Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.11.2017 16:24 - Безсмъртието - как да се научиш да живееш завинаги?
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 7583 Коментари: 4 Гласове:
-13


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Безсмъртието - как да се научиш да живееш завинаги? на 14 ноември 2017 г.

image

http://tainy.net/57645-bessmertie-kak-nauchitsya-zhit-vechno.html

Животът е най-ценният нематериален ресурс за всеки човек. Независимо дали има предопределение на живота, нашето време на тази земя е ограничено. Не може да се добавя или умножава. Животът е краен, но желанието за живот стимулира нашия напредък. Хората не обичат това, че ние не можем да живеем по-дълго, освен положената, това принуждава много ентусиасти учените търсят начин, даващ възможност, ако не и да ни накара да безсмъртен, че значително ще разшири жизнения цикъл на дадено лице.

Какъв е смисълът на живота? Трудно е да се даде недвусмислен отговор на този въпрос. Ако разгледаме целта на живота на един човек, тогава подобни философски въпроси ще бъдат реторични. Но ако вземем човешката цивилизация като цяло, става ясно, че смисъла на човешкия живот се състои в познаването на вселената, в развитието на личността и в безкрайния прогрес. Създания, които ще имат резерви в десетки или дори стотици хиляди години и в същото време ще бъдат в горната част на хранителната верига - никога не биха могли да се развият до цивилизацията. Естествените природни ограничения, които поставят живите организми в неудобно положение, се превръщат в основна причина за развитието. Първо за еволюцията и след това за технологичния прогрес.

Ограниченото време на живот е един от същите фактори, които ни позволяват да развиваме медицина и да изучаваме нашата природа. Разбирайки себе си, хората могат да израснат поколение, лишено от естествени ограничения и предварително програмирани да развиват и умножават постиженията си.

Можем ли да преодолеем смъртта и да я победим окончателно? И колко скоро може да се случи това? Всъщност 21-ви век е повратна точка в човешката история. Вече знаем как е възможно да унищожим цялата флора и фауна на планетата за 10 минути и вече разполагаме със средствата за това. Знаем, че трябва да увеличим продължителността на живота, но не знаем как да го направим. Досега не можем да направим това. Денят, в който това ще бъде възможно обаче, вече е зад ъгъла. Човекът се е научил да унищожава и унищожава. Следващият етап ще бъде развитието на умения за създаване, опазване и защита. Ще се научим да използваме внимателно околната среда и, ако е необходимо, да създадем нова флора и фауна, която може да живее без ограничения на природата. Обаче коронясването на нашите възможности ще бъде промяна в себе си. Промени, които не само ще засегнат всеки човек,

Трудно е да се повярва, но богатите хора вече могат да си позволят невероятно дълъг живот. Те притежават голямо влияние, могат да получат най-добрите копия на донорските органи и да използват най-модерните медицински технологии. За такива хора няма бариери. С добри гени и здраво тяло, те могат лесно да живеят до 100 години и дори да пресекат този праг.

Струва си да припомним само Дейвид Рокфелер, който 11 пъти сам трансплантирани сърце и са живели в продължение на повече от 100 години! Много лидери на държави, включително американският президент, отдавна са били млади. Само малка част от тях водят здравословен начин на живот, предимно самите президенти не отказват нищо. Техният дълъг живот зависи най-пряко от медицината. Но дори и това не е всичко. Някои политически анализатори казват, че в реалния свят елит, най-добрите от най-добрите в редиците на Ордена на масони са живели в продължение на стотици години и продължаване на живота се използва не само одобрени от науката, но и забранено от евгениката, а дори и някои от технологиите на извънземен произход.

Това е причината за митовете, че чужденците са живели сред нас отдавна. Досега никой не знае какво се е случило с тези извънземни космически кораби, разрушени в САЩ и мистериозно изчезнали. В тайните лаборатории тайните пари бяха изразходвани за пари от тайното правителство и експерименти бяха проведени върху хора, осъдени на смърт. Многобройни доказателства, които потвърждават това, от време на време се появяват във въздуха на американското радио и в пресата. За съжаление, почти всички очевидци изчезват мистериозно без следа от обществото.

Изчезнат не само хората, но всички препратки, които някога са съществували. Семействата на очевидци са подложени на силно хипнотично влияние и забравят за близките си, като докоснат основните тайни на този свят. Това е особено вярно за тези смели души, които се опитват да информират света за значителния напредък в областта на създаването на ИИ, но не само да разкажат, но и да споделят технологиите с други страни, като по този начин подкопават абсолютната власт на избраните.

Милиардерът Ilon Mask няколко години прозрачно намеква, че се работи по изкуствен интелект. И той сериозно заявява, че вече е в нашата власт. Буквално за няколко десетилетия човечеството ще създаде невронни компютърни интерфейси и ще може да подобри комуникацията си с технологиите. Така подготвяме света за нова стъпка - към контролирано еволюция, дигитализация на съзнанието и връзка с изкуствен интелект. Това е неизбежно. Ilon Mask предупреждава, че това ще доведе до изчезването на човечеството като биологичен вид. Всяко взаимодействие с изкуствен интелект с помощта на пълноправен невронни интерфейс ще доведе до възстановяването на човешкия мироглед.

Разумна машина, осъзнавайки, че човек е доста противоречив и нерационален биологичен вид, ще положи всички усилия да промени самите хора. Законите на роботиката няма да позволят да навреди на човек, но AI няма да създаде терминатори. То просто учи хората да гледат света по различен начин, пряко засягайки подсъзнанието на всички, свързани с глобалната човешка мрежа.

От една страна, ние не само ще живеем по-дълго, но и ще имаме истинско безсмъртие. От друга страна, ние не само ще загубим човечеството, но ще загубим индивидуалността си. Хората, които са източник на създаването на ИИ и тайно управляват света, ще получат абсолютна власт над безсмъртно, рационално и послушно общество.

 

 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
1. radostinalassa - ...
24.11.2017 18:45
А аз мислех , че по-скоро искат да съкратят населението на Земята. Или смятате , че хора сме само ние, а другите раси имат синя кръв, както си е и не са съвсем хора?
цитирай
2. zahariada - Да
24.11.2017 20:22
Аз нищо не смятам. Само разсъждавам.
Благодаря!
цитирай
3. bojiislujitel - Първите хора са живеели по над 900 ...
24.11.2017 20:29
Първите хора са живеели по над 900 години. Но дори и това не е дълъг живот... Защото по Бога е един ден... Но какъв е смисъла на живота и защо умираме?
Обяснил съм това в кратък видео урок на Ютюб.

https://www.youtube/watch?v=8oU1x0hMTFM
цитирай
4. bulpost - Ех,Бай Захари...
25.11.2017 14:35
Бай Захари,ти не можеш да разсъждаваш.Ти само копираш и пускаш,пък дали е преведен материала добре или не,изобщо не ти пука,защото знаеш,че и без това не можеш да мислиш.Понякога уцелваш материали на български и тогава можеш да си сипеш една ракия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745153
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031