Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2020 12:31 - Поредният пъклен план за съсипване на родния български бизнес
Автор: aliya Категория: Новини   
Прочетен: 2743 Коментари: 2 Гласове:
5

Последна промяна: 15.03.2020 12:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image На ход е поредният пъклен план за съсипване на малкия и среден роден български бизнес.

Не успяха да доубият самостоятелно и за собствена сметка работещият 24 / 24 часа българин
- с непосилните си, нечувани за Европа и света високи банкови лихви;
- не успяха да доубият всички, (мнозина разбира се затриха), дребни и средни родни български предприемачи с изкуствено предизвиканата от самите банки икономическа и финансова криза през периода 2008 - 2013 година;
- макар и да затриха много български животновъдни ферми в последната година, макар и да подложиха родното българско хранително производство на нечуваната монополно-корпоративна чужда конкуренция на големите вносни хранителни вериги, българският предприемач все още мърдаше, все още се опитваше да прави нещо, да прелива от пусто в празно, но да храни родните си. Дори и с цената на дребна търговийка, на услуги в сферата на обслужването - фризьорско салонче, сергийка, малко магазинче, дребно производство.
И на това му завидяха - особено на фризьорските салончета - те единствено все още дишат в днешните времена на икономически недоимък. Не случайно генерал Мутафчийски, представител на Световната здравна организация у нас целенасочено и умишлено удари именно по поминъка на този дребен, но все още работещ чисто български сектор от сферата на услугите! И в същото време генералът толерира струпването на тълпи от хора пред и в големите магазини от чужди хранителни вериги, струпване, предизвикано именно от изявленията на генерала пред пресата. Къде е тук профилактиката на коронавируса?
И всичко това след като бе доказано, че този вирус е генетичен военно-лабораторен вирус, чиято насоченост са мъжете от монголоидната раса, при които може да бъде смъртоносен. За останалите той е просто грип, с всички досега известни последствия от всеки грип, с които ни заливат и нас, и децата ни всяка зима! А помня времето, когато растяхме без грипове, без новите им разновидности всяка зима; когато мръзнехме в дебелия сняг, играехме на воля, а за грип никога и никъде не чухме!
Странно е и поведението на световните институции, на които ние обикновените жители на планетата плащаме огромните заплати:
- СЗО побърза да обяви световна пандемия на корона вирус едва след като този вирус беше овладян и преборен от Китай, двете Кореи и Япония!
- СЗО побърза да затвори живота в Европа по начин, който в никакъв случай не гарантира спирането на вируса, но гарантира съсипването на европейските икономики.
- През това време НАТО и ЕС не взимат никакво участие в борбата срещу корона вируса, те се готвят за ново военно учение срещу Русия и струпват танкове и техника из цяла Европа. Докато заглавия, предавания и социални медии в Италия сега са залети с глобалната тема за коронавирус, в момента 20 000 американски войници се разполагат в 7 европейски летища и се присъединяват към 10 000 американски войници, които вече присъстват в Европа заедно с 7 000 други войски от различни Европейски страни.

За какво 37 000 въоръжени войници от САЩ са в Европа?
Може би за да помогнат на държавите да спрат този „опасен“ вирус?
Абсолютно не !!!
Използвайки думите на висши американски офицери,те се „разстилат“ из европейски територии, заради военното учение „Европейски щит 20“, което ще започне през април и трябва да приключи през юли !!
Информирали ли са гражданите за какво става въпрос? Очевидно не!
Европейски щит 20 е учение, създадено от правителството на САЩ в сътрудничество с НАТО, за да „тества“ стратегиите, които САЩ и Европа ще използват, ако възникне хипотетична война.

Заплаха от кого?

Явно единствената „хипотетична заплаха“ за Америка е Русия (съюзник на Китай), с която тя отдавна е в голямо напрежение.
Но нека анализираме това. В допълнение към 37 000 военнослужещи, за това учение ще бъдат внесени 14 000 военни превозни средства (т.е. танкове, хеликоптери и др.) И пропорционално толкова боеприпаси. Ей, но чакайте ПАНДЕМИЯТА обяви всички митинги за отменени … поради коронавирус .
Може би войниците ще дойдат с подходящи маски и предпазни мерки, за да направят това „учение“?

Очевидно не !

Според американски офицери тези войници са напълно здрави, така че е напълно възможно да са имунизирани срещу „коронавирус“.
Ако те не са имунизирани, защо това военно учение не се отложи, предвид препоръката на СЗО за разпространението на този вирус и медийния, социалния, здравния, политическия и икономическия хаос, който този вирус създаде в света?
Защо италианските граждани могат да се заразят с този вирус, но само американските военни могат да се движат през същата Италия, под карантина ,без проблеми?
Защо бе решено това учение да се проведе в географска област, което би довело до хипотетичен конфликт с Русия, а не в други области, които гледат към други хоризонти?
Защо 95% от медиите мълчат за това?
Защо всички представители на италианската политика не говорят за това?
Ако войниците са имунизирани срещу коронавирус, това означава ли, че вирусът не е толкова опасен или вече има ваксина?
Тръмп забрани на американците да пътуват до ЕС вчера, но не и за американските войници ! Значи опасността от така наречения вирус не се отнася за американските войници !?
Русия повдигна редица въпроси относно тези учения, на които не получи отговор и на тази основа вече заяви, че ще поддържа военното си положение в рамките на своите граници.

РЕЗЮМЕ:
Китай, съюзник на Русия, преди няколко месеца подписа договор с Италия (договорът регулираше търговските отношения в Средиземноморието .Италия, въз основа на стратегическото си положение, ще бъде с Китай, дори ако ЕС забрани), за да затвърдят търговски отношения между Италия и Китай. След самия акт на подписване на договора,властта на Америка над Италия е много по-малка, но не и незначителна.
Разбира се, от момента на съюза между Китай и Италия, се получи експлозия на Коронавирус, който започва да унищожава и парализира най-много Италия и Китай.
Китай и Русия са безспорни търговски противници на САЩ от години.Това значително намалява монопола на долара на световния пазар.
От известно време Америка прави всичко възможно, за да провокира Русия с търговски санкции и военни провокации на Сирия, Иран, Украйна … и всичко, което засяга търговските и геополитическите и интереси.
Докато гражданите по света ги интересува само психозата върху коронавирус, Америка решава да продължи настаняването на войските си до границите с Русия без никакви проблеми!
Явлението „коронавирус“ е полезен инструмент за разсейване и подготовка за нещо по-важно, което трябва да се случи.Това в случая няма нищо общо с борбата срещу вируса.
Скъпи мои журналисти, политици и граждани, вашата глобална геополитическа система се разпада пред очите ви. Нещо се случва и не е въпрос на теория на конспирацията, а на геополитически факти .Това което се случват и може да бъде видяно в момент в 7 европейски държави включително и Италия.

Това е тема, която трябва да бъде поставена от медиите за да започне разгадаването какво се крие зад „димната завеса“ коронавирус!

П.С. Тук принудително затварят всичко и оставят хората без работа и без хляб. По-страшно е от военно положение. Разбира се, нищо не могат да предотвратят по този начин - просто показват полицейски мускули. Може би учение преди нещо друго?

Все още ли вярвате на тези паразитни наднационални институции!?

Ние сме в състояние на война, с тази разлика, че при предишните войни, водени срещу нас, ние имахме села, които да изхранват градовете ни. Сега и това нямаме - сега имаме чужди супермаркети с монопол върху храната ни - ядем това, което те решат!




Гласувай:
6


Вълнообразно


1. aliya - https://www. komentari/2020/...
16.03.2020 11:19
https://www.komentari/2020/03/6.html?fbclid=IwAR23_p6RGUk9ZUCWq9owmYq6UrtOv0iL-wQ1SRf_0xK07Zc2veJdhmcOLzU
цитирай
2. dalida - Целта на правителството е друга, но под "шапката" на пандемията ще ни оберат до шушка.
21.03.2020 22:00
Ще променят законите, ще ни отнемат свободата на придвижване, свободата на словото(конституцията), личната ни собственост (ГПК и ЗС), ще променят и НК, за да си оправдаят престъпленията и кражбите от държавния бюджет и еврофондовете.
Ето какво е намислил министъра на правосъдието Кирилов -
Вчера (20.03.2020 г) Народното събрание прие Закон за извънредното положение, тоест държавата дерогира фактически от някои разпоредби на Конвенцията. Сега държавата трябва да изпълни международното си задължение по Конвенцията (чл. 15, ал. 3) и да информира Генералния секретар на Съвета на Европа за това ограничаване на правата, се посочва в позицията на МП. Затова се налагало държавата да нотифицира Генералния секретар на Съвета на Европа, като изпрати текста на закона и обясни какво налага неговото приемане, както и да посочи срока на действие на тези извънредни мерки. ...

но този закон все още не е обнародван в ДВ, не е представен на президента на република България Румен Радев в определения срок предвиден в конституцията на Р.България - чл 88 ал.3 по закон преди всички параграфи, Кирилов и НС трябва да обнародват закончето в ДВ..и след това да правят дерогация - така е по закона на правото. Това правителство ще ни унищожи, напълно, ако му позволим да ни тероризира и позволим на диктатора Борисов да изпълни пъкления си план с ограбването на парите от фонда на ЕС - 1.358 милиарда - помощ за медицината в България заради коронавируса.


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aliya
Категория: Други
Прочетен: 3016697
Постинги: 432
Коментари: 592
Гласове: 1379
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031