Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.06.2019 15:30 - Примката се затяга: Текат проверки на Европа в София, в САЩ са готови с обвинения
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 846 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image
Изглежда премиерът на България Бойко Борисов няма полезен ход. Каквито решения и предложения да вземе и да направи неговият кабинет, те винаги срещат обществения гняв и недоволство. Това е така, защото политиката водена от кабинета "Борисов 3" придобива все по-големи по мащаби антиевропейски и антидемократични оттенъци, които вече се наблюдават под смръщените вежди и на Европа и се тълкуват като "прикрит фашизъм". Митовете за стабилно управление на благоденствието са разбити, тангети и магистрали пропадат, деца умират, докато чакат в лечебно заведение животоспасяващата финансова инжекция от държавата, която поради липса на административен капацитет и наличие на безстопанственост и кражби е потънала в руини. На фона на политическата криза, която тресе властовите кръгове, и светлото бъдеще на управляващите потъмнява. Гаф след гаф, некомпетентност и корупция надничат от всяка точка на страната. Сянката на злото е толкова дебела, че и малкото хубави неща не могат да запалят свещичката на надеждата.
Изходът е само един: радикална промяна.

Към днешна дата България се намира пред поредната национална катастрофа. Страната ни е на първо място в света по смъртност на населението и е най-бързо топящата се нация; на първо място по корупция в Европейския съюз; на първо място по бедност и ниски доходи в ЕС и на първо място по липса на свобода на словото - отново в Европейския съюз. В България се извърши най-големият банков обир в световната история - за над 5 милиарда лева, с институционална помощ. Държавният дълг се покачва с нови 400 милиона лева (без лихвите), при вече изтеглен заем, отново от кабинет на Борисов, в размер на 16 милиарда лева (без лихвите). Броят на напусналите и напускащите страната е толкова голям, че администрацията има наглостта да го превръща в пиар и актив, отчитайки сведени до минимум нива на безработица. При тази зловеща картина на самоунищжение, институционалният натиск и репресии над свободомислещи и над журналисти няма почивен ден. Без почивен ден са и олигархично-мафиотските-властови-политически кръгове, които, възползвайки се от предизборната ситуация и познавайки страховете на Самодържеца, са го натикали в "омагьосания кръг на желанията", в който исканията нямат край.

imageИзключително слабата активност в България на изборите за членове на Европейския парламент и лошото представяне на управляващата партия ГЕРБ и коалиционните й партньори "Обединени патриоти" и Атака без съмнение силно притесни и разтресе "Дондуков 1". Заради "Апартаментгейт" след изборите на министър-председателя Борисов му се наложи да извади от политиката дясната си ръка - Цветанimage Цветанов. Борисов представи действията си като еднолично свое решение, основаващо се на "високия морал" в ръководената от него партия. Истината, обаче, е малко по-различна - натискът идва от Германия и това може да бъде "прочетено" с издание на "Конрад Аденауер" - фондацията-майка на ГЕРБ. В него не случайно е описана схемата с апартаменти на властта "Апартаментгейт", в която Цветан Цветанов и Цецка Цачева имат водеща роля. 

Примката се затяга с наближаването на местните избори - за кметове и общински съветници, и с течащите проверки в София

Голяма част от общините, уж в патримониума на ГЕРБ, са всъщност и на ДПС. Председателят на ГЕРБ е наясно, че без помощта на  Движението за права и свободи партията му ще изгуби влияние в над 50% от тях. Това от своя страна дава картбланш на ДПС постоянно да покачва цената си с нови искания, като натискът прерастна и в отворени писма от Пеевски до Борисов.
През 2016 г. Борисов ни убеждаваше, че Делян Пеевски го няма, заминал си е в Дубай и прочее. Това не само се оказа кьорфишек, а днес Пеевски е в България, в Парламента, избран е за европейски депутат и задава политическия ред в страната.
В същото време в София тече мащабна проверка на ОЛАФ на европроектите, научи LIBERTA.BG от свои източници в Брюксел. Изискват се документи от държавни и общински учреждения, разпитват се хора и Властта е наясно, колкото и да изглежда привидно спокойна и да крие от обществеността за проверката, че този път няма да е като друг път. ОЛАФ разполага с доказателства за корупционни практики и отклоняване на средства, ощетили с милиарди евро европейските дънакоплатци и евробюджет. В унисон със случващото се е и унищожителният за правителството Доклад на Европейската комисия за България, който излезе преди дни. В него директно се посочва, че страната ни няма напредък в борбата с корупцията, липсват осъдителни присъди за лица по върховете на властта, изоставаме в развитието си във всички обществени сфери и инфраструктурно, не се зачита върховенството на закона, не се транспонира европейското законодателство и не се изпълняват препоръките на Комисията. България е заплашена със замразяване на европейските фондове. 

В същото време в САЩ продължава разследването срещу овластени лица в България. Високопоставени източници на нашата медия зад окена са на мненение, че федералните прокурори на Ню Йорк са събрали достатъчно доказателства и най-вероятно няма да изчакат приключването на съдебния граждански процес по RIKO, а директно ще внесат обвиненителни актове в съда срещу политически лица в България. Това може да се случи във всеки един момент!

Както се споменава по-горе в текста - примката се затяга, а промените ще бъдат радикални, повлияни от световния политически тренд, който вече е наложен - смяна на политическите елити.



Тагове:   примката,   на бб,   се стегна,


Гласувай:
5



1. morskipesni - Мафията на Тиквата няма място в Европа
25.06.2019 16:19
Това са гадове, мизерници, античовеци. Заради тях ще ни изхвърлят от ЕС.
цитирай
2. radostinalassa - ЕС ни накара да си разбием армията,...
25.06.2019 16:27
да нарежем ракетите. Сега ще даваме 5 млрд за непостроени самолети. Не виждам полза, а вреди от него.
цитирай
3. bojinkata - За доклада строго се мълчи! Няма ...
25.06.2019 19:45
За доклада строго се мълчи! Няма такъв! Ни вопъл, ни стон! ББ и той се е снишил или приказва глупости по неговите тивита.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13131986
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години