Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2018 21:01 - Oпасна ли е Астралната проекция?
Автор: anansar Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1188 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Тази статия отново е отговор на зададен въпрос, а именно „опасна ли е Астралната проекция, съществата , които срещаме могат ли да ни наранят и възможно ли е обсебването на нашето тяло от чужда същност, докато сме в АП?“

Да се отговори на този въпрос е комплексно. От една страна ние имаме голямо предимство пред съществата които обитават единствено и само астралното измерение (т.е. тип духове) просто защото имаме стабилен източник и доход на енергия: нашите тела. А във вселената, който разполага с по-големи ресурси обикновено печели.

image

Разбира се, понеже астралът е място, където се отразяват много светове, можем да попадем на същество, което също си има тяло и е в астрална проекция, но вариантите за конфликт са минимални- в крайна сметка какво има да делим с тях? Повечето неща, които срещаме в АП са безразлични. Тяхната реакция се обуславя от нашето поведение спрямо тях.  Да, има и злонамерени сталкери- в повечето случаи това са хора, които също изследват астралното измерение чрез проекция. В по-редки случаи това са други същества- обитателите на други светове имат различи интереси от нашите и за това рядко се срещаме с такива.

Дори да се стигне до сблъсък- изходът не би трябвало да е фатален. За да се унищожи човешката душа е необходимо целенасочено, планирано и енергоемко действие, което малко сталкери могат да си позволят. И за да го направят трябва да имат много, много сериозна причина. В крайна сметка- кой от нас е толкова значим, че да заслужи подобно внимание?


image

Колкото до превземането на тялото- да, възможно е. Например обсебванията от демон или непреминал бариератана Отвъдното  дух на мъртвец. Но пак не е като по филмите, трябва да има предпоставки- например тежко заболяване на собственика на тялото, желание на собственика на тялото да бъде обсебен( да речем, че иска някакви свръхсили и възможности и демонът го излъже, че ще му ги даде в замяна на обсебване) , или някакво друго извънредно обстоятелство.

Дори в случай на обсебване, обаче оригиналният собственик на тялото има предимство, особено в началото срещу натрапника и в повечето случаи не е трудно да го прогони. Хубаво е практикуващият АП да има доверени лица, приятели и роднини, които да следят за неговото състояние и при сигнали, че „той вече не е той“ да предприемат съответни действия. 

image




Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: anansar
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 43834
Постинги: 19
Коментари: 12
Гласове: 81
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930