Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2019 10:30 - Крилатия дракон. Исканията ни за него. Той откри истинската точна Теория на относителноста, Квантова механика, космически технологии, НЛО, хронотехнологии и др.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 792 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 15.12.2020 00:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Един приятел ми каза какво знае за Крилатия дракон.
http://4ervenaarmia.blog.bg/drugi/2019/04/23/krilatite-drakoni-kosmicheski-korabi-kvantovi-kompiutri-izku.1654296

Крилатия Змей откри и намери истинската точната теория на гравитацията, Обща теория на относителността, Специална теория на относителноста, Квантова механика, изчисляване, космически технологии и космически кораби звездолети гравитолети, машини на времето.
Гениално просто е. Много лесно.
Вижте последните новости тук в блога му:
http://futuretechbg.blog.bg/

Уногондур, оно го не диреа. Изследва закона и по закона бе взет на небето.
Крилатия дракон разказва:
 - Намерих се под открито небе под звездите около черна дупка с космическата си флота. Не помнех да съм успявал да направя космически кораби и да съм излитал, затриха ме гадините. Бях с SS Крилатите дракони - Сайлонски сили крилати дракони.
(S е буквата село в кирилицата, С е буквата слово)
Крилатия дракон е о сами себе си породен не 8 братя. Защото са направили затворен кръг във времето - възел на времето и са дошли от времето в което са се върнали.
Крилатия дракон него го смачкали враговете ни заговорници на земята защото не им изнасяло технологиите му за свободна енергия и добив на ресурси, нали те държат богатството си и власта на контрола върху ресурсите и търговията с тях. НО той все пак успял да открие космическите технологии  и бил прибран от своите НЛО астронавти дошли от бъдещето, и направили затворен кръг във времето - възел на времето и са дошли от времето в което са се върнали.

Да, но сега е различно. Като въртиш напред назад във времето вземаш та променяш някои неща...
Горе има космическия НЛО флот на Крилатите дракони на Крилатия дракон.

Искания на Крилатия змей.
А ние искаме това което иска и Крилатия змей.
Това е блога му. Там са посочени исканията му:
http://futuretechbg.blog.bg/
Какво иска да направят тукашната България, за да се оправи и стане свястна страна.
Ние искаме откритията му да бъдат приети и използвани тайно, както е по препоръките му. 
Искаме за откритията си да му бъде дадено възнаграждение поне 2 милиарда евро, те струват невъобразимо много повече, но тукашната България сега е бедна и ние се съобразяваме с това. Освен това трябва да бъде назначен за научно-технически кадър в Българска академия на науките и при военните.

Тези прости и скромни искания ние поставяме тук, защото ни се появиха разни тролчета, дето ни подхвърляха, че ще ни дават някаква нищожна милостиня. Ама, другари, вие с всичкия ли сте си, да се продаваме толкова евтино. Ние си знаем цената.
Крилатия змей е националист, не само социалист и е за безпартийна система и елитарно управление, като Военния съюз Звенарите.  Човека ви разправя за наука, техника и рационална политика и икономика, а вие...

Европари няма както няма, само ви лъжат за да кротувате и да да се надявате. Европа не дава никакви пари. Всички субсидии и европари са всъщност от бюджета, от данъците но го крият. За земеделието се дават субсидии от общо 3 милиарда лева, което е малко за бюджет. Останалите европари са малко, европроектите като пътищата се надписват умишлено за да се обясни защо се прави толкова малко с толкова пари, истината е че парите са по-малко от колкото лъжат че са. "Европа" няма да ви оправи, затрива ви само. С илюзии не се живее. Илюзията нема да нахрани ни вас ни децата ви. Трябва сами да се справим. Не е трудно, ще успеем, не сме по-лоши от японци и германци. И ние можем. Само ум трябва, наука и техника.

Ние казахме!

Ако вместо за разни глупости България заделя поне 5 милиарда годишно за финансиране и инвестиции в промишлеността или поне два-три, бързо ще се оправим и забогатеем. Трябва да се осигури финансиране на промишлените компании за направата на нови производствени мощности и модернизацията на стари. Държавата може и сама да инвестира и създава държавни предприятия. Това не е забранено. А в Япония го правят отдавна.
Така ще се реши проблема с недостига на капитали, поради който родната икономика се задушава и едва крета.
Та ние сме с 1/10 от европейската заплата при почти европейски цени. За къде сме. Нужни са спешни мерки за развитие на икономиката. Не само фискални икономии, от които полза никаква.
Трябва да развиваме тежка промишленост, високи технологии и др. Да настигнем развитите европейски държави. Да станем Балкански дракон.
5 милиарда годишно. Това означава българско автомобилостроене, електроника и какво ли още не.
Само силната икономика ще помогне за решаване на демографската криза.
Само тя ще ни направи истинска европейска държава, а не бананова република без банани, каквато сме сега.
Възможности за решаването на кризата в България има, но няма политическа воля за това. Всички политици гледат само паничката си и нищо друго. Не ги интересува България, а само да си напълнят гушките. Това е печалната истина.

Така е. Икономика държавна - забогатяване на народа.
Поне по 2,5 милиарда лесно ще се отделят от бюджета за инвестиции в реалното производство. Държавата и народа ни ще станат богати - лесно става.

Жени на Крилатия дракон.
Жените на Крилатия дракон са сайлонки  - съвършенни, много красиви и умни.
Официалната му жена е:
1. Дияна Деница - висока, снажна, стройна, с снежнобяла кожа, с хубаво дълго лице леко скосено от скулите към брадичката която е ясно изразена, с дълъг остър хубав чип нос, брюнетка, боядисва си косата руса. Умна и красива.
И техните държанки, че жените се харесват, обичат да се гледат в огледалото че са красиви, на жената й е по-хубаво с приятелки, отколкото само с мъж в леглото:
- Дияна Василиса Зайцева - уч/лка финансови сметки, Свищака. Висока, снажна брюнетка, с хубава фигура правоъгълно лице с изразени скули, полуяпонка, очи - на бялата раса. Умна и красива.
- Адашката - от книжниците от градската им бърлога. Височка, снажна, с хубава фигура, красиво триъгълно лице, брюнетка, с леко азиатска отсянка, сев.корейска. Красива и умна.
- Ана -
 съученичка му от 4кл. отличничка, брюнетка, средна на ръст,  хубава фигура с заоблени форми, бедра, с хубаво дълго лице.
- Яна -
 брюнетка, висока снажна с хубаво тяло и заоблени форми, с големи гърди и триъгълно-обло хубаво лице.
- Катя -
 руса, висока стройна с леко заоблени форми, големи високи гърди, дълго хубаво лице.
- Ани -
 руса, височка снажна с хубаво тяло и заоблени форми, с големи гърди и триъгълно-обло хубаво лице.
- Боряна -
 Боряна, съученичка му от 7кл. брюнетка, ср.ръст, красиво правоъгълно лице, хубаво тяло с заоблени форми и големи гърди.
- Ели Самурая - брюнетка, височка стройна, леко заоблени елегантни форми, хубави средно големшки гърди, дълга шия и дълго красиво лице с леко японска отсянка, с остра брадичка.
- Дияна Самодива - 
красиви и финни черти на лицето, правоъгълно лице с изразени скули, брюнетка, висока с хубаво тяло стойно и снажно с заоблени форми.
- Венцислава
 - висока снажна брюнетка с заоблени форми, дълга шия, овално лице и големи гърди.
- Тина - височка, брюнетка, овално триъгълно лице, кръшна снага с хубави заоблени форми и големи гърди.
- Виолета - 
височка, руса, овално триъгълно лице, кръшна снага с хубави заоблени форми и големи гърди.
Това ще са жените на Крилатия змей. Те са усъвършенствани копия сайлонки, биороботи нанокиборги правени по негова поръчка, много красиви, умни, волеви и добри.
Забележка: Билкова рецепта за увеличаване и стягане на гърдите на жените. Вземат се сминдух, люцерна/червена детелина и хрян. По една щипка дневно. За 3 месеца гърдите стават доста големи.
Билкова рецепта за противозачатъчно.
Взема се кориандър една щипка месечно или копър две щипки, а хрян на върха на чаена лъжица. Не вреди и няма странични ефекти.
А жълта боя за коса за изрусяване. Прави се от отвара от коприва и елхова смола за залепване, захващане и трайност на боята. От въглен и елхова смола се прави черна боя за коса. 

Крилатия Змей на 01.10.2019г му рязаха скулите - пластична хирургия, че ги бъркали самурайте, щото уж ги би било срам от расата им, то ко можеха да се опрат и на малкия пръст на самурайте... Па европейските улани са се монголи, а хусарите чехи...
Крилатия дракон/Крилатия змей е с хубав ген, клонинг, той е умен, сега има малка разлика личи в огледалото - няма му скулите. Упоен, лазерна хирургия. Рязали са, добре, да, лекетата не обичат самурайте, а ние не обичаме приетата и ценим високо самурайте.

Скоро го забеляза като се гледа в огледалото, опипа коста на лицето - разлика има. Но Крилатия змей пак си е Крилатия змей.

Жените на Крилатия дракон/Крилатия змей са жените изброени по-горе усъвършенствани копия сайлонки, биороботи нанокиборги правени по негова поръчка, много красиви, умни, волеви и добри. Това е така за да са едно и в следващия, новия си живот, една плът и кръв.



Забележка: Крилатия Змей Дракон се нарича, защото е Красимир Ангелов, а по някои крайща на България наричат змията краса - шарената, защото е с краски - шарки, та Красимир значи змей, а нашите змейове са крилати, освен това е Ангелов, а ангелите са крилати, значи пак Крилат Змей. А и как да наречем Откривателя на космическите кораби(ракети) летящи в бездните на Вселената, а и теорията на Нищото, която е тайната на Квантовата механика и Теория на относителността - Крилат Дракон. Това е той, Крилатия дракон.
Но тези неща вече сме ги казвали.

ПП:Ей, кой идиот праща крилатите дракони, змейовете в Юра.
Те са митични същества и символ.

Да бяхте се сетили поне за първия космонавт Юри Гагарин.




Гласувай:
2



1. universalnoto - Знамето и герба на Крилатите дракони и Велика България.
14.03.2020 18:10
Знамето и герба на Крилатите дракони и Велика България. Сегашните.
Знамето на Крилатите дракони и Велика България е червено с крилат дракон с перушина с глава на орел с разперени крила и изпънати тяло и опашка.
Герба на Крилатите дракони и Велика България е крилат дракон с перушина с глава на орел с разперени крила и изпънати тяло и опашка.

Знака на казаците е червена петолъчка с златисти кантове.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698739
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031