Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2020 21:46 - ФАЛЬСНА ОПЕРАЦИЯ ЗА ФЛАГ : Бейрут, насочен от опустошителна терористична атака от 9/11-ниво - кой го направи и защо?
Автор: zahariada Категория: Новини   
Прочетен: 759 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  ФАЛЬСНА ОПЕРАЦИЯ ЗА ФЛАГ : Бейрут, насочен от опустошителна терористична атака от 9/11-ниво - кой го направи и защо?

 

СЗО? Всичко сочи към съвместна операция MOSSAD-IDF.  & ЗАЩО? ISRAEL многократно
заплашва да премахне Хизбула
от Ливан по всякакъв начин
~~~ Край на историята ~~~ imageКликнете върху горната снимка, за да я увеличите.

Състояние на нацията

Не една, а две огромни експлозии разтърсиха днес Бейрут. Когато има 2 бомбени атаки, точно както имаше на 11 септември, знаете, че терористичната атака има пръстови отпечатъци на Израел навсякъде. (Вижте две облаци от експлозии на снимката по-долу.)

image

ЗАБЕЛЕЖКА ЗА РЕДАКЦИИ: Графично съдържание / Тази снимка, направена на 4 август 2020 г., показва общ изглед на мястото на експлозия на пристанището на столицата на Ливан Бейрут. - Две огромни експлозии разтърсиха ливанската столица Бейрут, раниха десетки хора, разтърсиха сгради и изпратиха огромни струи дим, който бълваше в небето. Ливанските медии пренасяха изображения на хора, хванати под развалини, някои окървавени, след масовите експлозии, причината за които не беше веднага известна. (Снимка от STR / AFP)

Това, което следва, е видео на една от огромната експлозия, станала днес, 4 август, в пристанището на Бейрут, Ливан.

 

Сега ето още една видео перспектива на същата експлозия.

 

И ето още едно видео:

 

Тази терористична атака беше прогнозирана вчера

SOTN беше изпратен имейл вчера, понеделник, 3 август - в деня преди тази терористична бомбардировка - от опитен руски следовател и израелски историк за изследвания, който заяви следното:

„Внимание: Журналистът на израелски гражданин наскоро
обясни, че Израел е готов да започне война с
две страни [Ливан и Иран]. Израелската армия
движи войници, танкове и пр. Премиерът Бенямин
Нетаняху в момента е обвинен в три престъпления
и той може да бъде затворен скоро, ако бъде признат за виновен. Той иска
да започне нова война и вместо да отиде в затвора, той
се надява да се превърне в израелски месия-герой, който
ще изтреби Хизбула и други „врагове“
на Израел. “

Същият имейл включваше и следния 32-минутен видеоклип, който навлиза в подробности за това какво е планирал Израел за Близкия изток между сега и изборите в САЩ. Тази видео презентация е интервю между двама руски говорители, така че в момента се прави превод на преписа.

"Израел започна да се движи" - Ариел (Видео)  Правдоподобно опровержение

Както винаги израелският MOSSAD / IDF провежда тази операция на бомбардировки на ниво 11/11 по такъв начин, че да може да изрази правдоподобна отрицателност пред световната общност на нациите. В края на краищата ционистите, които контролират съвременната държава Израел, са пряко отговорни за всяка една голяма терористична атака на планетата Земя от 11 септември 20o1 и преди това. Следва окончателен анализ на начина, по който MOSSAD изпълнява терористичните атаки на 11 септември и прикриване.

НЕЗАВИСИМО УВЕДОМЛЕНИЕ НА ДОКАЗАТА :
9/11 беше едновременно „вътрешна работа“ и „работа от Мосад“

Сега, публикувано малко по-долу, е туит за ливански служител, който вече предполага, че причината за експлозията е амониевият нитрат. Ционистките пропагандисти и разпространители винаги са в движение в рамките на минути след извършването на престъплението. Докато амониевият нитрат може да бъде лесно запалимият материал, истинската причина за детонацията е това, което наистина има значение на местопрестъпленията на такова пълно опустошение, каквото е това в Бейрут.

image

Снимки на експлозии на бомба

Ясно е, че различните фотографии разкриват термоядрена експлозия, която би могла да бъде взривена само за създаване на такъв страхотен ефект чрез експертно планирана терористична операция. Докато амониевият нитрат може да е основният взрив, подписите на първоначалната детонация и експлозия от гъби отразяват ясно очертан термоядрен взрив. [1] Също така е твърде вероятно, че DEW (насочени енергийни оръжия) също са били използвани за извършване на тези атаки.

Израел удря Бейрут с ядрена ракета

Както показаният по-долу бял облак прах и огън червено пръскане разкриват, че е използвана сложна оръжейна система. Развитието на експлозията от началото до края показва също, че тази черна операция е проведена от високопрофесионални, военно обучени експерти по бомби.

image

Например, следващата снимка показва първоначален висок, тесен червен облак, който е мъртво предаване за термоядрена експлозия, вероятно използвайки микроядрено оръжие или тактическо ядрено устройство.

image

Що се отнася до извънредните щети, причинени от тази ужасяваща терористична атака, снимките по-долу предлагат само поглед върху това, което се случва на земята в Бейрут в този момент.

image

image

ЗАБЕЛЕЖКА: Графично съдържание / Човек реагира на мястото на експлозия на пристанището в столицата на Ливан Бейрут на 4 август 2020 г. - Две огромни експлозии разтърсиха ливанската столица Бейрут, раниха десетки хора, разтърси сгради и изпрати огромни струи дим блъска в небето. Ливанските медии пренасяха изображения на хора, хванати под развалини, някои окървавени след мащабните експлозии, причината за които не беше веднага известна. (Снимка на IBRAHIM AMRO / AFP)

image

image

image

image

Колко смърт и унищожение?

Настоящата статистика, представена в следващия запис на Wikipedia, ще се окаже част от реалния брой на загиналите, ранените и бездомните в Бейрут. Когато окончателните талии са потвърдени, смъртта и унищожението може да са много наравно с терористичните атаки от 11 септември.

Вечерта на 4 август 2020 г., в 18:08  EEST , в град Бейрут , столицата на  Ливан, се случиха множество експлозии  . [1]  Взривовете се случиха в  пристанището на Бейрут  и оставиха загинали над 100 души и най-малко 4000 ранени. [2] [3] [4] [5]  Губернаторът на Бейрут  Марван Абдуд  изчисли, че между 200 000 и 250 000 души са останали без дом от експлозиите. [6] [2]

Какъв по-добър начин за парализиране на Хизбула от пълното унищожаване на пристанището на Бейрут. Колко удобно беше, че „приблизително 2750 тона (3030 тона) амониев нитрат, който беше конфискуван от правителството от изоставен кораб и съхраняван в пристанището без мерки за безопасност за предходните шест години“ [2].

О, наистина трябва да вярваме, че това е просто случайно взривяване на такова колосално количество експлозивен материал ?!

Както винаги, официалният сюжет се вписва в ционисткия разказ, че това са били само случайни експлозии ... докато в същото време IDF тайно върна обратно истинската история в ливанската и иранската Хизбула.

КЛЮЧОВИ ТОЧКИ : Неоконските ционисти са господари на геополитическия кон. Самият намек за взривяване на ядрени бомби в Бейрут ще накара мнозина да напуснат града завинаги. Това е точно желаният резултат, така че да има значително по-малка подкрепа, както материална, така и морална, която ливанците предлагат на военната мрежа на Хизбула, която е твърдо установена от Бейрут до израелската граница. По същия начин, дори бъдещите новобранци от Хизбула ще помислят два пъти, преди да влязат в бъдеща зона на война, че Израелските сили за отбрана няма да се поколебаят да ядат.

разсейване

Както винаги, драматичните терористични атаки като тази винаги са обвързани да РАЗПРЕДЕЛЯТ цялата планетарна цивилизация от шокиращи големи разкрития.

В момента вървят много вълни на престъпност, сериозни скандали и голи конспирации, от които Силите, които биха искали да разсеят САЩ всички. Всяка престъпна атака на дълбоки държави или демократи е потенциална неутронна бомба по отношение на политическото отпадане. Следователно, извергите зад бомбардировките над Бейрут със сигурност виждат това като поредната необходима октомврийска изненада и подобно на ОПЕРАЦИОННАТА СТРАНА-19 и прозрачно поставените състезателни бунтове, поредната ранна изненада.

Очевидно, най-радиоактивните оповестявания, направени през последните няколко седмици, се отнасят до HCQgate - умишлена заговор на Deep State-Big Pharma за лишаване на американския народ от протокола за лечение на COVID-19, известен като Hydroxychlorquine ~ Azithromycin ~ Zinc. Вижте: #HCQgate : Deep State-Big Pharma Anti-HCQ Conspiracy Blown Wide Open

В Новия Световен Ред глобалист заговорът е доста отчаян в момента на закриване на коронавирус истината движение. В крайна сметка язовирът се чупи по отношение на истината COVID-19 и всички престъпни съзаконници изпитват топлина, както никога досега. След това бомбардировките на Бейрут дадоха отпор на всички перфекти, от които някои от тях се нуждаеха остро. Следващата експлозивна история сама по себе си им дава кошмари през изминалата седмица.

Анонимен DC Insider излага свръхсекретна скрита конспирация
вътре в реката Защо 4 август?

От първостепенно значение е да се разбере, че същото племе на ционистите, наистина отговорно за изхвърлянето на 2 атомни бомби върху Япония в края на Втората световна война, също отприщи това тактическо ядрено устройство в Бейрут. [3]

По време на Втората световна война двете ядрени оръжия се използват главно за да отправят заплаха срещу Русия (и Китай), тъй като войната вече е спечелена от съюзниците. Разстоянието от Хирошима до Владивосток, Русия е 600 мили; като има предвид, че разстоянието от Нагасаки до Шанхай, Китай е само 500 мили. И така, и двете варварски атомни бомбардировки послужиха като предупреждение за всеки народ за това, с което може да се сблъскат, ако се включат във въоръжен конфликт с контролираната от ционистите англо-американска ос .

Има обаче много по-голяма причина, поради която ционистите (наистина цио-англо-американската ос) съвсем целенасочено са използвали ядрено оръжие (оръжие) в Бейрут през първата седмица на август.

Те изпращат недвусмислено послание до всички врагове, както реални, така и възприемани, че няма да се поколебаят да изхвърлят никоя държава, която им застава на пътя. И че те дори ще взривят голяма столична зона без никакво колебание.

Ето защо те избраха 4 август да извършат злото дело в Бейрут. Както по-горе откъсът от Уикипедия показва, че те са хвърлили атомните бомби „над японските градове Хирошима и Нагасаки съответно на 6 и 9 август 1945 г.“.

Какъв по-добър начин тези ционистки ядрени терористи отново да изпратят послание към истинските си цели - Русия, Китай и Иран - както по време на Втората световна война. Те избраха точно същата времева рамка, знаейки, че запалителната им мисивност ще удари знака. И така има!
(Източник: Има причини, поради които ционистките терористи бомбардират Бейрут на 4 август )

Ключов момент : Може ли да има съмнение, че това е било класическо „ФАЛЬСНА ОПЕРАЦИЯ ЗА ФЛАГА“? Дори преди ударните вълни на по-голямата бомба да спрат да се разпространяват в целия град Бейрут, имаше изключително съмнителни съобщения за руски товар, който държи пратка с 2750 метрични тона амониев нитрат като причина. И това, че руският притежаван кораб за първи път пристигна през 2013 г. Както обикновено, перничаните искат да обвинят Русия за това сега очевидно терористично нападение, както и да осигурят прикритие за собственото си гнусно разполагане на ядрено оръжие в голям град (това е причината фалшива атака). Ето последното заглавие на Си Ен Ен: Товарът на руски кораб с опасен амониев нитрат се е нахвърлял в пристанище Бейрут от години .

заключение

Единствената най-голяма екзистенциална заплаха, с която Израел се сблъсква днес, е бързо развиващият се капацитет за ракетни удари във военните мрежи на Хизбула, разпръснати в Южен Ливан. Следователно, MOSSAD и IDF извършиха тази атака като ОГРОМНО предупреждение към Хизбула да не заплашва Израел със стотиците ракети, които са били инсталирани от години, разположени недалеч от Тел Авив. Вижте: IDF Tweet: „Места, където се правят опити за създаване на инфраструктура за преобразуване на ракети“

Тези атаки бяха и пряка заплаха, насочена към Иран. Ако Израел е толкова безразсъден да взриви Бейрут В БЪРЗА ДЕНА, те биха били еднакво смели да извършат подобна черна опция в Техеран. Всъщност Иран беше обект на няколко подозрителни пожара и експлозии през последния месец. Всеки от тях има пръстови отпечатъци на премиера Бенджамин Нетаняху. Израел води безмилостна асиметрична терористична война срещу Иран откакто президентът Тръмп встъпи в длъжност.

Нетаняху е човекът на зоо-англо-американската ос в Близкия изток в момента. Всъщност срещу него са повдигнати обвинения по три отделни случая с изричната цел да го принудят да започне пълномащабна атака срещу Иран. Но първо скритите господари на Нетаняху искат той да неутрализира Хизбула в Ливан; следователно, светът току-що стана свидетел на тази ужасна терористична атака ... срещу невинни, които нямат нищо общо с враговете на Израел. Вижте: посланикът на САЩ в Ливан Дороти Ший изложи заплахи на премиера Хасан Диаб, за да принуди изключването на Хизбула от правителството

Извод : Този вид терористична операция е как ционистките лидери на Израел винаги жертви невинни мъже, жени и деца, за да принудят целенасочена национална държава да се откаже от техните отвратителни и / или безумни искания. ( Помнете 9/11! ) Въпреки това, никога не е народът на Израел, който стои зад тези безкрайни зверства; по-скоро това са неооковите ционисти, които са стратегически позиционирани в цялата ос-англо-американска ос. Тези многогодишни терористи няма да спрат пред нищо, докато техният катаклизмиченпроект за Голям Израел не бъде завършен. Вижте: „Израел предизвика мащабната експлозия на пристанището в Бейрут“ - Поверителен и високо информиран израелски източник

Състояние на нацията
4 август 2020 г.

Забележка на редактора на SOTN : Както беше посочено по-горе, има много причини
за терористичните бомбардировки в Бейрут; обаче една от тези причини е
върховна. Вижте: Ето защо наистина взривиха Бейрут.

източник

[1] БЕЙРУТНО БОМБИРАНЕ: Частична ядрена детонация (Видеоклипове)

[2] 2020 г. Бейрутски експлозии

[3] Големи експлозивни скали в централния Бейрут (видео)

Видео справочник

Стигането до корена на Бейрут (видео)

Tweet препратка към Ливанския съвет за научни изследвания, обвинение за амониев нитрат.

 

 




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739082
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031