Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Съвети за безболезнен живот
Автор: radostinalassa Категория: Технологии
Прочетен: 236932 Постинги: 489 Коментари: 744
Постинги в блога от 02.12.2017 г.
 На територията на северна Индия , която граничи с Шри Ланка са живеели племената на дравидите и нагите - негроиди. У белите има 16 канала  / пълен кръг за връзка /, у черните - 6 , у сивите - 10. Те са планирали да направят и своите 16. Започнало смесване на сивите и негрите, и у тях започнали да се появяват еднополови деца.
След това започнали да се кръстосват с жълтите , и тук се появили еднополови деца.Това е продължавало много дълго.
При това смесване техният живот се скъсил до 120 години.Тези индийски негри били от типа на пигмеите, малки. Родили се акселерати, т.е. много високи, преобладавал гигантизмът.
Сивите донасяли скъпи подаръци на старейшината на племето и взимали жени за себе си.
Но своите жени те не давали , за да не се разбере , че са хермафродити.
Системата на купуването на жени е останала досега е у черните.След това е преминала у жълтите . И понеже купуват жената, в тия религиозни системи жената не се смята за човек.
Днес малко знаят , че о. Манхатън е бил купен от индианците за 26 или 27 долара. После сивите слагали своите синове за глави на родовете , за да си обезпечат златото.
Сивите винаги твърдели , че на доброто трябва да се отговаря с добро - ние ви помагаме , а вие също  и ни дайте златото.
За сивите златото се явява акумулатор на енергия , жизнена сила , която поддържа ефирното тяло на човека.Затова сивите слагат на децата си от малки златни украшения - обици, гривни , гердани и т.н. Т.е. без златото се нарушава физичната им структура и те стават тлъсти и мазни.Оттук идва огромното им влечение към златото. У нас няма такова влечение.За нас винаги се е считало за свещен метал среброто. То унищожава зловредните бактерии в организма.
Сивите внушават на децата си , че те са най- изключителните, че са дошли тук като богове да управляват всички.
Те узнавали от местните жители древните наследства , историята на земята и другите народи, къде какво ценно има. Те узнали от жълтите народи за белите народи , които нямали нищо общо с черните и жълтите.
В началото сивите се смесили с черните, като тази дружба и взамоподдръжка продължава до днес.Напр. ако трябва да се спасява светът са винаги негри и евреи.
Постепенно те започнали да говорят , че изначално съществуват на Земята.У тях в отличие от земните народи генофондът се предава по майчина линия.Изменял се е външният им вид, но отвътре те оставали същите сиви. те двали децата си да се обучават като шамани, магьосници,и узнавали всички знания на рода или племето. и ставали самите те жреци , вождове на племето и го управлявали в нужната им посока. А първоизточниците те унищожавали навреме. В началото добавяли към 5 % истина 5% лъжлива информация. След време още малко лъжа и така постепенно се стигнало до 85%лъжа и 5% истина.
Сивите записали като свои врагове народите , които не влизали в контакт с тях.Против тях имали друга политика - измама, вероломство , подкуп. Ако и това не помагало , тогава използвали открита инвазия до унищожение.Напр. в Палестина народът бил унищожен напълно до децата, като оставиби само животните и скъпоценностите - Библия.....

Категория: История
Прочетен: 112 Коментари: 0 Гласове: 0
По данни на СЗО от инфекциозно - паразитарни заболявания годишно умират по 15 млн човека , а от инфаркт два пъти по - малко.
Питаме се защо медиците отделят огромно значение на борбата със сърдечните болести , а за активна борба с паразитите много от нас не са и чували.
Това е странно. Ако паразитите са опасни , могат да убият човека , то защо медиците не се борят с тях. На кого е изгодно тези твари да продължават да убиват хората ? Напр. на Комитетът на  300-те, Билделбергския клуб.
В Уганда през 2010 год. е отбелязана странна инфекция - протича със странни кимателни движения , които възникват внезапно , траят седмица до месец , и довеждат до гърчове и смърт. Причинява се от паразит  - онхоцеркоза. Странното е , че от десетилетия не са боледували от тая болест и изведнъж масово се появява.И също така 1 година преди това в Уганда е открит благотворителен филиал и научна лаборатория на Бил и Мелинда Гейтс  - постоянни членове на Билделбергския клуб, които с цялата си душа копнеят за съкращението на населението. Даже са направили много за това. На заседанията на клуба е забелязано , че са поканени паразитолози.
Ваксинирали са негрите с противогрипна ваксина , която предизвиква безплодие.С тяхната дейност се свързва и бума на вируса Зика.
Смята се , че тяхната лаборатория разработва ново биологично оръжие - паразитарно. И епидемията от гърчове е неговото изпитване на живи хора.
На кого е изгодно медиците да ни лекуват от несъществуващи болести и да не се сещат за паразитните ? И е трудно да се намерят лекарства за тях в аптеките.Налага се да се препоръчват сурови тиквени семки за лечение на глисти у децата.
По данни на ВОЗ 20 % от хората са заразени с паразити, т.е. всеки пети, а животните - 100%.
Специалист по биорезонанс споделя , че 97 % от пациантите им са с паразити.Докторът проверява екипа на филма и намира и у тримата паразити. Нима всички ние сме заразени вече ? Някои болни имат по 2 вида, тежко болните по 5-6 вида паразити. Този метод не се признава от официалната медицина, но всъщност те лекуват само симптомите, а не причината , която всъщност са паразити.
Личинките на паразитите се запазват в праха с години и е много лесно да се заразим.
В месото често има трихинели, които предизвикват ужасни болки, алергии.Затова мюсюлманите не ядат свинско. Ако трихинелата попадне в кръвта, може да запуши някой съд и да се стигне до смърт.
При взимане на проби от офис се установява , че навсякъде има яйца от паразити.
Не можем да измием от тях ягоди,малини , копър, и др. защото яйцата са залепени за плода.
Паразитите са развили защитни механизми и ние не можем да ги познаем и унищожим. Нито солната ни киселина , нито имунната система. Те изработват специален белтък, чрез който тя не може да ги разпознае....
Категория: Технологии
Прочетен: 83 Коментари: 0 Гласове: 1
 Потреблението на консервантите е достигнало такова ниво , че те могат да се натрупат в тялото на човека за няколко  години и да достигнат критична степен. Най - страшни за човека са мутациите и раковите тумори.
Бързото хранене е като че ли проект за геноцид на излишното население на Земята.
Секретът на притегателността на фастфууда е натриевият глутамат. 
Той е използван през войната , за да се подобри вкуса на развалящите се продукти за войниците.
Неслучайно фастфудът се предлага в тройна комбинация като  сандвич, чипс и хладна напитка. Тази напитка довежда до това ,че храната не се смила в стомаха , а веднага постъпва в тънкото черво.Това , че стомахът е празен изисква нова порция храна и ендорфини.
Ако се хранят по цял ден мишки с такава храна , те не се спират да я ядат даже с електрически разряд. В мозъка им се развива зависимост , сравнима с хероиновата.
необходимо е да се увеличава дозата фастфууд.
Хората напълняват. В чипса няма никаква хранителна ценност, а не можем да спрем да ядем това картофено нишесте. Децата не могат да се откажат от него.
Натриевият глутамат уврежда зрението , води до перде на окото, мигрена , страх, панически атаки, стягане на гърдите, задух , надебеляване. Човек губи обонянието си.
Категория: Технологии
Прочетен: 91 Коментари: 0 Гласове: 2
 В дадения момент официалната физика със  100 % увереност може да фиксира  само механичната и топлинната енергия, произвеждана от хората.
И не само да я фиксира , но и да използва хората в качеството им на батерии.
Напр. на главната гара в Стокхолм, инженерите са поставили система, която събира топлинната енергия , призвеждана от пътниците и я отвежда за отопление на съседното здание.
А в една гара в Япония получават електричество с помощто но обикновен турникет , т.е. въртяща се врата.Те произвеждат при блъскането на металната преграда електрически ток.
При обичайно ходене човек може да зарежда фенерче, батерии, телефон и пр.
У най - опасните енерговампири  каналите за енергетична връзка с Космоса  са напълно закрити. Затова ги грозят  болести и недълъг живот. Те имат само един начин да живеят - да паразитират на други хора, извличайки от тях енергия.
Нашите чакри съхраняват имформация от предишните ни животи. Ако в тях човек е паразитирал / имал е слуги , роби , които са му работели /, то в този живот той няма да има умения да се снабдява с енергия , и да управлява умората си.
Енергийни вампири / те са лишени от връзка с космичната енергия / стават хора , които са големите  грешници , закоравелите престъпници или занимавали се в миналото с тъмни окултни практики. 
Те се снабдяват с енергия обикновено на обществени места. Трябва да се поставят отразяващи огледала между нас и вампира. Това е най- известният способ против всяко проникване в биополето.
Тези удари се отразяват по този начин.
С Кирлианова фотография се вижда как се е засилило биополето на вампира.
Но не всеки човек може да стане негова жертва. Позитивните уравновесени хора със здрава аура не са подходящи. Стават само тези с отслабена аура.
Това може да става и дистанционно.
Застаряващият цар Давид се е обграждал с млади хубави момичета , за да си набави енергия, също и Мао Дзедун . Наюй- желана за енерговампирите е сексуалната енергия.
Напр. специално са обучавали гейшите да отнемат сексуалната енергия от мъжете и да у дават на учителя си.Една част оставят за себе си и удължават живота си.
Тези , които се женят за тях не изкарват повече от 3 месеца.
Напр. маркиза Дьо Помпадур - на 70 години тя изглеждала на 30. Но тя е имала мното млади любовници.
Каква е опасността за самите вампири ? Заедно  с енергията на човека , те получават и болестите му , неговите проблеми и програми.А в следващия си живот може да се роди с 
тежка болест / дете с аномално построено поле /.
В това отношение има справедливост - колкото дадеш, толкова получаваш. Това е законът за съхранение на енергията. В детството всички сме вампири
90% от вампирите не подозират , че са такива.
Категория: Технологии
Прочетен: 79 Коментари: 0 Гласове: 1
 Сивите. В 1748 лято от Сътворението на Света в Звездният Храм на Мидгард пристигнали сивите. Пристигналите се поселили на Ланка /  Шри - Ланка , Цейлон /.
В началото те не се намесвали в живота на Великата Раса / белите хора /.
Сивите същества били двуполови / хермафродити / .и в зависимост от лунната фаза, у тях се проявявало ту мъжкото, ту женското начало.
Във Ведите Перун е предупреждавал за появата им." По сивата кожа вие ще познаете чуждоземците. У тях очите имат цвета на мрака , и те са двуполови. Те могат да бъдат както жена , така и мъж, т.е. всеки може да бъде и баща , и майка. Те украсяват с бои лицата си , за да приличат на човешките деца . И никога не събличат дрехите си , за да не се оголи техния зверинен вид".
Библейска енциклопедия на архимандрит Никифор 1891 год. Москва., стр.210..Кои са тези чуждоземни пришълци ? това се превежда просто  - евреи.
От еврейския глагол  eber / преминавам през / , което значи пришълци от чужди земи, т.е. чуждоземци.
Европа е земя, завладяна от пришълците, Евросъюз е еврейски съюз, парите са евро .
Много казват , че това е волна трактовка. В Библията , Евангелие от Матвей - " Авраам родил Исак,  Исак родил Яков, и т.н. Тука не пише за жени , а раждат мъжете.
Днес се скриват медицинските данни за раждането на хермафродити.Счита се за рядка грешка на природата. Хермафродитите са много , което е генетично.
Очите им са черни, никога не свалят дрехите си. Напр. у хасидите не бива мъжът и жената да се виждат голи никога. И децата имат дълги роби. Те имат по 10-15-20 деца. Имат собствена баня.
Сивите са дошли от система с 10.000 планети, това е светът на тъмнината. Там развитието е тръгнало по технократичен път. Намира се на изток от Перуновия / Млечния / Път.
Нашата Галактика има форма на свастика ,  спирална е , а тяхната има друга кръгла форма.
Тя е по-млада и гореща , и са я нарекли и пъкъл .Там е бил проведен експериментът по създаване на душата , след което е разделена на две части - мъжко и женско , дали са им телесна форма и се получили два индивида.
Според юдаизма първите, които са били създадени от Сатанаил са Адам и Лилит / тайната книга на Йоан /.Взели са за матрица ангелът от второто небе. Започнали да спорят кой е по-старши. Сатанаил се уморил от споровете. Той отделил Адам от Лилит. Създал ново тяло чрез същата матрица в образа на жена - Ева.
Лилит дал за жена на Самуил - Ангелът на въздуха, тя родила син Саваот, който имал власт над всичките си звездни войнства.Този експеримент се е провел в Еден, в галактическият изток. нашите предци го наричали Етун. Там гравитацията  е било по-ниска и Адам и Ева са били по- високи - 20 метра, с черни очи, не се виждат гениталии , а се проявяват при фазата на Луната. Еден, Етун се нарича още Рай, от Земята Нод или Дон. Те са живеели по  800-900 години. Но после са ходели с човешките дъщери - гл.6 от Библията , т.е. синовете божии. Но тук земното притегляне е друго и спектърът на Слънцето е друг / няма един диапазон, който стимулира психичнана им енергия /.....Категория: История
Прочетен: 86 Коментари: 0 Гласове: 0
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 236932
Постинги: 489
Коментари: 744
Гласове: 339
Архив
Календар
«  Декември, 2017  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031