Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2020 10:44 - Дяволската танцова трупа
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1074 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.06.2020 10:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Дяволската танцова трупа

 Admin 29 май 2020 г.  Други писатели

От JOHN KAMINSKI
27 май 2020 г.

Прелята в извратени марионетки,
маниакалните марионетки на Америка се
изтръпват в изтръпнало съгласие
в нашите скърцащи чисти стаи

image

ИЗПЪЛНЯВАМЕ ДА ТРЯБВАМЕ ПРАКТИКА
ЛИГАЩИ СТРЕЛКИ В УЛИЦАТА,
ПЪТЕЩА ЗА ВЪЗДУШ

И така, вие попитахте колко рано разбрах, че голямата епидемия COVID-19 е демонична измама, насочена към по-нататъшно роботизиране на хората по света, и аз изревах „HOAX!“ мигновено от самото начало. Защото ми напомни за твърде много неща, които бях виждал преди, и за които бях преживял същата реакция. След 15 минути добра мисъл и изслушване на фалшивите обяснения на официалността, аз предположих, че всички тези неща трябва да са измама - и те са.

Затова искат да се отърват от старите хора. Те знаят твърде много. Виждали са твърде много неща. Не можете да използвате една и съща измама повече от пет или шест пъти и все пак се разминете с нея.

Защо? Защото имах същата реакция на тази последна фалшива епидемия само за 15 минути, както и аз, след като вторият самолет уж се удари в южната кула на 9/11. Същото чувство, когато Sandy Hook беше инсцениран, но се подготви предната вечер. Когато братята Църнаев били толкова ожесточени заграбени в модерната телеигра, известна като Бостонския маратонски клане. Бях го виждал всичко преди. Бях го виждал преди това в Оклахома Сити, в Руби Ридж и във Вако - всички те бяха масови убийства срещу нашите съграждани американски граждани, извършени от американското правителство, контролирано от чужбина.

И го видях като първокурсник в колежа онзи ден в Далас, когато последният ни честен президент взе множество куршуми в главата от много демонични направления - доставени от същите хора, които отговарят за всичко днес!

И кой е този всемогъщ контролер? Кой е главният крадец и злобен масов убиец на цялата планета?

Защо е такава сила, за която не можем да говорим, разбира се. Тази тъмна известност, която изтрива честни видеоклипове от YouTube, забранява книги от Амазонка (особено книги, разказващи истината за Втората световна война). Който затваря църквите и държи магазините за алкохол отворени.

Кой ви казва, че лекарствата с рецепта са полезни за вас, когато не са? Онези задушници, които хвърлят шекели в джобовете на смели политици и заедно пеят песни за отравяне на кладенци и клане на деца, които да използват в различни рецепти за лично удовлетворение.

От там идват всички тези мистериозни убийства - систематичното елиминиране на всички онези микробиолози още през 80-те, тогава повече от сто онкологични онколози. И политически гьофи, които имат представа да направят нещо добро за човечеството и са поразени поразително в опитите си. Или е позволено да се мотае в затвора като Джулиан Асандж, Шефер Кокс, Леонард Пелтие и много други. Ако не бъдат убити направо като Сет Рич или Джеймс Брадстрейт.

Защо?

Защото казването на истината застрашава инвестициите както на престъпниците, извършили престъпленията, така и на швейцарските модни плочи, съобщаващи новината.

Те са тези, които решават какви книги може да прочете обществеността. Те работят неуморно, за да клеветят, нараняват и фалират всички, които преследват обективната истина.

Хората, които правят парите и хората, които крадат парите, са едни и същи хора. Това е игра, която те играят, а ние сме покер чиповете.

Трябва да знаем това

Ваксините не работят. Убиват хора. Просто попитайте Бил Гейтс. Как иначе би могъл да говори за ваксини и намаляване на популацията в един дъх? Виждали ли сте някога по-демонична, потрепваща усмивка извън безумно убежище? Ясно е излетял от гнездото на кукувицата.

Демоничният д-р Фочи съперничи на големите убийци на всички времена за множество убийства, извършени, защото СПИН никога не е доказано, че съществува и именно AZT на Фоучи уби всички тези нещастни хомоси. И сега той е назначен за здравето на Америка, като контролира процес, който лъже за общата смърт по добре известен начин и всъщност предписва убийството на стари отрепки чрез злоупотреба с вентилатори, както и умишлено убийство от възрастни инжектори, които вече са били поразени от други сериозни заболявания, свързани с възрастта.

В добре познатия стил на американските президенти, контролиран и одобрен от Доналд Тръмп и цялата еврейска медия, това е умишлено убийство.

Да кажем, че са необходими принудителни ваксинации е стъпка отвъд това, което някога цивилизована нация (ако изобщо е имало) някога се е опитвала: заповядва на гражданите да се откажат от контрола върху вътрешността на нашите тела. Ваксините постигат това и най-новото изобретение на съвършената странност Гейтс незабавно ще предостави цялата властна история на властите, които искат да ви контролират.

Четирите основни измами с ваксини: едра шарка, полиомиелит, Гардасил и COVID-19 - заслужават своя собствена история, но историите им са едни и същи - повече хора са убити, осакатени, парализирани и поразени с рак, забавен във времето. Всички те са класически примери, че лечението е далеч по-лошо от болестта, умишлено ви е дадено от вашето правителство, контролирано от безумно еврейско медицинско устройство.

И тогава идва 5G. Инсталират го с основна скорост по време на блокирането, преди всичко във всички училища.

Готови ли сме да кървим от очите? Готови ли сме да стерилизираме децата си и да страдаме от редица инвалидизиращи, произведени от лекар заболявания до края на живота си?

Готови ли сме да попречим на усвояването на кислорода, когато 5G е напълно онлайн? Може би би трябвало да практикуваме лежане на улицата и задъхване за въздух.

https://www.radiationdangers.com/5g/glastonbury-concert-goers-who-paid-315-per-ticket-were-used-as-guinea-pigs-in-5g-trial/

Погрешната ера на свободата

Някога са били димоотводи, които са били забележителностите на нашето замърсяване; сега клетъчните кули облъчват проникваща смърт в тъканите на всичко, което живее.

Но отвъд всички фалшиви статистически данни и онемели изказвания, направени от съзнателно богати лекари, е същественият елемент, присъстващ във всички политически аргументи на тази и всяка епоха.

Проклятието на Ханаан било разширено до земята, която била кръстена на него, Земята на Ханаан. Самите ханаанци ... се превърнаха в най-голямото проклятие за човечеството и така остават и до днес. Те не само създават практиките на поклонение на демони, окултни обреди, жертвоприношения на деца и канибализъм, но докато отиват в чужбина, те въвеждат тези нецензурни практики във всяка страна, в която са влезли.

Те не само донесоха демоничния си култ в Египет, но, известни с по-късното си име, финикийците, както бяха наречени след 1200 г. пр. Н. Е., Те станаха демонизатори на цивилизацията през последователни епохи, известни в средновековната история като венецианците, които унищожи голямата византийска християнска цивилизация, а по-късно като „черното благородство“, което проникна в народите на Европа и постепенно пое властта чрез хитрост, революция и финансово легитимиране.

Благодаря на Юстас Мълинс. И на и нататък продължава. Паразитите на обществото продължават да се угощават на онези, които отказват да обърнат внимание на това, което наистина се случва, защото вярват на лъжите на своите водачи, които са избрани за тях от изключително зли хора.

Идентифицирането на тези мъже и престъпните синдикати, които те контролират, е наша задача № 1, ако някога ще възвърнем прилика на свободата, която някога сме смятали, че имаме. Защото само правилото на мафията може да ги свали - преобладаващо изливане на хора, които се държат като достойните, честни граждани, които искат да изкоренят гниенето на корупцията, която порази целия ни живот и създава хаос и терор, където няма нужда, освен за да се изпълни обещанието за демоничните им престъпни планове.

Но побеждаването им е съвсем друг въпрос. Превърнаха ни в танцовата трупа на дявола. Оформени в извратени марионетки, маниакалните марионетки на Америка се стелеха в изтръпнало съгласие в нашите скърцащи чисти стаи.

Едва сега тези крясъци започват по-ясно да разкриват лудостта, която ни е хванала в собствения си страх.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745721
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031