Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2018 03:54 - Жертва на "Новичок" се прибра вкъщи - някой ни прави на "дурачок"
Автор: elianna Категория: Лични дневници   
Прочетен: 870 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
От болница бе изписан британският полицай, който бе изложен на нервнопаралитичното вещество "Новичок", използвано срещу Скрипал. 
Сержант Ник Бейли откри Сергей и Юлия Скрипал в безсъзнание на пейка в Солсбъри, Югозападна Англия, на 4 март. "Хората ме питат как се чувствам, но наистина няма думи, за да опиша как се чувствам точно сега", каза Бейли в изявление, разпространено от местната полиция в Солсбъри. "Сюрреалистично е думата, която не спира да изниква в съзнанието ми, и това наистина е напълно сюрреалистично", коментира той.

Добре, но какво толкова му е попречило все пак да каже как се чувства? Калинчо

Как се чуства?Като Гагарин в космоса не знаеш ли?Значи О.К.
Прав е човекът!
Тя, цялата история си е точно сюрреалистична!
Гоша
 
Жертва на "Новичок" се прибра вкъщи
Пак грешки. image
Така е по-правилно
"Жертва на Новичок" се прибра вкъщи.
PlaNed
 
Дали са проверили всичките му джобове за личната карта на ВВП?
Носил ли е него ден куфарче?
аменеменема
 
От болница бе изписан британският полицай, който бе изложен Бил е изложен на настойчиви внушения какво да приказва. И не е „изписан от болница“, а пуснат от където трябва.
aldycrown
 
Exercise TOXIC DAGGER - the sharp end of chemical warfare
Dstl works with Marines on UK"s biggest annual chemical warfare exercise

https://www.gov.uk/government/news/exercise-toxic-dagger-the-sharp-end-of-chemical-warfare

Toxic storm for Royal Marines in major chemical exercise

https://www.royalnavy.mod.uk/news-and-latest-activity/news/2018/march/06/180306-toxic-storm-for-royal-marines-in-major-chemical-exercise
Ето тия по-горе са си играли на "Новичок", "Старичок" и "Дурачок" И то в Солсбъри, заедно със секретната химлаборатория "Портън Даун".
Но безмозъчните рашани са решили точно тогава да убият Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия Скрипал и данните от видеокамерите, които са на всеки метър, дорде не речеш, не могат да помогнат да се открие конкретен извършител. Значи е Путя, нема кой друг да е. Щото, таковата, дребен и не го ловят камерите.
Абе как си просят белята западняците, разчитайки на БВП, а не на оръжие. Путин каза "Не искаме мир без Русия". На някой от ТИЯ дали му светна под шапката какво означава това? image
AzBuki
 
Това жертва на същия супер скоросмъртен газ "Новичок", 2 наномикромили грама от който кон на 2км убива, ли е? Нещо не се връзва. 
rurade
 
"Жертва" и "се прибра вкъщи" взаимно се изключват.
Дай мнение по статията    



Гласувай:
4



1. olivie - въобще не е страшна фосфорорганично отравяне, което се преживява - това е истината
23.03.2018 08:31
Просто, като всяко фв отравяне нарушава транспорта на кислород от белия дроб към кръвта. Антидотът е атропин и се следи до пълното възстановяване на холинестеразната активност. Скоро имахме тук семейство с такова отравяне, обгазено от гараж под тях с пръснато такова вещество против плъхове. Как не се сетихме за новичок и Путин, още се чудя. Доколкото знам те също вече са изписани от реанимация.. Аман от баламурници.
цитирай
2. krumbelosvet - Прав е човеко
23.03.2018 10:39
Сюрреалистично. Не знам тва кво значи, но требе да е идиотско. Като заявлението на Вси Европейски Сметии, че правотата на Тереза Змей и "много вероятна". Тва се случва за пръв път след Римското Право. Нема следствие, нема процес. но изпълнителната власт раздава присъди И НАКАЗВА, с изгонване на дипломати засега, и с конски дози пещерна омраза.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: elianna
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1171689
Постинги: 1302
Коментари: 1089
Гласове: 610
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031