Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2019 14:20 - ПРОКУРОРСКО ЧАЛГА-ПОСТАНОВЛЕНИЕ 1780/19
Автор: ggenov Категория: Лични дневници   
Прочетен: 241 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.11.2019 14:30


 

ВЪПРОСИ КЪМ РП-ВЕЛИКО ТЪРНОВО ПО ПОВОД

ПРОКУРОРСКО ЧАЛГА-ПОСТАНОВЛЕНИЕ 1780/19

 

Отправени към РАЙОННА ПРОКУРАТУРА-ВТ и гражданката-юрист /?/ ВАЛЕНТИНА ГОДЖОВА, която е изпратила „спешно”, чак на 3 октомври 2019 г., един жалък протоколен отговор на ЖАЛБАТА на доц. ГЕНО ГЕНОВ/15 юли 2019 г./, пострадал от наглия рекет и самоволно присвояване на ренти от скандално известната в региона фирма-полинарушителка СПРИНК ЕООД с криещите се в перманентна нелегалност /без адрес и телефони/ собственици МИЛКОВ и СИН.

Схемата, разработена от тандема Милкови,  е типично мафиотска: служителки на СПРИНК ЕООД, подготвени от босовете си Милков и сие, ПРЕПРАЩАТ йезуитски всеки собственик на ниви около Велико Търново, който е решил да прекрати договора си за аренда със  земеделската кооперация „Спринк” – монополист в района на Велико Търново – към криещите се от длъжниците си „бизнесмени”.

Така скандалната фамилия Милкови, подвластна мегаломанските си прищявки, не приема отказа на отдаващите ниви от услугите й и ОБСЕБВА БЕЗ ДА ИЗПЛАЩА ДОГОВОРЕНИТЕ ПОСЛЕДНИ РЕНТИ на законните собственици на земеделски земи около Велико Търново. От ВТ-пресата е добре известно, че ПРЕСТЪПНАТА СХЕМА за рекет и оспорване на обработваеми терени „р а б о т и“ от години напук на сътветните контролиращи институции във Великотърновска област отстояващи интересите на землесобствениците.

БУШОНЪТ на босовете Милкови е фанатично преданата им от години секретарка МОНИКА ХРИСТОВА АНГЕЛОВА с мобилен номер /вече блокиран за достъп от жалбоподателя доц. Генов, след формалното разследване на РП/ВТ/, е 0884 075 185. Най-вероятно разследващите са я потърсили ПРО ФОРМА и тя съвсем ”искрено” е ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАЛА, че не познава и никога не е чувала за доц. Гено ГЕНОВ, заради което последният настоява твърдо за ОЧНА СТАВКА с лъжесвидетелката Моника пред „прокурор” Годжова.

За разплитане на ФОРМАЛНОТО РАЗСЛЕДВАНЕ под номер 1780/19 доц. Гено ГЕНОВ отправя към обичайно „хлъзгавата” РП на Велико Търново и към съчинителката му Годжева следващите логични за всеки грубо „прецакан” жалбоподател въпроси, чиито КОМПЕТЕНТНО МАГИСТРАТСКИ ОТГОВОРИ непременно ще ОГЛАСИ първо в личния си блог с над 500 000 прочита, а след това ще  предаде надлежно на бившите си студенти-българисти работещи като журналисти в НАЦИОНАЛНАТА ПРЕСА:

1.     Какъв  е законния срок за прокурорската реакция на граждански сигнал за нагъл рекет и самоволно присвояване на договорени писмено суми?  

2.     Законно ли е/нормално ли е РП-ВТ да толерира фирма/земеделска кооперация, след граждански сигнал, да пребивава в националното информационно и в интернет-пространство без името на МОЛ-а, без адрес и телефони /,които, впрочем, не фигурират и в договора ми със Спринк?

3.     Законно ли е/нормално ли е РП-ВТ да разпитва СЕКРЕТАРКА-БУШОН по модела ”Как ще ни излъжеш сега, моме?”, без присъствието на жалбоподателя?, т.е. РП произволно допуска абсурда „Доц. Генов просто си съчинява или лъже!”

4.     Законно ли е/нормално ли е РП-ВТ да подминава ТИПИЧНО МАФИОТСКАТА СИТУАЦИЯ - босовете на СПРИНК да се крият от даващите земи под аренда, КОГАТО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗПЛАЩАТ с тях?

5.     Законно ли е/нормално ли е РП-ВТ и ВТ-СЛЕДСТВИЕТО да препращат към адвокат и съветват да се заведе частно дело от жалбоподател, който ОЧЕВИДНО Е РЕКЕТИРАН и и като ОБЕЗПРАВЕН ГРАЖДАНИН напразно търси ответната страна нарушаваща НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕН ДОГОВОР?

6.     Законно ли е/нормално ли е ВТ-РП-следовател и прокурор в синхрон да препращат ПОТРЕБИТЕЛИ С НАРУШЕНО ПРАВО да си получават договорената писмено рента ЧРЕЗ АДВОКАТ С БАЗИСЕН ХОНОРАР 600 лв/петкратно надвишаващ сумата на рентата дължима от нелегалните „землебизнесмени” МИЛКОВИ? Та това си е направо ПРОТИВОЗАКОННО АБДИКИРАНЕ НА РП-ВТ ОТ СТАТУТА Й ДА ОХРАНЯВА ПРАВАТА НА ГРАЖДАНИТЕ и да ги препраща може би ПО НЕОГЛАСЯНА ДОГОВОРКА към местната Адвокатска колегия и пълни джобовете на колегите им-юристи с хонорари за смехотворно ясни дела, които се влачат с години заради нелегални „бизнесмени” като МИЛКОВИ /father and son/?

Постановление 1780/19 на РП-ВТ, изфабрикувано като че ли с чалга-манталитет на 3 октомври 2019 г. от „прокурор” Годжова е БРУТАЛНО УНИЖЕНИЕ  не само за нея като юрист, но и за мен като гражданин на РБ търсещ правата си по нотариално заверен писмен договор!

 З а щ  о т о:

БЕЗ ЗАЩИТЕНИ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА НЯМА ГАРАНТИРАНА СВОБОДА!!!

                  Доц. Д – р Гено Генов – портабъл 0878-678-039

15 ноември 2019 г.

 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ggenov
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1075124
Постинги: 662
Коментари: 49
Гласове: 367
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031