Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06 16:47 - Кеворкян: Има някакъв налуден страх в нашите политици – да не кажат нещо накриво срещу всичко американско
Автор: radostinalassa Категория: Новини   
Прочетен: 201 Коментари: 11 Гласове:
4

Последна промяна: 11.06 16:49


 image

АПОЛО“ И КРЕМЧЕТА ЗА РАЗХУБАВЯВАНЕ

Днешният българин се щура из медийното царство и се чуди на кого/какво да повярва.

„Официалните“ медии – това по нашенски означава временно привързани към поредната власт – съпровождат посланията си обичайно със скърцане на зъби: повярвай, защото иначе лошо те чака.ва отношение най-много се престарават телевизиите.
Дори и в случаите, когато организират полемики, те са притворни.
Веднага проличава на кого симпатизира телевизията или водещият, зад когото стоят няколко настървени каки.
От тези „сблъсъци“ Истината излиза натъртена – и си остава все толкова недостъпна.

Има и други медии/източници, които обаче, за жалост, са недостъпни за широката публика.
Именно те имат навика да чоплят всичко, което им подхвърлят наготово – или са скептични към светите истини на Властта.
Шансът обаче някой любопитен читател да попадне, примерно, на статията на Румен Воденичаров „В космическата орбита на лъжата“ във вестник „Нова зора“ на Минчо Минчев е нищожен.
Специално този вестник никога няма да бъде цитиран по телевизията, защото минава за ляв – макар Луната да не е нито лява, нито дясна.

Но именно от този вестник незомбираният читател може да научи как Левите/Съветите са продали Луната на Десните/САЩ – като прикрият истината за „Аполо 11“.

Телевизиите са заети с друго: да обругаят в максимална степен учителката 

Булева, която преди време каза на учениците си, че „Американците може и да не са били на Луната. Не всичко в Интернет е истина“.
Това предизвика скандал.
Нищо осъдително обаче няма в тези думи. Те само подхранват разумната любознателност на децата, а защо не и разумният им скептицизъм.
Но това днес сякаш е забранено или най-малкото не се поощрява.

Телевизионните водещи не четат по принцип – освен указанията, които им набутват.
Но на учениците на Булева не е лошо да им пратят по един екземпляр от „Нова Зора“ /броят от 4 юни тази година/; още по-добре би било да поканят на среща самия автор Румен Воденичаров. Което едва ли ще се случи.

Разномислието не се поощрява – румените медийни бузи никак не си падат по него. Те предпочитат шармантните дами.
Например, тяхна любимка е небезизвестната приватизаторка на кремчета Елена Поптодорова.

Преди няколко седмици тя нахално излъга един вестник за срамната си афера на Варшавското летище.
Ето какво каза тя: „„Случаят е окончателно приключен и е много важно да се знае истината за него. Производството в полския съд е прекратено без постановяване на каквато и да е присъда – нито условна, нито друга. Това е истината“.

     Обаче същият този вестник прояви милозливост към нея, понеже още преди половин година /25 ноември 2019/ бе публикувал следното:

„Съдът прекрати условно делото срещу бившата посланичка на България в САЩ при едногодишен изпитателен срок. Това означава, че ако през тази една година тя извърши НОВО престъпление, делото ще се върне в съдебната зала“.

Цитирани са и думите на полски съдебен репортер: „Съдът няма никакви съмнения, че тя е извършила престъплението, признава я за виновна, но не я наказва. Това, че се е извинила на фирмата собственик на крема и го е заплатила, признанията, които е направила, са смекчаващи обстоятелства, които дават възможност за условно прекратяване на производството“.
Това означава съвсем друго, нали?

При това положение, напълно естествено е въпросната дама да е главен търговски проповедник, или да се самопредставя като такъв, при покупката на
Ф-16/блок 70.
Американците със сигурност са наясно, че при всяка поява на Поптодорова по телевизията всички зрители се сещат за присвояването на кремчето – и нищо друго не ги интересува.
Знаят това, но няма какво друго да направят – още
по-комичен ефект ще предизвикат Соломон или Плевнелиев.

Тия дни Дамата с кремчето обяснявала, че гласуваната от американския Конгрес цена за 8-те изтребителя е 1,6 милиарда долара/ близо 3 милиарда лева.
Това било „тавана“, тоест на „Локхийд Мартин“ се забранява да иска повече – понеже българските будали могат да платят и по-висока цена.
Но Тодор Тагарев каза преди време – а той не е крал кремчета, беше военен министър, че Конгресът определя най-ниската цена.
Също от него научихме, че Ф-16/70 си е чист фантом засега, има го само на хартия и ще стане реалност, ако го платим – и то предварително, това е елемент от процедура, която американското правителство неизменно спазва.
Схемата била следната: плащаш предварително и тогава започват работа по поръчката ти, американците могат да отпуснат заем на държавата ни – толкова, никакви други пазарлъци.

   

На кого да вярваш?
То и няма смисъл, понеже всеки говори, каквото му падне, с убеждението, че всичко се забравя след един ден.
Само Луната си е все там – но тя пък служи на късните американофили да обругават всеки, който прошепва някакъв скептицизъм.

При това положение, сякаш е време да направим паметник на „Аполо 11“ – и да го чучнем до паметника на американските летци, които бомбардираха София /загиват 2477 души, сринати са 12 568 частни и обществени постройки – 1/4 от сградния фонд на столицата, материалните щети се оценяват на 

астрономическата сума от 24 милиарда лева/.
„Аполо 11“ поне не бомбардира Луната, а може би дори и не я одраска. Знае ли човек.

Не съм привърженик на конспиративните теории, ни най-малко.
Обаче Сноудън, например, ни поднесе истини, които направо са зашеметяващи.
А пък Стенли Кубрик, великият американски режисьор, който заснема кацането на „Аполо 11“, казва в края на живота си, 2014 година:
„Полетът до Луната беше фикс идея на президента Никсън… Извърших огромно мошеничество с участието на НАСА и правителството на САЩ. Кацането на Луната беше фалшифицирано, всички снимки бяха фалшиви и аз бях човекът, който засне това…“
Обаче ние мачкаме учителката Булева.
Всъщност, мачкаме друго – децата и тяхното любопитство.
***
Има някакъв необясним, дори налуден страх в нашите политици временници – да не кажат нещо накриво срещу всичко американско.
Сякаш така ще издялат кривите им образи в планината Ръшмор – редом до бащите на Америка.
Най-много да ги издялат в някакъв монумент на лакеите.

Кеворк Кеворкян, ФейсбукТагове:   лъжата,   и истината,


Гласувай:
5
11. kirk - Отвори си зъркелите
11.06 20:13
Отвори си зъркелите!!! Къде точно във ФБ прочете и копира това! Преди месец един познат от БГ-то ми изпрати снимка на един от Анонимните, който разгъва плакат "Събуди се овца - управлява те мафия!" Тони Дончев се казва авторът на горното, а не Кеворк Кеворкян. Не зная защо слага името на Кеворк Кеворкян и то отгоре. А варината с това име отдолу и препратката, че е от ФБ е препечатка или копирано в някакъв си Таймз. Преди 2-3 години за малко да се скараме с него - К.К., заради една циганофобска публикация, която също се оказа, че не е негова. Виж колко профила има на негово име във Фейсбук. Това са комплексари, които се крият зад името му!!! Питах го защо не ги докладва и да ги закрият като фалшиви профили, а той ми отговори, че му прави кеф да прочете какво пишат от негово име!!!
цитирай
2. radostinalassa - Какво е това зъркели?
11.06 20:19
Нещо просташко.
Статията е взета от Фейсбук. Щом я публикувам, значи съм съгласна с написаното в нея.
цитирай
3. kirk - Е, нали това казвам
12.06 11:56
Е, нали това казвам - не е негова, защото във Фб има 3 негови профила и нито един не е в действителност негов. Оня със знамето, което закрива слънцето ли? Знам, че ти харесва, защото си аграрфашистка. Пак там има за старозагорското ли беше, новозагорското въстание ли беше и последвалото клане от страна на турците - по-точно - на османлиите. Приведените цифри като сбор нищо ли не ти говорят? Градове с такова голямо население, което се получава при сбора на цифрите на жертвите в БГ просто не е имало!!! Зъркели го има във всеки тълковен речник на бке. значи си от възродените новите българи щом не го знаеш!!!
цитирай
4. radostinalassa - 3. kirk
12.06 14:01
Какви ще са тия възродени нови българи? Поясни се.
Ти си като дребното лъжлшво човече, което няма чувство за хумор. Когато написах нарочно думата ъпсурд, то се зарадва и написа цял пост, че използвам дума с две грешки. Въпрос на менталност.
цитирай
5. radostinalassa - Турците са изклали в Стара и Нова Загора...
12.06 14:03
около 15 или 50000 души. Важното е клането на тия башибозуци, а не цифрата.
Чудела съм се, че такива правдиви неща може да напише един арменец, но наистина ми харесват. И да не са негови.
цитирай
6. kirk - 69 години пояснявам, ама такива като теб не схващат
12.06 21:32
Вярвай в каквото си искаш! Тази психология ми се нрави като на "един арменец" - сигурно си доста дашна!?!
цитирай
7. kirk - Думата башибозук
12.06 21:34
Думата башибозук обозначава нередовна армия обикновено измежду околното мюсюлманско население, които са по произход българи - просто няма как да са други, не са дошли от Марс, я!!!
цитирай
8. radostinalassa - Доста си простоват
12.06 21:38
Не знаеш с кого как да говориш. Кръвта вода не става. Внимавай някой пак да не те изпързаля, арменецо.
цитирай
9. radostinalassa - 7. kirk - Думата башибозук
12.06 21:41
Под башибозук разбирам турските пълчища. Тук се майтапехме, че ако Русия се ядоса на Турция, за кратко време русите ще ни станат съседи.
Кеворкян е хитър арменец. Наистина някой пише вместо него. Той е вече взел, дал.
цитирай
10. radostinalassa - Дали си кирк или коко...
12.06 21:42
веднага познах, че не е някой от нашите. Тук простаците , потаторите и циниците се изтриват. Анадънмо ?
цитирай
11. radostinalassa - kirk
12.06 22:09
Мозъче имате вие, по теорията за енергоновите канали. Така , че не се надценявай. Аз не съм историк, но ако трябва ще изслушам филма за арменската генетика. Вие имате нещо общо с всичките араби, евреи и семити. Или много общо, просто няма откъде другаде да се вземете.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 2256037
Постинги: 3170
Коментари: 4779
Гласове: 2130
Календар
«  Юни, 2019  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Пушенето е ритмична пранаяма с вдишване на отровен дим, което успокоява.
3. Тартария, западняци, англосакси, война
4. Телегонията не съществува при бялата раса
5. Египетските жреци си възпитали семитите за техни роби.
6. Болкотерапия чрез молитвената поза. Лекува епилепсия, рак и пр. болести чрез активиране на защитните ни механизми.
7. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
8. Как да откажем цигарите - действа безотказно.
9. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
10. Ридаещото дишане - панацея
11. Заземяването лекува възпалителните процеси
12. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
13. Вл. Манягин - русите са един народ, с общи предци: хети, пеласги, траки, венети, венеди
14. Душата, нейната генетика, потомците ни.
15. Връзката между българи и шумери
16. Реинкарнацията и генетиката
17. Чистотел - естествена химиотерапия
18. Горчивата истина е , че нас ни ядат наживо гъби
19. Раждането на тракийската азбука
20. Мобилните телефони и радиацията от тях.
21. Ти все едно си жив - Максим Фадеев
22. ФРС и мошеничеството й
23. Киевска Русия е древната България
24. На земята живеят четири вида човек
25. Траки = българи
26. Глобалисти - 5 Джи и Кемтрейлс
27. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
28. Геополитиката днес - Красимир Иванджийски