Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2019 18:28 - Потокът от новини за бежанските престъпления в Европа постепенно, но сигурно се увеличава
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 775 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Милиони бежанци ще избиват европейците  като стадо овце Политологът Сатановски обещава "голямо клане" поради огромни вълни от мигранти Виталий Карюков Потокът от новини за бежанските престъпления в Европа постепенно, но сигурно се увеличава: изнасилвания, грабежи, убийства, побой, сплашване на местни жители ... Наскоро например стана известно за бруталното убийство на възрастна германка Кристел В. в град Вупертал (административен район Дюселдорф, щат Северен Рейн) -Vestfaliya).
Тялото на 78-годишна възрастна жена с прерязано гърло, която живееше в района на Кроненберг, бе открито в собствената и спалня от съседка на пенсионерката. Както заяви окръжният прокурор Хауке Пар : „Аутопсията потвърди нашите предположения. Всичко подсказва, че е било умишлено убийство “.   Явно възрастната вдовица е жертва на грабеж: престъпник уби жената като ненужен свидетел. Пари, бижута и кола са изчезнали.
Кой е направил това, все още се разкрива. Съседите на починалата обаче са сигурни, че това е работата на мигрантите, които винаги се мотаят в района.   Миналата седмица в Тюрингия започна процес срещу афганистанеца Мохамед А., който по същия начин брутално уби 87-годишната пенсионерка Урсула от град Йена. Тя отказала  да му даде 7000 евро, с което е подписала смъртната си  присъда.   Освен това преди седмица в окръжния съд на Мюнхен (столицата на федералната провинция Бавария) започна изслушване по случая с нигериеца Чидуем М., който примами местно петгодишно момиче в приюта си и я изнасили в своята стая.
Тези престъпления се размножават като лавина.
Стигна се дотам, че в същия Дюселдорф местните жители, без да разчитат на местните власти, отдавна организират отряди за борба с мигрантите, за да могат да се защитят от „тълпите“. Общият брой на тези формирования вече достига няколко хиляди граждани.   Освен това полицията в Дюселдорф прие това публично начинание доста скептично. „Монополът върху властта принадлежи на държавата. Наказателното преследване не е работа на граждани ”, обясни служител на  пресслужбата на  местната полицейска служба.
И какво още могат да кажат служителите на реда, които не могат да се справят с вълната от престъпления на мигранти? Въпросът е риторичен.
Но за самите местни жители това е въпрос на тяхната собствена сигурност, често в буквалния смисъл на живот и смърт. Но мнозина в Германия са толкова уморени от беззаконието, което бежанците създават в страната им, че отчаяно самите те започват да плащат “ със същата монета на придошлите.   Така в края на миналата седмица германците бяха поразени от ужасен инцидент: на главната гара на Крефелд Северен Рейн-Вестфалия минувачите станаха свидетели на това, че германец бута мигрант от Еритрея от железопътната платформа под приближаващ влак.
Минута преди това те имат спор, който прерасва в схватка. В резултат на това еритрееца излетя до релсите, но успя да отскочи навреме. Освен това машинистът на влака незабавно реагира, като натисне аварийната спирачка.   Прави впечатление, че точно три месеца преди инцидента мигрант (и също от Еритрея) Хабте Арая избута 40-годишна жена, нейният осемгодишен син и стоящата до нея 78 гждишна жена, които са напълно непознати за него под платформата на влак на гарата във Франкфурт . Жените по чудо успяха да избегнат смъртта (получиха сравнително леки наранявания), но детето умря веднага.
А няколко дни по-рано в различни части на Германия имаше още два абсолютно подобни случая, когато мигранти бутнаха германци под влакове.   Но сега самите бежанци изглежда биват ограбвани  и убивани. В началото на октомври в град Буршайд неизвестен мъж нападна сирийски бежанец и поиска от него мобилен телефон и пари, които той нямаше в себе си. Вбесеният разбойник жестоко преби сириеца, причинявайки му тежки наранявания на главата, и изчезна.   А предния ден на гарата в Бад Херсфелд (Хесен) германец започнал  стрелба с пистолет по 18-годишен мигрант от Сомалия. Той няколко пъти е стрелял от  колата си  по африканеца .
В този момент на гарата имаше полицаи, които задържаха стрелеца, който се оказа Роланд К., местен наркоман и десен радикал, придържащ се към расистки убеждения. И избрал жертвата си, както показа по-нататъшното разследване, единствено по цвета.   Освен това през лятото той се похвалил в местна кръчма, че вече е стрелял по бежанци повече от веднъж. И като цяло разследването установи, че германецът винаги е бил враждебен към чужденците и неведнъж открито е декларирал, че е готов да ги убие.

Какво ще се случи, когато около 4 милиона бежанци, които сега са в турски лагери и които Турция възнамерява да пусне в европейските простори, влязат в Европа и в частност Германия? Точно това казва в прогнозите си учения изтоковед, политолог, основател и президент на Института за Близкия изток  Евгений Сатановски. Според него в този случай Старият свят го очаква "голямо клане".   Разбира се, това в никакъв случай не е включено в плановете на политически коректната и мултикултурна Европа. Но през 2015 г. това също не беше част от нейните планове. Случилото се обаче се случи.
Надянал „розови“ очила на своите граждани, Европейският съюз се изправи пред най-голяма хуманитарна катастрофа, свързана с нахлуването на бежанците.   Сега европейските служители в обозримо бъдеще не чакат нов поток от  голям брой бежанци. 
И това е много сериозен недостатък в миграционната им политика. „Европейците, за свое нещастие, живеят в илюзии.
След Голямата преселение на  народите Рим го няма. И това беше само последната вълна от миграции, за която поне знаем нещо.
От предииндоевропейското население на Европа като цяло, с изключение на баските в планините и сардите в Сардиния, не остана нищо. Особено от онези, които дойдоха преди тях. Така че предстои голямо клане, което новодошлите ще организират за старите  жители   на Европа, каза Сатановски.   Малко вероятно е мигрантите да гледат безразлично,  как ще бъдат грабени, убивани и унижавани. Те ще започнат да "взаимодействат" с местното население (опитът на техните предшественици не е отишъл никъде).


 



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13277530
Постинги: 11654
Коментари: 18464
Гласове: 6689
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК