Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2020 14:20 - И само бялото население намалява.
Автор: radostinalassa Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 322 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Как Ротшилдови и Рокфелерови ни мамят за пренаселеността на планетата

Има версия, че всички твърдения за уж пренаселеността на планетата и липсата на ресурси са глупости.   Просто трябва да се научим  как да ги използваме правилно.   Тук читателят, разбира се, може разумно да възрази:   - Е, аналитиците го изчислиха! Анализаторите! Как да не им повярвам, те със сигурност знаят ...!   ... Слушайте, през 19 век същите, ако може да се каже така, "всезнаещи анализатори" сериозно заявиха, че след 50 години Лондон ще се удави до втория етаж в конски тор и няма да има къде да се обърне от каруци ... 🤣     И къде е глупостта? Къде са каруците ...?







  Всъщност на земята има огромно количество ресурси и при правилно разпределение те биха могли да бъдат достатъчни не само за 7 милиарда, но може би и за  50.   Колко продукти се хвърлят ежедневно, които могат да изхранват стотина гладуващи „бананови републики“?   Защо индустрията работи на предела  на възможностите, което води до изпомпване и надвишаване на разходите: нефт, газ, въглища и т.н.?   Защо да произвеждате толкова диво количество излишък и да се замърсява  планетата , като предварително знаете, че няма да изядете всичко това, купете го и просто го изпратете на сметище, преработка и това отново е отровни емисии в атмосферата и водните басейни?    



  И все пак в исторически план се е случило така, че на някои места по света населението буквално плува в  мазнини (няма време да консумира цялото изобилие, предлагано от пазара), а в други хората са буквално умиращи  от глад?     Въпрос: може ли вместо да напрягате мозъка си ден и нощ, да измисляте все по-сложни методи за намаляване на „излишната шлака“ (хората), да се опитаме да разпределим по някакъв начин равномерно ресурса на земята? Да се опитаме  да потърсим нови местонахождения, а   не за изстискваме до последната капка от едни и същи места ...?     Планетата не ви е туба от паста за зъби !




    Просто казано, научете  се да направите така , че там да не е гъсто, а тук  празно !!   А, не искате да опитате нещо ново? Искате  да печелите пари?     Те самите са затънали в лайната си, сами дишат отровите, пият водата от отровните реки ...  




     Но какво мислите - тези "силни на този свят" ядат същото като нас, така да се каже, лумпените? Не, те имат специални крави, пасящи в специални приказни алпийски ливади, ядат дъга и изхождат  пеперуди ...!     И те не носят дрехи от рафинирани нефтени отпадъци като нас, а техните са ушити / плетени / от приказно скъпа вълна а ...   И пият  вода от артезиански източници ...!   Е ... ето какво мога да кажа по въпроса:   Плебейски, пролетарско-химически дъжд се разлива от време на време по техните "невероятни" алпийски ливади ...   Следователно интелигентният „техни“ товеда ядат детелина, която се напоява с елементите от периодичната таблица - има общо небе.
 
Същото нещо е с агнетата, полетта а от не-ГМО пшеница и т.н. ...   И техните артезиански кладенци, извинете, къде са? Точно, в земята. А нашата земя, бедната, отдавна е наситена с отровни дъждове и химически емисии.   Така те получават екологичност, много условно ...   И се оказва, че цялата тази банкова банда, в името на прословутото златно теле, само по себе си замърси планетата и сега ни направи виновни, че се осмелихме да се размножим така ...?       Въпрос номер едно:   И кой, нека ви попитам, консумира това е вашето deR"mo? Не сме ли ние, излишните? Не правят ли всичко това за нашите пари?   Въпрос номер две:   Ще сложите  ли тези торби с пари, които сте спечелили от нас, в ковчега си?   Но както знаете, ковчегът няма джобове ...       Пример от близкото минало:   Докато масоните въплъщаваха плана за унищожаване на СССР (като това ставаше  на цикли и не виждаха нищо наоколо) -  бавно се събуди и вдигна глава  най-опасния дракон, наречен Китай.       И сега "почтените старци" са принудени да се  съобразяват  с него.         Същото е и с Индия, която може да надмине Китай и да се превърне в първата най-населена държава след седем години ...   Отново въпросът: къде гледахте, по принцип ??   И заключение: досега всички планове за намаляване на населението, което се излюпва в маразматичните глави на столетните масони-банкери, преливат в ада: хората (азиатци, индийци, арабския свят) раждат непрекъснато  и продължават да го правят.       И само бялото население намалява.



 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13134768
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години