Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2018 21:03 - 17 страни въстанаха срещу джендър доктрината. Спрете джендър лъжата и оставете децата на мира!
Автор: 1997 Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 807 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Дума 16. Март 2018 , брой: 52 1
Състоя се Първата международна конференция за джендър, пол и образование, обявила се срещу джендър доктрината, която набира сила в западните страни, бе съобщено вчера. Тя се проведе в Мадрид с участието на 53 организации от 17 страни и прие Декларация за разбирателство, уважение и свобода, която защитава права, застрашени от "джендър лъжата".
На Конференцията за джендър и пол, организирана от HazteOir.org и тяхната международна платформа CitizenGo, участваха осем говорители от четири държави и повече от 250 присъстващи. В различни моменти над 5000 души следяха конференцията онлайн.
Игансио Арсуага: "Тази конференция е бунт срещу джендър идеологията и нейните рушащи мира, увреждащи закони, които не трябва и няма да успеят. Ние от HazteOir.org и CitizenGo ще продължим да се борим, за да попречим плановете на ЛГБТИ да бъдат наложени на гражданите."
Игансио Арсуага, президент на HazteOir.org и CitizenGo, обобщава успеха на I Международна конференция за джендър, пол и образование: "Тази конференция беше първото голямо публично възражение на света срещу тоталитарните закони на ЛГБТИ. Оповестихме абсолютната лъжа, която се крие зад джендър идеологията и която противоречи на основите на науката, биологията, разума и антропологичната истина за човешкото същество." В своето ключово обръщение Арсуага настоя пред присъстващите да не допускат "да бъдат нанесени вреди на децата" и призова политиците "да оставят децата на мира".
Мириам Бен Шалом, лесбийка, активистка от САЩ, каза, че "се чувства много некомфортно в бани и съблекални за транссексуални жени". Агустин Лахе, експерт по политически науки, призова слушателите да говорят срещу офанзивата на ЛГБТИ: "Ние трябва да изведем масите на улицата срещу джендър идеологията." Лахе смята, че лявото е възприело проблема за пола и джендър идеологията като "политическа стратегия", за да запази своите убеждения в публичното пространство.
Третата презентация беше на Рубен Наваро, който осъди факта, че "дневният ред на ЛГБТИ е проникнал в ООНУ. Като пример за това как групите за оказване на натиск бутат дневния ред, Наваро посочи законодателството, познато като "LGBTI gag law" (закони, ограничаващи свободата на мнение по отношение на ЛГБТИ и изразяването на това мнение, приемани или подготвяни в редица страни Ц б.пр.).
Микеле Кретела, президент на Американската колегия на педиатрите, обясни, че "училищата трябва да избягват джендър идеологията, тъй като тя е в противоречие с науката и е вредна за всички деца". Останалите панели от експерти и лектори бяха проведени от проф. Глен Стантън, д-р Пол Храц, социоложката Габриеле Куби и бившия транссексуал Уолт Хейър. Доктор Храц предупреди: "Смяна на пола е невъзможна. Не можете да смените пола си, единственото, което можете да смените, е външният си вид". В своето изложение Куби заяви, че "сексуалната революция има една единствена цел: да унищожи фертилността, възпроизводството и семейството".
Първата Международна конференция за джендър, пол и образование беше закрита със свидетелството на Хейър, който е преминал през операция за смяна на пола на 42-годишна възраст. Той потвърди, че "няма нищо истинско в джендър идеологията". И добави: "Говоря за това, защото получавам стотици писма от хора от цял свят, които са преживели същото, което и аз, и това е трагедия. Ще им се плати ли отново, за да се опитат да сложат обратно това, което са отстранили?"
53 организации подписаха декларацията от Мадрид. Сред тях са и европейски организации: Generation Family (Italy), Free Society Institute (Lithuania), Family Alliance (Austria) and Femina Europa (France). Among North and South American institutions who gave their support, were Real Women of Canada and Population Research Institute (United States), National Family Forum (Columbia), National Union of Parents (Mexico), Center for Civic Studies (Chile), Argentinians Alert and Institute for Civic Action (Peru).
Ето и пълния текст на декларацията.

Мадридска декларация за разбирателство, уважение и свобода

Така наречената Дджендърна перспективаУ за пръв път е въведена в международния Ддневен редУ, за да се гарантират равенството на възможностите и равенството на правата между мъжете и жените. Днес тя се е превърнала в автентична Дджендърна идеологияУ с цели, които са опасни за демокрацията. Джендърната идеология се използва агресивно и се е превърнала в истинска лъжа.
Експерти и учени от различни области (медицина, право, социални и политически науки), представители на неправителствени организации от целия свят и хора, които са привлечени към собствения си пол, се събраха в Мадрид, за да обсъдят стратегиите и последиците от движението на джендърната идеология. Присъстващите на конференцията достигнаха до следните заключения, които искаме да споделим с обществеността и медиите:
1. Все още предстои да се свърши много работа в стремежа към постигане на истинско уважение към всички хора в образователната система и в обществото като цяло. Образоването и в определени случаи приемането на нови закони продължават да са необходими, за да се избегне на насилието срещу деца и хора в зряла възраст заради културни, полови, физически различия (например затлъстяване или различни нарушения) или примери на полова дисфория или сексуално привличане към представители на собствения пол.
2. В нашето общество има хора, които страдат. За тях трябва да се полагат грижи и да бъдат защитавани от актове на насилие, но ние вярваме, че има повече от един подход към оказването на помощ на такива хора. Например в случаите на полова дисфория при деца някои се застъпват за спиране на техния пубертет и прием на хормони на другия пол до края на живота им. Много престижни учени и медицински изследвания обаче показват, че този подход е вреден. Трябва да се изследват други решения и е необходимо проблемите да се изучават в по-голяма дълбочина. Родителите на тези непълнолетни лица и другите, които са близо до тях, също страдат и се надяват на най-доброто решение за техните синове и дъщери. Тези деца не трябва да се използват като Дчовешки оръжияУ в идеологическа битка.
3. В името на свободата се елиминира свободата. Защитниците на джендърната идеология нарушават фундаменталните права и свободи под маската на подпомагане на равенството и уважение към разнообразието:
Всеки, който не е съгласен с постулатите на движението на джендърната идеология, е цензуриран, жестоко наказван, очернян и стигматизиран като ДхомофобУ, ДтрансфобУ и други пренебрежителни обиди. Свободата на мнение и научните дебати се цензурират. Много хомосексуални хора са били и продължават да бъдат жертви на движението на джендърната идеология. Дори медиите се предават пред ЛГБТИ групите, защото се страхуват от икономическите последици, които може да ги сполетят заради изразяването на неодобрение на лобито на джендърната идеология.
Закони, които евфемистично са определени като насочени Дсрещу дискриминацията на базата на сексуалната ориентация, сексуалната идентичност или изразяването на полово-ролеви и сексуални характеристикиУ, в действителност са опити за установяване на монолитно мислене по въпроси, по които трябва да надделяват свободата на мислене, на мнение и на дебати. В Испания пример е закон за ЛГБТИ, подкрепян от лявата политическа партия ДПодемосУ. Той цели да налага икономически глоби, лишаване от свобода и други наказания за престъплението да не си съгласен с подхода на движението на джендърната идеология към терапията на деца с полова дисфория. Някои от тези терапии днес се смятат за Дмалтретиране на децаУ дори в страни, които отдавна ги прилагат. Освен това тези закони предлагат задължителна индоктринация на малолетни по въпроси като сексуално разнообразие, семейно разнообразие и полова дисфория. Те искат да гарантират възможността човек да може да избира собствения си пол без никакви трудности, дори и по отношение на деца на 5- до 8-годишна възраст. Тази псевдонаучна индоктринация противоречи на правото на родителите да възпитават децата си в съответствие със собствените си ценности. Ценностите им не са нито дискриминационни, нито насилнически Ц те просто са различни от онова, което искат защитниците на джендърната идеология.
3. Първата международна конференция по социалния, биологичния пол и образованието обяви истината по сложни теми, свързани с болката и преживяванията на реални хора.
Ние сме сигурни, че истината ще помогне за облекчаването на страданието. Искаме да защитим правото на децата да не бъдат манипулирани и индоктринирани от джендърната идеология. Искаме да защитим правото на родителите да възпитават децата си в свобода. Искаме да защитим правото и отговорността на учените да работят и да публикуват изследванията си, без да бъдат ограничавани от закони, забраняващи публичното оповестяване на информация по определени теми. Тези учени вършат своята работа и търсят истината. Джендърната идеология не е начинът да се справим с половата дисфория и с другите свързани с човешката сексуалност проблеми. Под маската на решаване на проблем защитниците на джендърната идеология искат да налагат визия с идеологически корени.
4. Публично осъждаме стратегията на лобито на джендърната идеология, която включва измама и принуда. Още по-притеснително е, когато този Ддневен редУ се облича в закони, които институционализират преследването и ограничаването на свободата на словото, които забраняват на здравните професионалисти да изразяват мнението си или да лекуват пациентите си, и които налагат в училищата некоректно виждане за сексуалността. Нещо още по-лошо: обмисля се законодателство, което ще преследва родителите, отказващи да вървят по пътя на джендърната идеология. Пред лицето на тези заплахи Първата международна конференция по социалния, биологичния пол и образованието запазва надеждата и вярата в силата на истината, науката, демокрацията и свободата на словото.
5. И накрая: апелираме към гражданското общество и насърчаваме както организациите, така и отделните хора активно да защитават онези, които са цензурирани от движението на джендърната идеология. Всеки може да е пазител на свободата на словото с помощта на съществуващите в здравата демокрация инструменти. Това е необходим компонент, за да се гарантира, че тираничните характеристики на джендърната идеология няма да просперират. В крайна сметка необходимо е да изискваме уважение към онези, които страдат, и да гарантираме свобода на тези, които могат да им помогнат.

Гласове
 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: 1997
Категория: Политика
Прочетен: 3033333
Постинги: 3517
Коментари: 2405
Гласове: 1311
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031