Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2020 21:38 - Хитлер НЕ е бил контролиран опозиция (част 3)
Автор: zahariada Категория: История   
Прочетен: 578 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 19.01.2020 21:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image

Хитлер НЕ е бил контролиран опозиция (част 3)  

12 януари 2020 г.
 благородник 

http://www.renegadetribune.com/hitler-was-not-controlled-opposition-part-3/?fbclid=IwAR3MQ74jnZSZYJHBlgioKPBnecWiCjPCZNH90jzEpRa_tJrIrl2PTzwz7EY

Забележка - „Хитлер не беше контролирана опозиция“ са поредица от блог публикации, които развенчават твърденията (лъжите) на International Jewry и техните много пълномощници, че Хитлер е бил контролиран опозиция.  Поради неотложността на извеждането на съобщението, съдържанието идва от много неименувани и непозовавани източници и някои допълнителни сведения от Noble. Обратната връзка в секцията за коментари от сериозни проучени и просветени читатели със сигурност ще бъде оценена.

 

По-долу са някои опровержения, които ще опровергаят общата антихитлеровска пропаганда ...

-Хитлер беше зъл и войник.

За много милиони хора той беше точно обратното. Ако хората бяха позволени да видят историческите факти, които се прикриват от международното еврейство, би било ясно, че денят Хитлер направи всичко възможно, за да избегне Втората световна война; нямаше Холокост (Холохоакс) и Хитлер беше шампион за германския си народ.

По време на Първата световна война той е на фронтовите линии. Хитлер беше истински обичан от германците и имаше много големи планове в творбите, които бяха краткотрайни поради европейския конфликт.

Не ви е позволено да знаете например, че дълго време, по време на Втората световна война, Хитлер е карал войниците си да се въздържат от полет през нощта, тъй като в тъмнината те не могат да разграничат толкова добре военните и гражданските цели. Контролираната от евреите преса на съюзниците обаче се опита да дискредитира подобно почтено поведение, като твърди, че това е така, защото германците нямаха технологията да летят през нощта, когато беше тъмно.

Или, че по време на войната съюзниците не можеха да обяснят защо националсоциалистите остават толкова дълго в новозавоюваните райони, възстановявайки разрушената инфраструктура за цивилните. Адолф Хитлер, от друга страна, не можа да разбере защо германските болници са любима цел на английските бомбардировки.

Или че по време на войната Хитлер отказва да използва химическо оръжие срещу съюзниците по време на десанта в Д-ден в Нормандия.

Или че по време на войната Хитлер разрешава на датчаните да проведат референдум по отношение на съдбата на бившите германски земи в Дания. Вотът на референдума доведе до датчаните да запазят територията, която притежават.

Или, че дори преди войната Хитлер предлагаше на много конференции забраната да се насочва към жени и деца по време на войни и той поиска забрана на оръжия, които биха донесли страдания само на цивилни; предложения, които бяха напълно игнорирани от демократичните съюзници.

Или че преди войната Хитлер направи над 20 мирни предложения, предложи многостранни политики за разоръжаване в Лигата на нациите и беше изключително гъвкав и щедър във всичките си преговори, за да избегне война на всяка цена, въпреки репресиите на германските малцинства в бивши германски територии на Изток, които са били нападани и атакувани.

Или че преди и по време на войната Хитлер е защитавал евреите, в окупираните от Германия територии, от репресии и погроми, които със сигурност биха възникнали в резултат на „намушкване на гърба” (споразумение с Балфур) на Германия по време на световната война 1, опит за сваляне на немски език в комунистическата ноемврийска революция 1918-1919 г., „Обявяване на война на Германия“ през 1933 г., започване на партизански терористични атаки срещу германци и провеждане на нечестиви бизнес предприятия през годините на Веймарийската република, което имаше деморализиращо въздействие върху Германия. Освен това, чрез споразумението за трансфер на Хаавара, Хитлер позволи 10% от германските евреи да бъдат успешно „прехвърлени“ в Палестина, заедно със своето богатство и вещи.

Или че Хитлер и Рудолф Хес многократно, много пъти, изясняваха, че желаейки да установят чистотата на Северната арийска раса, те не могат да искат война; защото това би било "избор в обратен ред". По време на война се случва първите да умрат са най-добрите, най-чистите, най-доблестните.

Когато говоря за жестокостта на Френската революция (1789 г.), тогава мога само да кажа: „В никакъв случай не сме създали никакви гилотини… в Германия“.  Дори и най-лошите елементи, ние сме само отделени от нацията.  За съжаление, останалият свят няма да ги свали от ръцете ни; с радост бихме ги предоставили на тяхно разположение. ”-Хитлер

Докато Хитлер ежедневно се демонизира от контролираните от евреите медии, исторически личности, които са документирани „зли” хора, като Ленин, Мао и Сталин, получават безплатен пропуск. Техните геноцидни действия са сведени до минимум и побелени. Дори понякога можете да видите тяхното емблематично изображение, отпечатано върху тениски.

 

-Хитлер е комунистически агент през 1919г.

Без доказателство! В Германия, докато се стигна до националсоциалистите, комунистическата пропаганда и агитатори бяха навсякъде. Напълно възможно е Хитлер в младостта си да погледне към марксистката идеология в даден момент, подобно на много други, които в крайна сметка ще се присъединят към NSDAP. Знаем, че той беше добре прочетен по темата.

Хитлер със сигурност е включил най-добрите аспекти на „колективизма“ в платформата NSDAP. Това не прави Хитлер комунистически агент. Хитлер е този, който довежда националсоциализма на власт; най-големият враг на комунизма.

Забележка: Вярно е, че Хитлер първоначално е проникнал в движението DAP като шпионин за германската армия, преди да стане негов лидер и да промени името си на NSDAP. Германската армия шпионираше много организации по това време, за да забележат марксистката подривна дейност.

 

-Хитлер беше масон, работещ за илюминатите.

Грешно! Аргумент, който често се прави в малко контролираната от евреите област на „Теория на конспирацията“, е, че Хитлер е бил окултист и член на Обществото на Туле. В действителност Хитлер никога не е бил член на Обществото на Туле. Обществото Thule обаче отговаря за спонсорирането на Германската работническа партия (DAP), която Адолф Хитлер по-късно ще реорганизира като Национална социалистическа германска работническа партия (NSDAP).  Ханс Франк, Рудолф Хес и Алфред Розенберг бяха членове на Туле, но други водещи националсоциалисти бяха поканени да говорят само на срещи в Туле; извън това те не са имали връзки с него.

Обществото на Туле не е било масонско, нито е имало връзки с масонството. Първоначално това е германско пренасочване на Теософското общество, докато не започне да развива националистически, антисемитски, антикомунистически характер при Алфред Розенберг, който по-късно ще стане виден националсоциалистически идеолог.

След 1933 г. езотеричните организации са потиснати в националсоциалистическа Германия, поради евентуални еврейски и чуждестранни влияния, включително The Thule Society и други volkisch окултисти, които може да са имали масонски (еврейски) влияния.

В "Разрешаването на Закона" беше приет от парламента на Германия, Райхстага, на 23 март то 1933 г. С помощта на закона, на 8 януари -ти , 1934 г., Министерството на вътрешните работи на германската нареди разпускането на масонството, и конфискация на имуществото на всички ложи, включително всички библиотеки и масонски артефакти; заявявайки, че на онези, които са били членове на ложи, когато Хитлер дойде на власт, през януари 1933 г. им беше забранено да заемат длъжности в Националсоциалистическата партия или нейните паравоенни оръжия и не могат да бъдат назначени на държавна служба. 

На 8 август 1935 г., като фюрер и канцлер, Хитлер подписва указ, изискващ незабавен арест и лишаване от свобода на всички лица, които не са подали оставка от масонските общества. 

Забележка: Частичен списък от затваряния ... Символична Grand Lodge на Германия, Масони за изгряващо слънце (Хамбург), гранд лодж до Слънцето (Байройт), конкорда на голямата масонска ложа (Дармщат), голяма майчина ложа на масонството на фелдфелените (заедно с всички дъщерни квартири), Велика ложа на Хамбург, германски християнски орден от Саксония (Дрезден), Германска катедрала на Християнския орден (Лайпциг), Великата национална ложа на майката „Трите глобуса“ (Берлин), Великата ложа на Прусия „Кралски Йорк на приятелството (заедно с всички дъщерни квартири) (Берлин), орден„ Незнайко “ , Druid Orden, Rechabites, Grand Lodge „Le Droit Humain” (съ-масонство), Международна масонска ложа на работещите мъже, работническо масонство, Finniere „Откритият храм“ (Winkelloge в Лайпциг), Lodge на създателя „Colonis“ ev Орден на рицарите на Светия Граал (Берлин), Франкфурт на Майн, Антропософско дружество, Движение Маздазнан,Ебдар (Заклето братство на древните обреди), Орден на Светия Граал, В източната част на Патмос (организация Bo Yin Ra), Орден на ориенталските тамплиери (OTC), Братство на Сатурн (включително Езотерично проучвателно общество), Orion Association (Adonis Table Секта д-р Мусалам Сатлер), Росикрукийско общество в Германия, Градален медал (секта Норуснин), Великата ложа „Истински път“, (Хановер), Спиритуални ложи „Път към светлина“ (Магдебург), Светилището Суммум Супремум от Стария шотландски обред от Масонство в Германия, Швецияборгски обред на масонството, ориенталски тамплиери, херметически орден на Златната зора, ритуал Мисраим 90 градуса, обреден ориенталски мемфис 97 градуса, епоха и приет обред на наследство, Херметично братство на светлината, Fraternitas Rosae Crucis, Нова гностическа църква, New Illuminati, General Pansophical School, Pansophical Societat (корпоративни сливания),Асоциация на германските масони (Лайпциг), масонска асоциация „Слово и дело” (Франкфурт) и Орден на илюминатите (ILLUMINATI, основан през 1776 г.).

Като част от своята пропагандна кампания срещу масонството, националсоциалистите и други местни десни организации монтираха антимасонски изложби из окупирана Европа, за да просвещават обществеността.

След няколко години масонството беше напълно изкоренено от Европа при националсоциалистическия режим; Съюзниците от друга страна бяха водени от членове на масон, Франклин Д. Рузвелт, Уинстън Чърчил, Джоузеф Сталин и Хари Труман.

Забележка: „Окултните сили“ , подзаглавието „Тайните на масонството“, е френски националсоциалистически филм, излязъл през 1943 г. Той е поръчан през 1942 г. от пропагандата Abteilung, делегация на министерството на пропагандата на Германия, в окупирана Франция, от бившия -Мейсън, Жан Мами. Той вирулентно осъжда масонството, парламентаризма и евреите като част от стремежа на Виши срещу тях и разкрива еврейско-масонската заговор.

 

-Според Алекс Джоунс, програмите на Евгеника на Хитлер са създадени да извършват „обезлюдяване“ от името на елитите.

Грешно! Евгениката в националсоциалистите Германия беше създадена, за да облекчи социалните проблеми на Германия, да предотврати голяма част от насилието над деца и пренебрегването, да даде голям тласък на икономиката и да доведе до намаляване на „коефициента на мизерията“.

Целта му беше да се търсят иновативни начини да се обезсърчи раждането на деца от семейства с нежелани черти, като същевременно се насърчи семействата с желани черти да възвърнат възможно най-много немски деца в рамките на своите икономически възможности. Това би увеличило за следващото поколение делът на населението с желани черти.

 

-Хитлер беше освободен след само една година затвор; той излезе с книга и като лидер ... звучи твърде добре, за да е истина.

Хитлер е обвинен в държавна измяна, след като е ръководил проваленото място за бирена зала, в което са били убити някои привърженици на полицията и NSDAP през 1923 г. и е можело да бъде убит. Тъй като съдбата щеше да му се случи, на негово щастие беше даден шанс да говори и убеди съдията и съдебната зала, които и двамата вероятно бяха съпричастни към каузата, че той само защитава отечеството и е герой на патриотична война. Алчни вестници, бързи да спечелят пари, спечелят пари от събитието, по невнимание превърнаха Хитлер в народен герой и даде публичност на каузата му.

Това беше непредсказуемо и революционно време в Германия; страната беше на прага на тотален крах. Хитлер получи 5-годишна присъда и излежава само 1 година, вероятно освободена предсрочно поради политически натиск отвън; Веймарската република не беше популярна сред масите и Хитлер имаше много привърженици, включително и ветерани. Тогава вестниците мислеха, че кариерата на Хитлер е приключила и правителството на Веймар пробива националсоциалистическото движение; партията беше разцепена и оперирана в сенките.

Хитлер обаче се качи от собствените си обувки, обедини партията и направи име за себе си въз основа на личната си воля и убеждение и любовта към немския си народ. Това не беше нереалистично и усилията му бяха документирани много подробно в неговата автобиография „Mein Kampf”, която се превежда като „Моята борба”.

Забележка: През един месец преди националните избори през 1930 г. NSDAP спонсорира 34 000 срещи в Германия, което средно е три срещи във всяко село, град и градски квартал. Типичен за възприемчивия дух на хората по време на изборите през 1932 г., шефът на пресата на NSDAP Ото Дитрих описа среща в Щралсунд, насрочена за 20:00, но за която Хитлер закъсня дълго, най-накрая стигна до мястото в 02:30 ч. „На открито и при проливен дъжд срещнахме тълпата, напоена до кожата, изморена и гладна, точно както се бяха събрали през нощта и търпеливо чакаха ... Хитлер говореше на публиката, докато денят бавно се зазори ... Там бяха, 40 000 души с нетърпение слушаха в 4 часа сутринта, след всичкото това време и целия този дискомфорт, към човека, когото с право смятат за свой политически спасител. "

Забележка: На принц Фридрих Кристиян от Шаумбург-Липе (Германия), „Ако Хитлер искаше да спаси германския народ и нация от отчаяното положение на двадесетте години, той трябваше да намери начин, който всеки германец може да следва. Той трябваше да създаде партия, в която всички немци, без никакви различия, просто като германците, можеха да се чувстват комфортно. Такава партия не би могла да спечели властта чрез насилие. Кръвопролитието може да носи победи, но не и социална общност. Кръвопроливането може да породи страх, но не и истинско другарство; може да спечели съюз, но никога истинско единство и цялост. Хитлер разбираше това ясно от самото начало и многократно го подчертаваше пред другите. “

„Логичното следствие от това беше саможертвеното му носене във Фелдхернхале, където неговата партия не стреля назад, когато полицията откри огън. Хитлер, Хес, Гьоринг и генерал Лудендорф стъпват решително и без колебание във волана. Имаше 14 загинали и много ранени .... В символичен смисъл този поход придоби изключително значение за революцията. Носенето на Хитлер и това на хората му през тези минути останаха пример за милионите, които дойдоха по-късно, които не трябва да позволяват да бъдат провокирани при никакви обстоятелства. Не се оставяйте да бъдете провокирани, засилва недисциплината и вярата; едното засяга другото. Нищо друго не създава такава връзка на другарство. Нищо друго не е толкова впечатляващо за нечии противници. Много бивши противници ми дадоха потвърждение за това в лагера на затвора след войната. "

 

-Хитлер промиваше своите последователи ... Той хипнотизира публиката си чрез изказванията си ... Той измами германците чрез "нацистката" пропаганда.

Глупости! Хитлер беше много отворен към германския народ, като обясни много подробно в „Mein Kampf” принципите на успешната политическа пропаганда. Освен това голяма част от фолклорните концепции, на които преподава Хитлер, са добре утвърдени в германската национална психика; фолклорната идеология (кръв и почва) е съществувала в Германия от един век преди това.

Хитлер беше главен оратор, но освен голямата му способност да говори, изказванията му бяха много дълги и съдържателни. Освен това NSDAP създаде образователни памфлети, вестници, документални филми и филми, които научиха немския народ на основите на националсоциализма и заплахите, пред които Германия се изправяше от международното еврейство. Когато пристигна Втората световна война, за разлика от измитата с мозъци публика в съюзническите страни, германският народ знаеше за какво се бори и честно защити Германия до горчивия край.

Забележка: Изказванията на Хитлер бяха напълно в хармония с политическите цели и действия на Райха; нямаше раздора.

 

-В „авторитарната“ Германия на Хитлер не може да има политическо несъгласие или свободна реч.

Да и не. Германците гласуваха за националсоциализма, който се проведе на платформата за обединяване на отечеството. Разбра се, че NSDAP работи от името на германския народ, за да осигури оцеляването на германската раса. Здравословното несъгласие и откритият диалог се насърчава чрез политически дискурс, стига да не е опетнен с антигерманската и анти-бялата реторика, свързана с международното еврейство.

Хитлер и НСДАП имаха пълната подкрепа на своя народ, защото изпълняваха своите политически обещания и издигаха Германия от пепелта, причинен от провала на капитализма и комунизма. Колкото по-висока Германия трябваше да се издигне, толкова по-малко рестриктивна и авторитарна държава трябваше да бъде; за съжаление Втората световна война прекъсна грандиозните планове на Хитлер да създаде хилядолетен райх.

След като Германия премина от мирно време към военно време, NSDAP зае изключително твърда позиция срещу опозиционната мисъл и с право. Германия научи много тежък урок по време на Първата световна война; бунт от евреи и комунисти изправи Германия на колене. Това беше нещо, което Хитлер и ръководството никога не искаха да повторят. Всеки, който вдигна ръка срещу движението, подобно на движението за съпротива „Общество на бялата роза“, беше разгледан толкова тежко, че никой няма да се замисли за това отново.

Забележка: Не забравяйте да разгледате безплатната електронна книга от 1100 страници „Битката за запазване на западната цивилизация (Европейска народна душа срещу еврейското надмощие), представена от The Noble Protagonist.  http://www.battleforthewest.com/

  •  Главният учен на СЗО е хванат да лъже за безопасността на ваксините
  • Противозачатъчните хапчета могат да свият мозъка, да увеличат гнева и депресията 
image благородник

DJ Noble Protagonist (музикален продуцент) е национал-социалист и норвежки германски езичник от „скандинавските” европейски произход, роден в САЩ. Той има дълбока оценка за етническите култури и фолкпевици и е работил с местни хора от медицината (шамани) от много нации , относно духовните усилия за обединяване на Орела и Кондора (Север и Юг). DJ Noble Protagonist е дълбоко вграден в глобалната общност на хип-хопа и счита за свой дълг да се бори срещу White White Genocide и да действа като „Whistleblower“, за да обучава младежите за исторически истини, които умишлено се отказват от междукултурен дискурс.

Също може да харесате

image

Болшевишки зверства и геноцид  4 август 2016 г.

image

Чарлз Линдберг, 9/11, Пентагонът и NWO  27 септември 2017 г.

image

Според анкетите германците все още са твърде „антисемитски“ след 74 години индоктринация  27 октомври 2019 г




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39750581
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031