Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2020 13:23 - Нашествието на антипути продължава. Ето последния бисер:
Автор: krumbelosvet Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1460 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 28.03.2020 08:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Владимир Владимирович Путин, интервю за Блумбърг

Автор: experiment3 Категория: Забавление   image
Прочетен: 0 Коментари: 0 Гласове: 0

 Мистър Путин, как мина вашата сутрин?
Благодаря, прекрасно.
Събудих се точно в 6, както винаги.
Протегнах се, уригнах се тъй мощно, че ме чу чак колегата Ким Чен Ун в Пхенян, после отделих газове с мощта на ядрена бомба и гърмът и уханието достигнаха д гадните американци в Северна Дакота.
Сега отивам да ям сибирски гущери.

Знаете ли защо авторът е "Експеримент3"? Плагиат. Преди 10-ина дни колегата Чолаков проведе експеримент, с който направи антипутите смешни. И те отвърнаха със серия БЕЗДАРНИ "експерименти".

ВСИЧКИ антипути имат общо качество - аргументи няма, има ЧУВСТВА, и то не какви да е, а чуСтва бесни, БЯС, б я с, Б Я С , пошъл бяс. Като горния.

В това число бяс срещу националния празник 3-ти март, защото това не било освобождение, а преминаване от едно робство в друго. Особено се отличи един колега, който допусна грешката да се издаде коя страна родолюби с аватара си kolorado. Та според тоя колорадо-любец, празникът бил РУСОРОБСКИ.

Затова ще си позволя да припомня нещо.
 
Да, през 1878-ма русите не са освободители, а СПАСИТЕЛИ.!!! И любовта към спасителите е била НЕИЗБЕЖНА и велика. Но днес това се зловиди на някого и се отрича и Спасението, и Освобождението.

Добре е около 3-ти март да приключим със споровете по РУСКИЯ ВЪПРОС и да си гледаме работата.

Сигурно знаете за клането в Карловско, така нареченото "страшното" през 1877-ма, когато е заклан и бащата на Вазов. Сопотненци едновременно се смеели и плачели от радост при посрещането на генерал Карцов, "като деца" според русите!!! Как няма да са като деца! Споменът за ятагана е като вчера и видът на ХРИСТИЯНСКИ генерал е наистина ДЕТСКА ПРИКАЗКА. (Случайте на подозрително отношение към русите са изключения, които са впечатлили ония руси, които са се случили там, и Достоевски между тях.)

Но никоя държава, нито малката, нито голямата, НЕ МОЖЕ ДА СИ ПОЗВОЛИ да се ръководи от чувства. Всеки е ПРИНУДЕН да се грижи за своето ОЦЕЛЯВАНЕ, за своя итерес. А империйте не само са принудени, а са ДОКАЗАЛИ, че знаят и могат. Иначе БЪРЗО ще ги разимперят, както  бързо разимпериха СССР. И раздържавиха нас, НЕформално засега.

ВЪПРОСЪТ Е ДРУГ.

Не за НЯКОГАШНАТА любов е въпросът, колкото и да е била велика и трогателна. И каквито следи да е оставила у хората със съвест.
Въпросът е за наличие или отсъствие на  О Б Щ И   ИНТЕРЕСИ.!

Независимо какво си мислим ние, англосаксите или техните ЕЗДАЧИ от Уолстрийт НЕ НИ ИМАТ ЗА СЪЮЗНИЦИ, а май и за хора не ни имат. И го доказаха. РАЗОРЪЖИХА ни при първа възможност. И само на нас пуснаха избухващи детски играчка през ВСВ. Това е заявка за УНИЩОЖЕНИЕ, което унищожение наблюдаваме в момента. (Дълга и широка, но ако трябва, ще говорим надълго и нашироко.)

Освен това, САЩ наследиха от Великобритания СПЕЦИАЛНИТЕ приятелски и ВОЕННИ отношения с Турция, като ги РАЗВИХА БЛЕСТЯЩО. До 1955-та, ние бяхме далече по-развити. От границата нощем се виждаше море от светлини над България и черен мрак в Турция. И турците започнаха да се интересуват от нашия опит. Но щатите забелязаха това и приложиха ТУРСКИ  план Маршал, военизирано издиние. С американскики технологии, милиардни безвъзмездни помощи, кредити и съветници, Турция стана СИЛНО РАЗВИТА страна и локална сила, ОСОБЕНО ВОЕННА. И си произвежда по един самолет Ф16 всеки месец. И курортите й са по-добри от нашите (без пясъка). Сега ние сме изостаналите.

А Русия КАТО НАС НЯМА ИНТЕРЕС от РАЗШИРЕНИЕ на Турция. Това е ТВЪРД ФАКТ и В Ъ Р Х О В Е Н  ОБЩ ИНТЕРЕС.

ТВЪРД ФАКТ и В Ъ Р Х О В Е Н  ОБЩ  И Н Т Е Р Е С.!!!

А такива турски апетити ИМА. За Ердоган да не говорим. Неговите апетити са върху ЦЯЛАТА бивша империя. Но още при соца премиерът Тургут Йозал ни заплашваше с КИПЪРСКИ ВАРИАНТ. Това ставаше във време, когато имаше Варшавски Договор и задачата на нашата армия беше само да задържи евентуално нападение БРОЕНИ ЧАСОВЕ, докато дойдат войските на Одеския военен окръг.

А тогава имахме четири пъти по-многобройна армия, имахме 250 самолета, хиляди танкове, неуловимите ракети ТополМ, които държаха в шах Истанбул...

Сега фактически нямаме армия,  имаме защитата на ЕС и НАТО, а те са в мозъчна смърт...


Тагове:   Шипка,   3-ти март,   антипути,


Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Утре ще направя първа стъпка
09.03.2020 01:19
Първа стъпка към заравяне топора на 133-годишната наша ГРАЖДАНСКА ВОЙНА. От шест десетилетия тая война е СТУДЕНА, но смъртната омраза, възродена от ВНОСНАТА "ЦВЕТНА РЕВОЛЮЦИЯ", виси над главите ни като Дамоклиев меч.
Да напомним, че около 1995-та в Добруджа беше заловен чужд гражданин, който на терен внасяше уточнения във военни топографски карти. А това се прави пред военни действия. Нашите служби заловиха шпионина и успяхме да предотвратим пожара. С отстъпки, доколкото мога да съдя. ПРИНУДЕНИ, НЕИЗБЕЖНИ отстъпки, а не гърбо-давство, какъвто е припевът от политическата кръчма. Докъде можем да отстъпваме?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: krumbelosvet
Категория: Лични дневници
Прочетен: 1952904
Постинги: 1157
Коментари: 3378
Гласове: 3572
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031