Бедата е в това , че дяволът никога няма да се покаже ясно и честно.
Нощта на Хелоуин, 31 октомври. В САщ се нарича празник на всички нечисти сили. В тази нощ по правило са много повече пожарите , в резултат на палежи.
В САЩ хомосексуалистите са толкова много , че ги наричат Хоминтерн , в аналогия с Коминтерн.Хомосексуалната мафия , като всички психични мазохисти са услужливи при среща с по-силни личности , и безпощадни, когато са на власт., безцеремонни в унижението на по-слаби личности.
Има няколко типа хомо - , които неудържимо се мразят един друг.Напр.Сталин и Троцки.
Повечето хомо- въобще не искат да се променят.
През 1966 год. в сащ те се наказвали с 6 месеца затвор до доживотен  затвор.
Интересна е връзката им с престъпността, ту е явна. Фройд прави връзка между хомосексуализма и антисемитизма. 
През 17 век във Франция изгаряли на клада педерасите. Когато престанали да го правят ,
избухнала Френската революция, която от 25 милионното население на Франция, довела до унищожението на 1 млн. души.
Явна е връзката между революционерите, които винаги са психопати и хомосексуалисти.
Категория: История
Прочетен: 74 Коментари: 0 Гласове: 0
 Животът на село компенсира вредните фактори в съвременната храна. Селската храна е ужасно вредна - хляб с дрожди, кифлички, картофи , евтини захарни изделия / трансмазнини
При това те са по-здрави от жителите на градовете , които имат плодове и салати и през 
зимата. Внушава им се , че домашното месо е полезно , без хормони.
Един от най-вредоносните митове на медицината е , че храната е единственият източник на енергия. Оттук произтича лъжата за калориите и основните хранителни вещества.
Напр. животното як , което живее високо в горите , има огромна маса. Но повечето време се храни с по-малко трева , която е оскъдна , и не отслабва , а расте.
А заекът в клетка яде колкото яка , ако вземем предвид теглото им. Камилата се храни с тръни, които не са калорийни , като пресича пустинята и даже се запасява с вода в гърбицата. Балерината , когато тренира или играе на сцена губи 5000 калории дневно. А се храни с 1000 кал. Откъде взима останалите?
Установено е , че спортисти при определено дишане тежат повече след тренировката.
Акад. Гулый е правил опити през 60-70-те години.Доказал е ,че при определено ниво на СО2  в пилета , свине чрез хранене се усилва прираста им с 50 %.//през зимата / за сметка на собствената им въглена киселина.
Въглехидратите химически са съставени от 6 атома С ,плюс О2 и Н2. Акад.Гулый е доказал , че животните също могат да натрупват СО2 като растенията и да го използват за свои цели.
Знаменитият опит на Галина Шаталова - Група доброволци пресекла пустинята на 50 км , хранейки се само с треви и 50 г елда , във вид на каша. На финала те били в добро здраве, не са отслабнали , а някои са качили кг. А контролната група , която се хранела обичайно намалила теглото си.
Енергията е едно от състоянията на материята. А материята е вещество във всички агрегатни състояния и плазма , тя е енергия , поле, физически вакуум ,.Тези състояния могат да преминават едно в друго.
Акад. Вернадски  - живите организми могат да променят състава на изотопите на своите химически елементи и тяхното атомно тегло. Опитно е доказано , че живата материя може да преобразува своите химически елементи  едни в други като  променя атомното им тегло.
Това става като в живата тъкан протичат меки реакции  на ядрен синтез.
Това значи , че можем да приемаме енергия от физическия вакуум / от Космоса  / и , че когато имаме малко храна , тогава можем да проебразуваме своята въглена киселина.
Т.е. можем д синтезираме своите белтъци не само от растителни въглехидрати , но и без тях. Необходим е Н2 и азот, който се съдържа във въздуха. Това е доказано от Сеченов.
Той е доказал , че вдишваният въздух съдържа повече азот от издишвания , т.е. ние фиксираме азот и той е достатъчен за белтъчния синтез.
Акад.Уголев доказал, че това става чрез здравата чревна микрофлора , а също и от микрофлората в алвеолите на белия дроб / ако не са пълни със слуз и гной /.
Енергетично това е най-целесъобразният начин на белтъчен синтез - от растителни въглехидрати или от собствената въглена киселина + аминиране с азот. така не трябва да се хаби енергия и няма отпадъчни вещества....
Категория: Технологии
Прочетен: 85 Коментари: 0 Гласове: 0
 " Ако човек вземе решение да промени своето хранене , то той изменя биохимичният състав на своята среда. И после тази изменена среда започва да въздейства не само на неговото тяло , но и всички аспекти на неговия живот - и на духът му  и на душата му.
Психиката на човека зависи силно от биохимичният състав на вътрешната среда ,която е създадена съзнателно или не.
Има поговорка " Здраво тяло в здрав дух ".
Духът е това , което е присъщо на живия организъм. Мъртвият е освободил духът си.
Според науката  живото тяло има съвкупност от физически полета.Те се наричат аура. Кирлиан е снимал аурата и наистина умрялото тяло вече няма аура.
Аурата се явява материален носител на психиката , като информационно- логаритмична система.Психиката е информация , система , която обезпечава нашето поведение.
Аурата / биополето  / ни носи и нравствените ни стандарти,
Така се получава , че духът ни е информация , записана на биополето ни като на материален носител.Ако този материален носител е повреден , деформиран , то съответно и в случая психиката ще бъде повредена.
Факт е , че биополето на човека минал на адекватно хранене е сияйно и здраво.
Сегашното хранене противоречи не само на физиологията на човека , но и на всички закономерности на Вселената.
Всички хора , които ядат месо употребяват стимулатори - ако не пият и пушат , то непременно пият чай или кафе. Причината е ,че месото не дава енергия , то е мъртво.
Напротив, то ни отнема енергия.А всеки стимулатор предполага увеличаване на потреблението му , както и други такива.
Повечето месоядни са избухливи , агресивни хора.
Веганите употребяват много растителни белтъци - орехи, бобови, семена , мазнини .
Белтъците също са стимулатори и към тях има зависимост , защото млечните белтъци се разпадат частично и дават казоморфини .Всички белтъци , попадайки в червата довеждат до хранителна левкоцитоза - отделят се ендорфини.
Всички, които се хранят с тестени изделия хранят добре кандидите си и др.гъби.
При правилно хранене 95 % от серотонина се произвежда в червата. Дава добро настроение, като че ли сме яли шоколад и банани. Т.е. най- големият ендокринен орган са червата, хормони не се произвеждат само в жлезите.
Важно е , че при правилно хранене хемато-енцефарната бариера запазва функцията си.Това не може да се саже за младите днес , при които тя не функционира и всички вредни вещества попадат в мозъка и нрушават функциите му.Това се дължи на химичните вещества в храната , на ваксинациите.
Минавайки на ново хранене , може да се възстанови всяко ниво на болести.Организмът ни е самовъзстановяваща се система.Причините за болестите са паралелно вървящите обезводняване и натрупване на мястото на водата на вредни в-ва. Напр. за 1г белтък трябват 40 г вода , за да се обезвредят трупните отрови,до които се разгражда месото.
Т.е. за 100 г белтък дневно трябват 4 литра вода. А тя извежда и шлаките / соли / ....
Категория: Технологии
Прочетен: 96 Коментари: 0 Гласове: 0
 Карл Маркс , наричан Мозес Мордехай Леви е разработил комунистическата юдология.
Болшевишката революция в Русия е негов план. Властта е завладяна от Бланк , Троцки -
Бронщейн , Финкелщейн и т.н. Защо им е била нужна тя ? 
Били са унищожени всички здравомислещи хора , които нарекли кулаци. Те са произвеждали зърно , хляб , животни и са хранели страната. 
Бланк - " Ще неутрализираме средната класа , ще направляваме бедните , ще унищожим кулаците".
Така народът е погълнал своите. Чрез революцията са отнели на кулаците собствеността и са я обявили за ничия. Като това продължава и днес
През 1991 година техните внуци устроиха приватизацията на общата собственост като ничия. Така се появиха олигарсите , и подмазвачите , които разпродадоха нашата собственост , земя и запаси.Този път това стана безкръвно.
За генералите - ако вие не знаете таблицата за умножение , и според вас 3 . 2 = 6 , то вие не сте никакви генерали , а вие сте говеда.
Как е станала приватизацията. Чрез нашето незнание и мълчание - не , ние не сме виновни , че престъпниците са ни ограбили.
Т.е. това е престъпна власт , която с помощта на Америка ни ограби.
Категория: История
Прочетен: 256 Коментари: 8 Гласове: 2
 В Славяно-арийските Веди се говори за единен Бог Творец. Понятието на нашите предци за Бога е било съвсем друго от сегашното. Бог е и йерарх , т.е. разумно същество , което е достигнало нивото на Просветление и Творение , когато разумът има възможност да влияе на живата и неживата материя,и да изменя околният свят. Него са наричали предците ни Бог. И той няма нищо общо със днешният Бог.
Вярно е , че съществуват йерархии, но това не значи , че главата на йерархията е Господ Бог. По принцип даже и някое същество да достигне ниво , на което да може създава Вселени ,то това не означава , че е Божествена сила както я разбират днес.
Бог е йерарх, т.е. разумно същество , което на определено ниво от развитието си може да твори, повече или по-малко.
Прочетете внимателно Вехтия Завет и Тора , и ще видите ,че там описанието на създаването на Вселената е примитивно като нивото на хората , които са ги писали.Защото всичко е ставало по съвсем друг начин.
Тези , които са писали, смятат , че Земята е център на Вселената.Това е диагноза. Но повечето хора не обръщат внимание на очевидни неща - ако Бог е създал Вселената , то той прекрасно знае как го е направил. И няма да излага това като тези , които са писали .
И първият , който е изложил това свое мислене как не е поправен от многото пророци и месии , контактували с Господ ? Но за толкова време нищо не се е коригирало . Странно.
Значи това , което ни натрапват действително е примитивно. Само едно не е така.
който е създавал Библията прекрасно е знаел за невролингвистичното програмиране.
Т.е. ако човек не е достатъчно грамотен и чете такава книига , то той ще се зомбира така , че ще разбира това , което искат от него , а не това , което е истината на практика.


Категория: История
Прочетен: 118 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 217620
Постинги: 434
Коментари: 610
Гласове: 314
Архив
Календар
«  Ноември, 2017  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930