Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2019 22:17 - Изложба "Пантеон на Българското възраждане" от инж. Георги Мъндев – един Възрожденец и Будител, Българин
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 1339 Коментари: 2 Гласове:
12

Последна промяна: 20.09.2019 01:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От една порода сме и как и защо Българите от тази порода се намираме сами или има нещо друго, мистериозно, дето ни събира...
В коментарния форум на следващия пост 

https://www.facebook.com/georgi.mandev.12/videos/2308094849519362/

писах:

инж. Иван Дунчев

Преди месец се запознах най – случайно, или както ще видите след малко най –
неслучайно, с тези достойни Българи и будни и метежни светли Духове пред скромното магазинче – ателие на Сашо на уличка до пресечка с "Парчевич" близо до Витошка, и които се самопредставят с няколко скромни филмчета за своята великолюбородна възрожденска мисия:

https://www.facebook.com/georgi.mandev.12/videos/2308094849519362/
 
image

https://www.youtube.com/watch?v=XX4ZN3EhowQ
Непоказвани досега снимки и документи в „Пантеон на българското възраждане"

Подушихме се веднага, че сме от една порода и в задъхано темпо един през друг, защото преливахме от енергията на свещена информация за Българите, насъбирана по различни житейски пътища и посоки, се просвещавахме и посвещавахме жадно взаимно близо час.
Сашо няма дори и компютър – всичките му скромни средства отиват за тази му неутолима жертвена будителска колекционерска страст.
Жоро ми обеща, че той ще просвещава приятеля си за огнената материя от блога ни. 

Бъдете благословени, Приятели и феноменни родственици от Божия род Дуло, който ни статут документираме и легализираме с помощта на
 
Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 :

ФЕНОМЕННИ РОДСТВЕНИЦИ от=от Богиня Матара Диана и Бог Исус

Богиня Матара Диана и Бог Исус са Българските Богове Творци и Демиурзи на световете – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, от Които сме тия от нас феноменни Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем в тези документи Боговете ни и се познаем, че сме Техни генетични потомци с онаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б" !
 

 
По – късно Георги Мъндев писа:

Георги Мъндев 

Искрено ви благодаря г-н Дунчев. Днес извиках при мен г-н Сашо Алексиев, за да му прочета ласкавите отзиви от вас. Огромни благодарности от мен и Сашо.
Много се зарадва, стана въпрос, че не се е прибирал в Ямбол 20 години, но ще го направи специално за
ради вас. И тъй като той и с кола не разполага, като се прибирам до Сливен ще го взема с мен. Да се надяваме да се видиме скоро. Поздрави и дерзайте в полето на истината.


Инж. Иван Дунчев

Обезателно ще се видим, Приятелю! И ще отидем на свещените Божии места и в Ямбол, и в Сливен и на Карандила, обслужвани в миналото от общите ни феноменни предци – жреците от рода Дуло, които са творили чудеса на тях, и които ще пуснеме отново на ръчен режим за да произвеждаме на тях духовни и материални блага и да творим и ние чудеса!  

image 

image
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  

Тези дни Възрожденецът и Будител Георги Мъндев организира изложба в Националната библиотека Св. Св. Кирил и Методий на тема "Непоказвани досега снимки и документи в „Пантеон на българското възраждане", посветена на 150 год, БАН,в която показва малко известни снимки на възрожденци, революционери и книжовници, дали живота си за свободата на България.

image

https://www.facebook.com/events/2414326928886725/?event_time_id=2414326955553389
 
image

Посетете Възрожденската изложба на Приятеля ни Възрожденец, Будител и истински Българин и наш феноменен роднина от рода Дуло – инж. Георги Мъндев, и станете съпричастни на форумните дебати за миналото и бъдещето на България!

Благословен си, Приятелю, за неуморната ти Българолюбородна възрожденска дейност на нивата на Българщината за себепознаването на Българите за Божествения ни статут и за подготовката на Спасението на Българския род!

https://www.facebook.com/mandevgeorgi/?tn-str=k*F
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––    

Представяме ви автентичен документ от Божията канцелария, преведен 1:1 вярно с оригинала и легализиран с Божиите подписи, кои са светлите имена и личности в Пантеона на Българското възраждане:  

ПАНТЕОН=ПО ТЕАН=Богиня Диана  

ВЪЗРАЖДАНЕ=Братя от Изуж   

БЪЛГАРСКО ВЪЗРАЖДАНЕ от=от Кан (Жреци) и Заре (Царе) от Богиня Диана и Исуж Българина   

Българските възрожденци са всички от жреческо – царската фамилия и династия от рода Дуло, състоящ се само от феноменни генетични жертвени потомци от Бялото Братство на Българските Богове.  
Те са будните и метежни светли Духове, донесли и Ренесанса на поробените от изродените им династи от рода Дуло европейски народи, всички бивши тракийски племена, разселени по тези места от духовните им водачи – Българските жреци:  

БУДНИ И МЕТЕЖНИ СВЕТЛИ ДУХОВЕ от=ДУХОВЕ от Дуло на Богиня Мат Диана и Бог Исуж 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
И да отговорим на анонсовия въпрос на поста "От една порода сме и как и защо Българите от тази порода се намираме сами или има нещо друго, мистериозно, дето ни събира...":

Ето от чия една порода сме:

ЕДНА ПОРОДА СМЕ от=от Иса и Богиня Мадара Диана 

Защото сме от рода и породата на Българските Богове, затова и сега се намираме сами или по – точно Те сами ни намират и събират !

НАМИРАМЕ СЕ САМИ потомците на=потомците на Исус и Мама Мария 

САМИ НИ НАМИРАТ И СЪБИРАТ=Исус и Богиня Диана Матара Мария 

Българските Богове са и синкретичните мистериозни прототипи, Продуценти и Режисьори на мистериите, които ни събират сега по неведомите Божии пътища:

МИСТЕРИИ=Матара и Иса 

МИСТЕРИОЗНИ=Матара и Исуз 


И още веднъж да ретранслираме към нашите приятели от София и близките места:

Посетете Възрожденската изложба на Приятеля ни Възрожденец, Будител истински Българин и наш феноменен роднина от рода Дуло – инж. Георги Мъндев, и станете съпричастни на форумните дебати за миналото и бъдещето на България!
Благословен си, Приятелю, за неуморната ти Българолюбородна възрожденска дейност на нивата на Българщината за себепознаването на Българите за Божествения ни статут и за подготовката на Спасението на Българите!

https://www.facebook.com/mandevgeorgi/?tn-str=k*F

–––––––––––––––––––––––

СЕБЕПОЗНАВАНЕ на=ПОЗНАВАНЕ на Бог Иса

СПАСЕНИЕ от=от Бог Исус  

СПАСЕНИЕ от=от Сина на Бог Иса

Сина на Бог Исус е Спасителят – Божият син, Човешкият Син, обещаният ни от Боговете Исус и Мария Магдалена Спасител на Българите и на света – апогеят, еманацията и апотеозът на Тяхната Любов и поантата на трансепохалния им проект "Българите и човешката цивилизация", отгледан, закален и селектиран при свръх – екстремален риалити режим през последните 2000 години в родословието на 100 поколения от Негови праведни Предци от първосвещената златна генеалогична линия на Божия жречески род Дуло, съхранили чистотата и светостта си и Чието епично епохално Явяване и възцеряване на Земята подготвят Боговете ни в ускорени темпове и срокове!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena със синергитичното съдействие на приятелите ни и родственици от Божия род Дуло – Георги Мъндев и Александър Алексиев, с които преди няколко месеца се запознах най – случайно, и както вече знаете, че въобще не е  случайно запознанството ни – от Горе ме запознаха!, и Светии – Възрожденци от Вси Светии, все Българи!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
ИСД с Любов и песни





Гласувай:
12


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
19.09.2019 22:22
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. nedovolen - ”Мажейки” по телефончето, ми се ...
20.09.2019 18:41
”Мажейки” по телефончето, ми се появи този пост, случайно, но не съвсем. Текста ще чета по-късно.
Адмирации! ДУЛО!
Ще добавя една дума.

АУМ!

Шепненето й ежедневно, / никой няма да разбере какво значи/ . Работи.
.
Никога няма да пусна пост тук. Мое си мнение
:)))

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674647
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!