Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2018 06:30 - Виктор Орбан: Поклон на Българската православна църква за борбата й срещу ислямизацията
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 672 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.02.2018 06:30

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 „Християнството е последният шанс за Европа", подчерта унгарският премиер, който утре пристига в София
 

Няма да позволим на чужди финансови институции и интереси да господстват в Унгария. Ще махнем намордника на Брюксел и камшика на МВФ, обеща министър-председателят на Унгария

 

 

Християнството е последният шанс за Европа. Няма да се подчиня на Брюксел, на Берлин и на Париж за мигрантите. Защото нов тъмен облак от Африка е надвиснал над Европа. Няма да позволя Унгария да загуби своята идентичност и да стане жертва на интернационалисти. Неолибералният модел, който иска да разсипе семейството, да посегне на суверенитета и на християнство не успя”.

Това каза премиерът на Унгария Виктор Орбан в годишния си отчен пред нацията, който прави всяка година през февруари на живо пред публика по националната телевизия, съобщи за Епицентър. бг Георги Марков, депутат от ГЕРБ.

 

Пред препълнена залата с млади хора Орбан, който утре пристига в София, заяви: „С най-голямо уважение се обръщам към Българската православна църква и я поздравявам в борбата ѝ срещу ислямизацията. Поклон пред БПЦ! Възхищавам ѝ се!  Поздравявам България за опазване на границата на ЕС и утре ще занеса на София пакет от мерки за защита на границата и засилваане на сигурността срещу настъплението на теоризма и миграцията”.

 

„Аз съм отявлен антикомунист,  подчерта Орбан, но не мога да не изразя съжаление за състоянието  на социалистическата партия в Унгария, която има под 10% влияание и е член на лявата интернационална партия. Но за нас няма по-важно от нашия народ и нашата идентичност. С нашата политика за насърчаване на семейството успяхме да постигнем за 8 годинии 46% ръст на раждаемостта. Това е в резултат на грижите за младите хора, за семействата, които се насърчават специално с 33 000 евро за трето дете, с 6 годишни платени отпуски за майките и с 25% намаляване на режийните за семействата с деца”.

 

Под бурните аплодимсени на залата Орбан декларира, че „енергетиката, медиите и банките са в унгарски ръце” и обеща: „Няма да позволим на чужди финансови институции и интереси да господстват в Унгария”.

 

В отчета за 8-годишния период на своето управление Орбан заяви, че са дадени паспортите на 1 милион нови граждани на Унгария,  като през декември 2017 година той лично е връчил  паспорта на милионния унгарски гражданин – тава са етнически унгарци от съседните страни, които се завръщат в родината.

 

Трима души много яростно захапаха Унгария, посочи Орбан и ги назова:  Мартин Шулц, Марио Ренци и Файман И тримата си счупиха зъбите. Шулц искаше да получи всичко, а днес е едно нищо.”

 

Орбан не се спря дотук в речта си пред нацията. Зарече се: „Ще махнем намордника на Брюксел и камшика на МВФ”.

 

Орбан направи отчет за 8-годишното си управление в навечерието на парламентарните избори, които са на 8 април.

 



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1171739
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031