Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.01.2020 13:59 - Замръзналата бременност. Техногенната чума на 21 век коси населението
Автор: radostinalassa Категория: Други   
Прочетен: 542 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.01.2020 14:10

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  ЕЛЕКТРОМАГНИТНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ   КАТО ИНСТРУМЕНТ ЗА КОНТРОЛ НА РАЖДАЕМОСТТА ПО ПРИМЕРА НА САНКТ ПЕТЕРБУРГ   Мнозина вече са изправени пред опасността от експоненциално нарастващ електромагнитен смог, чийто  ефект причинява редица заболявания.
Но това също се оказва не най-опасният катастрофичен ефект от електромагнитното излъчване върху възрастния човек, най-катастрофалното е, че то действа предимно върху ембриона  в утробата!

Това не се рекламира от никого, но вече има диагноза като „замразена бременност“, резултатът от която е смъртта на плода.   Ще разгледаме резултатите от подобно въздействие вземайки за  пример града  милионник  Санкт Петербург.
Това са   реалните данни . Електромагнитното излъчване е навсякъде в съвременния свят.
Какъв ефект ще има това или онова поле върху тялото зависи от много фактори - местоположението на източника и разстоянието от него до човешкото тяло, мощността, честотата, модулацията, продължителността на експозицията и редица други свойства.    
Хладилник, микровълнова печка, сешоар, електрическа печка, телефон, радио и телевизионна станция, електрическа подстанция, радиоприемници, електрически предавателни линии, подвижен тролейбус и т.н. - всичко това е източник на електромагнитно излъчване.

В резултат на това сме плътно заобиколени от електромагнитен смог, както у дома, така и извън него.   Още през 70-те години беше подробно проучено, че електромагнитният смог причинява вреда на организма в зависимост от неговия характер и сила на излагане и се наблюдава под формата на :
- замаяност; - постоянно главоболие; - повишена раздразнителност; - умора, преминаваща в хронична; - нарушения на съня; - отслабване на паметта; - отслабване на имунитета; - смущения в стомашно-чревния тракт; - депресия на централната нервна система и други симптоми.

  image

https://zen.yandex.ru/media/new_reality/-zamershaia-beremennost-tehnogennaia-chuma-xxi-veka-vykashivaet-naselenie-5de9460632335400b021694c

Ще разгледаме  работата на водещия  изследовател от Физикотехническия институт "A. Ф.  Йофе"  Овсянников Виктор Андреевич.   Преди 5 години в Академичния съвет на университета той направи доклад „За въздействието на EMR върху динамиката на промените в детската популация в Санкт Петербург“.
Виктор Андреевич отбеляза, че в разговори за този проблем акушери са му казали, че по-рано през 50-те - 70-те години на миналия век подобни случаи на "пропусната бременност" са редки: един или два такива случая на областна болница за една година.
Сега такива случаи се случват почти ежедневно. Честотата на този ефект в Санкт Петербург се е увеличила стотици пъти през последните 10 до 20 години!

Важно е да се отбележи, че това започна да се случва точно когато мрежите за мобилните телефони се появиха у нас.
Оказва се, че след година в Санкт Петербург до 20 хиляди жени губят бебето си в резултат на замръзнала бременност.  
Професор Овсянников е убеден, че в резултат на хипертрофичното развитие на мобилната телефония в страната демографската ситуация в Санкт Петербург е извън националната степен на оцеляване и около една четвърт от децата не оцеляват по време на бременност.  
В Центъра за педиатрична патология е направен анализ на причините за смъртта на ембрионите  и се оказа, че 60% от ембрионите са умрели поради инфекция и 40% поради излагане на външна ЕМР. 40% отстъпка! И дали ще има.  
Разбира се, добре познатите медицински фактори, които предизвикват смъртта на ембриона само за няколко дни, стават причина за смъртта, тъй като в началото на своето въздействие EMR потиска имунната и репаративната система.  

  Също така, катастрофалният ефект от въздействието на електромагнитното поле на мобилен телефон беше изследван върху развитието на пилешки ембриони. Динамиката на смъртността на ембрионите в различни периоди на инкубация ясно показа колко лоши са нашите дела.  
  Дали телекомуникационните оператори, по чието нареждане са инсталирани, спазват санитарните и епидемиологичните стандарти? Погледнете емитерите наоколо и отговорът ще бъде очевиден.
  В Санкт Петербург бременната жена може да бъде изложена на електромагнитно излъчване от клетъчни ретранслатори за комуникация, да не е наясно с поставянето им на съседни покриви и дори да не може да почувства много опасния момент, когато нейното очаквано и желано дете ще умре.  
През последните 7 години видяхме как скоростта на запълване на пространството с основния източник на ЕМ смог радиация, а именно клетъчните кули, нараства експоненциално и телефонната комуникация няма забележими подобрения, което поставя въпроса - какви са истинските цели за инсталирането на тези съоръжения ?

Както Бил Гейтс каза: „Ако работим усилено в областта на здравеопазването, ще можем да намалим населението с 10-15%!“ Има 15, има 25, плюс още няколко направления и бъдете сигурни, те ще намалят цивилизацията до златния им милиард.

Главният акушер на Санкт Петербург, академик Едуард Карпович Айламазян, на Международния екологичен форум през 2008 г. отбеляза, че до 30% от децата със сериозни патологии са родени в Санкт Петербург.
И на въпроса каква може да е причината за това явление, той отговаря: „Лошата екологична ситуация в Санкт Петербург“. Какво, казвате, спряха да извозват боклука, има ли антисанитарни условия навсякъде?
Не - електромагнитният смог ще бъде по-лош от всяка епидемия, хората поне се борят с епидемиите ,а тук направо те ще изчезнат и няма да забележат как се е случило това, въпреки че изглежда са си измили ръцете.  

Овсянников дава и статистика за детската популация в Санкт Петербург. Оказа се, че през 90-те години общият брой на децата в Санкт Петербург започва редовно да намалява, средно с 20 хиляди души годишно до 2007 г .:


Тагове:   място,   повече,   няма,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13135376
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години