Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Съвети за безболезнен живот
Автор: radostinalassa Категория: Технологии
Прочетен: 236932 Постинги: 489 Коментари: 744
Постинги в блога от 03.12.2017 г.
 Чрез храната - тук се отнасяг хранителните добавки.
Напр. аспартам - преди се е давал само като подсладител на диабетиците.
На практика той забавя дейността на човешкия мозък и довежда до деградация на мисленето. Той се добавя във всички сладки напитки за децата като лимонада. А сега вече го добавят и в бирата.
Фосфорните добавки - задължително се добавят в храната и консервите. 
В зъбните пасти - флуориди. Те въздействат на епифизата , която е особено важна жлеза за човека.. Стига се до деградацията й , което се прави специално.
Тя е своеобразен резонатор за прием на информация от Космоса.. , за връзка с всеобщия космически разум. Така се прекъсва развитието на интуицията ни.
Най - страшни са ГМО - храните. Освен деградация , те са и удар по генетичния апарат., удар по възпроизводството.
Лекарствата. Те също се изработват специално за затъпяванието на човечеството в съответствие на програмата на Комитета на 300 - те.
Химтрейл - нашия аерофлот също разпръсква над Русия химически добавки , които водят до слабоумие.Напр. соли на алуминия. Над Америка се разпръскват радиоактивни вещества. Това също е удар по генетичния апарат на човека.
Екологически диверсии - напр. Чернобилската / взрив на портативно ядрено устройство от спецслужбите ни /   - повече от половин млн.хора се облъчиха.
Трансхуманизмът - това е превръщане на човека в биоробот, разрушение на човешката природа.
Трансплантацията на органи -  този човек вече не е същия , има друга психика и мислене.
Изкуственото оплождане , което активно се внедрява и тези милион хора също не са съвсем хора и води също до деволюцията на човека.
Виждаме деградация и в науката .
Из програмата на Хабад:
"Славянството и русите се явяват най - непокорният народ в света, по техните психични и умствени способности, заложени в гените им от много поколения и предци. Те не могат да се покорят. Затова това семе подлежи на ликвидация , а на първо време рязко съкращение на числеността им" .
Това и става в Русия - намалява се броя главно на русите, като загубите вече надминаха тези във Втората световна война.
Методите им на борба са не военни, а идеологически и икономически.
Те ще разделят всички славянски народи / те са 300 млн., а 50% са русите / на малки отслабени страни с прекъснати връзки между тях. Ще се постараем да ги накараме да враждуват помежду си. Украинецът ще мисли , че се бори са самостоятелност срещу Русия, а ще попадне под наша власт.
Това са хитрите ционисти и масони.
Категория: Технологии
Прочетен: 270 Коментари: 0 Гласове: 7
 Учените вече смятат , че именно у метисите е най- големият риск да се родят деца със сериозни наследствени патологии. Като с всяко следващо поколение опасността от сериозни генетични провали само нараства.
Най - напред се получават неплодоносни мъже, т.е. стерилни. След това се появяват неспособни да раждат жени , а след това тази линия умира напълно.
Всеки ден в света се раждат деца от смесени бракове , т.е. от различни раси.
Антрополозите твърдят , че 1/5 от хората са метиси.
Днес се смята, че това смесване между расите сериозно заплашва следващите поколения.
Ако тази политика в света продължи , ние ще получим самоунищожаваща се машина за човечеството, т.е. метисите и мулатите ще започнат да измират, не в 1 и 2 поколение , но това ще стане.
Причината е жестока. Вече няма естествен отбор и детето ще предаде своите болести на децата си непременно. С всяко поколение се увеличаватози товар в генофонда.
С всеки ден в Европа се заселват мигранти. И именно те ще станат причина за смъртта на европа и израждането й. Мигрантите имат друга кръв и цвят на кожата.
Най - много метиси има в Бразилия. Още сега там броя на жените превишава този на мъжете
с 35 %, което ясно говори, че мъжкият пол там претърпява необратими изменения.
Смесването на кръвта влияе и на умствените способности на тези деца. Човечеството деградира към неразумна животинска форма. Размерът на мозъка на хората намалява.


Категория: Политика
Прочетен: 251 Коментари: 12 Гласове: 2
Най- древният единен народ е заселявал в миналото цялата територия от Тихия океан до Атлантическия. Те са се лекували с една билка от друидите във Франция до Сахалинските айни. Тя е била панацея за най - тежките болести, безплодие и т.н.
Проблемът е в начина на събирането на тази трева, за да е панацея / Джордж Джеймс Фрезер /. Древните друиди са отнесли със себе си тази тайна.
В книгата " Билкар " на Михаил Левадний е описан секретът , как се събира имела, в кой ден .По какво се отличава тя. Първо тя расте на дърветата, паразитира по тях и няма контакт със земята. Тя е света трева, възстановява организма ни.
Тя напр. нормализира кръвното , и високо и ниско. И това е за всички органи.
Преди хората се заселвали там, където расте имел, т.е. там има щастие.
Там , където енергетиката е лоша, тя няма да расте,даже  и да я разсаждате изкуствено.
Учените се опитвали да я разсадят в Донецк, но там не се получава. И там човек не бива да живее. / за щастие при мене расте много имел /.
Това е прекрасна трева и ако се събира правилно може да се закриват всички болници.
С една дума трябва да купим книгата му или да експериментираме.

Категория: Технологии
Прочетен: 91 Коментари: 0 Гласове: 2
Последна промяна: 03.12 21:07
Има само една нация , която генетично не се поддава на инцест.
Т.е. когато чуждите са дошли на Земята , те са се смесили с черните и жълтите племена, които са им продавали жените си срещу скъпи подаръци. Но белите живеели отделно и не се смесили с тях. 
Проблемът е , че сивите са били двуполови и чак децата им станали еднополови.
А  патриарх Кирил / Гундяев / , милиардер . Какъв ти свят човек, ясно е , че той е от силовите структури . Неговата фирма ика "е внасяла цигари в Русия за стотици милиони доларипод формата на хуманитарна помощ . Доходът му за 2004 год. е 0.5 млрд долара, а за 2006 год. 4 млрд. И чия политика провежда той ? Как се изказва за славяните той ? -" Те са диваци , варвари почти зверове ..."
Лев Толстой - " Това , че аз се отрекох от църквата, наричаща себе си православна , е защото се убедих , че всички служения в нея са коварна лъжа , събрали в себе си грубо суеверие и магьосничество, изкривяващи целия смисъл на христианското учение ".
Програма на движението Хабад - " Славяните , а между тях русите са най- непокорният в света  народ, което идва от техните психически и умствени способности, заложени в много поколения предци и гени , които не се поддават на преправяне. Славяните и русите можете да унищожите , но не и да покорите. Затова това семе подлежи на ликвидация , а на първо време рязко съкращение на неговата численост".  Шок !
Това е открито заявление.
У нас съществува някакъв имунитет. И в Библията е написано два пъти за хората от Севера.
Библията и Бхавагатгита са написани , когато те са завладели властта. Защото ние трябва доброволно да приемем това , а не да ни накарат насила.
Напр. притча на Соломон / той се явява предател за евреите /. Защото на него са му заповядали да убива , а той се е женил за тях и как да ги убива после, като жена му е родственица и т.н.
" Аз ти показвам пътя на мъдростта , водя те направо. повече от всичко се пази, пази своето сърце, защото от него е източникът на живота".
Ако нямаме жизнена сила се получава лунен вампиризъм. Тя трябва да се вземе отнякъде.
Този човек е със затворено сърце, не е рептилоид или извънземен. Той е затворил сърцето си и е заразил мозъка си. Това не е наша природа.
Категория: История
Прочетен: 107 Коментари: 0 Гласове: 1
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 236932
Постинги: 489
Коментари: 744
Гласове: 339
Архив
Календар
«  Декември, 2017  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031