Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Съвети за безболезнен живот
Автор: radostinalassa Категория: Технологии
Прочетен: 236932 Постинги: 489 Коментари: 744
Постинги в блога от 04.12.2017 г.
 Вавилонската кула - Народите на Земята  / до сивите / искали да съберат цялата мъдрост на едно място. Какво са направили сивите ? Разрушили и унищожили кулата, като част са оставили за себе си. 
Белите не контактували със сивите, което предизвикало в тях реакция на повишено внимание. 
Когато сивите дошли в Индия , Рамаяна ги нарича върховен ръководител или Раван , т.е. Равин.Раван харесал Сита , жената на Рама  и тоя я похитил. Рама поискал помощ от белите съседи, които долетели с виманите и победили сивите. Пленили ги , но хуманността им не позволила да ги убият. Отправили ги в страната на Гори Ръкотворни - това е Египет и Междуречието / Тигър и Ефрат /, Вавилон , т.е. в Близкия Изток и Египет. Там са продали и евреина Йосиф. Завели са ги там , за да се научат да отглеждат жито и да хранят децата си.
Да не живеят за сметка на другите. В евреите останала ненавист към белите.
Синайската пустиня е малка , може да се премине ходом за една седмица.
А как Мойсей 40 години е водил евреите из нея ?
А причината е друга. Тогава гърците нападнали Троя. Евреите търгували с оръжие и за едните , и за другите.Също им продавали и храни , и трупали богатство. Тяхната цел е била да падне Троя. И те завладели Палестина, Обетованата земя.
Те се опитали да унищожат Александрийската библиотека два пъти.Първия път пожарът бил  потушен и Клеопатра възстановила повече от 100.000 папируса.
Според Ведите и древноегипетските предания първите четири династии на фараоните са били бели. Те са оставяли своите знания на карти и на стените на пирамидите и храмовете    / зикурати / - това също е хранилище на информация. В миналото белите са владеели много видове стихии. Богата библиотека е имало на архипелага Санторини.
Сивите използвали тектоническо оръжие , което е раздвижило вулканите, и хората и библиотеката били унищожени.Голяма част от нея е била похитена. Понякога наричат  Санторин малката Атлантида.
Били са унищожени библиотеките -  на етруските , тази на храма на Артемида, в Цариград.
Унищожавали са се всички древни писмени източници , даже учебниците на децата, на първо място жреческите книги.
Като висшите христиански и ислямски йерарси си оставяли копия за себе си. Мюсюлманите даже съхранили и оригинали.
Чрез прекрасното идеологическо оръжие христианствототе завладяват целия свят, поробват целия свят.....

Категория: История
Прочетен: 85 Коментари: 0 Гласове: 2
 До какво води претоварването на организма с лекарства ?
Всичко по правило започва с лекарствения хепатит.,когато черния дроб престава да се справя с натоварването и излиза от строя.
Изследователите от Илинойс успяват да публикуват шокираща информация - предозирането с лекарства е на пето място като причина за смъртността на американците.
Благодарение на усилията на фармкомпаниите, стремящи се да продават повече лекарства  хората започнаха да умират не толкова от болестите, колкото от интоксикациите , предизвикани от лечението.
Приемането на много лекарства, които по своята природа са токсични вещества е ужасно за организма.
Как да се лекуваме тогава ? Напр. с хомеопатия ?
През февруари Комисията по борба с пъженауката и с фалшификацията на научните изследвания при РАН призна хомеопатията за лъженаука. Неин създател е Хр.Ханеман.
Никой не може да обясни как действа хомеопатичното лекарство , но то действува. 
Когато през войната свършил морфинът, на пациентите инжектирали при тежки травми физиологичен разтвор , то болката им превинавала - това е плацебо ефект. Силата на внушението е изключително голяма.
През 2014 год. известният американски хирург Дейвид Калмес провел интересен опит.
На 70 свои пациенти с поражения на гръбначния стълб след местна упойка правел уж операция , в края на спектакъла казвал вълшебните думи - Край. Операцията протече успешно. У повечето измамени болни след време вече не ги болял гръбначният стълб.
Какво ги е излекувало ? Нашият мозък управлява организма ни. 
Ако човек е решил да умре, то той ще умре. Даже и да няма заболявания, те ще се развият , за да изпълнят целта му. Но ако човек има цел в живота, той ще се бори за живота си.
нашият организъм е суперкомпютър , в който ДНК е уникален твърд диск , на който се записва цялата информация за живота на човека.
Официалната медицинска наука фактически е  приватизирана от фармацевтичните корпорации. Тя няма , или не иска да има ясна представа за това какво точно ни изцелява и главно защо ние боледуваме.
Но въпреки това продължава да ни лекува с маса ненужни лекарства.

Категория: Технологии
Прочетен: 114 Коментари: 6 Гласове: 4
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 236932
Постинги: 489
Коментари: 744
Гласове: 339
Архив
Календар
«  Декември, 2017  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031