Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2020 09:40 - СОДОМ И ГОМОР - Скандални разкрития за пишлигаря Давид, вилнял в двора на бургаско РПУ
Автор: drlubenova Категория: Други   
Прочетен: 267 Коментари: 0 Гласове:
3



 image

дата: 2.06.2020

 

19-годишният младеж е записал как седмокласничка му прави фелацио, а след това разпространил клипа в онлайн пространството

19-годишният Давид Асенов, който в пристъп на агресия потроши две патрулки в двора на Четвърто РУП Бургас, е осъден преди 3 дни заради сексуална гавра с 13-годишно момиче, пише Флагман.бг.  Ситуацията е изключително деликтна, а  съдебният акт – скрит. Заради това и информацията е оскъдна. Позовавайки се на достоверен източник, сайтът съобщава, че Давид е записал как седмокласничка му прави фелацио, а след това разпространил клипа в онлайн пространството. 

Засраменото момиче, което е от български произход и от сравнително добро семейство, е признало, че всичко е било по взаимно съгласие, но тя е малолетна, а освен това Давид я унизил публично, заснемайки гаврата и публикувайки видеото в интернет. Заради все още чистото си съдебно минало и това, че е признал вината си, той е осъден на пробация от Районен съд-Бургас. Присъдата може да изглежда на пръв поглед незначителна, но е достатъчно основание да се счете, че той е обществено опасен и изглежда ще го остави по-дълго от очакваното зад решетките. Днес на въззивна инстанция - Бургаски окръжен съд се гледаше мярката за неотклонение на Давид и неговия приятел Александър Славов.  Прокуратурата буквално е „заковала“ 19-годишния гангстер, изкарвайки присъдата за сексуалното престъпление, след което съдът го остави зад решетките. В същото време, другият задържан - Александър бе пуснат под „домашен арест“, а основният мотив са предстоящите матури.

За разлика от Давид, който се оказа абсолютен несретник – изключен далеч преди да завърши средното си образование от най-мизерното училище в Бургас – Вечерната гимназия, Александър все пак е успял да изкласи. Заради това и съдът днес е счел, че може да го освободи, за да се готви за матурите. Припомняме, че Давид и Александър станаха за смях в нелепите си опити да се вживеят на гангстери.  Двамата нахлуха в двора на Четвърто РУП Бургас в ж.к. "Меден рудник" преди седмица и вероятно под силното въздействие на опиати потрошиха две патрулки, успяха да избягат преди да бъдат арестувани.

После обаче са допуснали сериозна грешка – явно са искали да се похвалят и са качили клипа в инстаграм, след което ченгетата са стигнали до тях буквално за няколко часа.



www.tinyurl.com/y7u9asa2



Тагове:   побой,   наркотици,


Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: drlubenova
Категория: Други
Прочетен: 2057865
Постинги: 4567
Коментари: 237
Гласове: 2783
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930