Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.06.2018 12:38 - Финландският съд одобрява изнасилването на мюсюлманин от 10-годишно момиче като част от неговата "култура"
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 783 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 06.06.2018 12:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Финландският съд одобрява изнасилването на мюсюлманин от 10-годишно момиче като част от неговата "култура"

05/12/2018 / От JD Heyes

image   https://www.newstarget.com/2018-05-12-finnish-court-okays-muslims-rape-of-a-10-year-old-girl-as-part-of-his-culture.html

Вероятно сте чували за думите: "Когато в Рим правим, както правят римляните". Значението на тази фраза е ясно: Когато сте в чужда земя, спазвайте техните правила и разпоредби и спазвайте техните обичаи и закони ,

Поне това беше вярно. В цяла Европа днес обаче тази стара аксиома умира бавно, агонизираща смърт, като една ляво-социалистическа държава след друга се навежда назад, за да приюти радикалните ислямисти и екстремисткото мюсюлманско поведение.

През последните дни и за възмущението на мнозина съд в Финландия решава, че е добре за 23-годишен мюсюлмански мъж да изнасилидесетгодишно момиче, защото това е просто част от това, което онези мюсюлмански мъже ... в техните страни.

Както се съобщава от Хелзинкските времена : 

Финландците широко изразиха гнева си и загадката си с неотдавнашно решение по дело срещу 23-годишен мъж, който имаше сношение с десетгодишно момиче.

Апелативният съд в Турку е постановил миналата седмица, че обвиняемият е виновен за влошаване на сексуалното малтретиране на деца, но не и за тежко изнасилване и го осъди на три години затвор, като по този начин потвърди решението, издадено през март от районния съд в Пирканма.

Ответникът по делото, Juusuf Muhamed Abbudin, е оправдан за обвинение в тежко изнасилване "на основание, че прокуратурата не е в състояние да обоснове твърдението си, че жертвата не е в състояние да се защитава и да изразява липсата на съгласие, защото е в състояние на страх и безпомощност по време на деянието ", допълва книгата, цитирайки друг финландски източник.

Това също е абсурдно твърдение: Колко десетгодишни момичета знаете, освен ако не са от планетата на Супермен, кой може да се защити срещу възрастен 23 годишен мъж?

Както е отбелязано по-нататък от инквизитора , съвсем ясно е, че Абудин жертва момичето. Започвайки през 2016 г., той започва да се свързва с нея в изоставена жилищна сграда в град Тампере. По-късно в друга изоставена сграда имаше сексуален контакт с нея, а след това щеше да изпрати сексуалните си послания.

Сега, как може 10-годишно момиче да се съгласи да има полов акт? На първо място, как би могла дори да знае какво е съгласна с нея? И накрая, в коя страна - на Запад, така или иначе - би ли "съгласието" на 10-годишен да има полов акт да е приемливо, юридически и морално?

Случаят в крайна сметка се отправи към Върховния съд на Финландия, който постави под въпрос решенията на по-ниските съдилища, като по този начин институционализира един акт на болен секс и без съмнение постави стадия на бъдещи болни сексуални действия срещу 10-годишни момичета. (Свързани: Бежове, грабеж и изнасилване: Ислямският джихад се отправя към Америка .)

Какво се случва, ако следващата жертва на "акт за културен секс" е по-млад от 10? Ами ако е на 9? Осем? Пет?

На каква възраст във Финландия е настъпила възрастта на съгласието?

Както инквизиторът отбеляза още:

Туула Таммин, професор по детска психиатрия в Университета в Тампере, е объркан от решението на съда. Тя каза на местния вестник, че няма начин детето на тази възраст да разбере какво се случва с него или нея и така не може да даде съгласието си за сексуален акт.

Точно. 

Както отбелязва Робърт Спенсър в JihadWatch , има много мюсюлмански експерти и духовници, които оправдават подобна сексуална активност като нормална за своята култура .

"Ислямът няма възрастова бариера в брака и мюсюлманите нямат извинение за онези, които отказват да приемат това", според Ишак Акинтола , професор по ислямска есхатология и директор по мюсюлманските права в Нигерия.

"Няма минимална възрастова граница за мъжете и жените в ислямското право. Законът в много страни позволява на момичетата да се женят само от 18-годишна възраст. Това е произволно законодателство, а не ислямско право ", отбелязва д-р Абд Ал Хамид ал-Убеиди , иракски експерт по ислямското право.

Спинсер пише: "Финландските власти също биха могли да се предадат на местните ислямски власти и да установят управлението на Шариата сега. Те не са само финландци, а са готови.

JD Heyes е редактор на The National Sentinel и старши писател за Natural News и News Target.

Източниците включват:

NewsTarget.com

JihadWatch.com

Inquisitr.com




Гласувай:
5



Спечели и ти от своя блог!
1. radostinalassa - Затова им викат Гейевропа
06.06.2018 18:44
Но само на Западна Европа. Ние трябва да се разграничим от тези диви обичаи. Ние сме древна културна държава, нямаме нищо общо с обичаите на дивите номади.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39945292
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31039
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930