Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.09 16:28 - МВР ОХРАНЯВА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО ГРАНДИОЗНА КОРУПЦИЯ РАЗКРИТА ОТ БИВОЛЪ. ЖЕСТОКА ДИКТАТУРА НА ТЕРИТОРИЯТА НА МАФИЯТА!
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 124 Коментари: 0 Гласове:
1 

imageКолегите ни Димитър Стоянов и Атила Биро се прибраха благополучно след като прекараха нощта с белезници насред полето, без телефони до 4 сутринта. Родната полиция ги натръшка защото си вършеха работата и опитваха да спасят от унищожаване документи по разследването #ДжиПиГейт, за което българските медии мълчат упорито трети ден. Мълчат, защото е замесен всесилния Валентин Златев, ортак по карти на премиера Борисов. МВР също мълчеше и дори ни дезинформираше какво се случва с нашите колеги. Стигна се до намесата на румънския консул.

Веднага след като бяха освободени Димитър и Атила се върнаха на мястото и спасиха някои документи. #ДжиПиГейт става #Шредъргейт!

Още в деня на публикацията #ДжиПиГейт предупредихме МВР, че от сградата на Джи Пи Груп на Черни Връх се изнасят документи. И какво мислите, че стана? Нищо. Няма качулки, няма обиски, няма закопчани с пранги крадци на еврофондове. Два дни изнасяха и горяха документацията без нула внимание от компетентните органи. Сами проследихме къде я горят. Уведомихме МВР и колегите Димитър Стоянов и Атила Биро тръгнаха натам. В полето до Радомир, към 8 вечерта, полицаите изскочиха от храстите, тръшнаха ги, закопчаха ги с белезници и им взеха телефоните.

Следва пълен полицейски абсурд. Три часа полицаите установяввт кои са, макар колегите да са се легитимирали веднага като журналисти. Установяват, но не им връщат телефоните. От редакцията на втория час без връзка започваме да звънии. От полицията в Радомир и в Перник ни отказват информация къде са и какво става с тях. От София получаваме информация, че не били задържани, а отведени за обяснения в Радомир. Това се оказа невярно, има протоколи за задържане. Намесва се румънския консул и посред нощ тръгва към Радомир. Чак в 4 сутринта възстановихме връзката с колегите.

Въпросите тази сутрин са много. Кому беше нужен този среднощен екшън? Защо МВР не спазва правата на хората да направят едно телефонно обаждане и да се изясни ситуацията. Защо ни излъгаха, че не били задържани?

Прави ли ви впечатление тоталното мълчание на „медиите“ за полицейския произвол срещу колегите ни, арестувани с пистолети в главата и белезници като най-големи престъпници!?

Защото МВР охранява унищожаването на доказателства на грандиозна корупция разкрита от Биволъ в #ДжиПиГейт и засягаща най-високите етажи на властта!

И нито една медия не се свърза с нас! В същото време главният секретар ходи да маже, че не знаел за какво става въпрос! Жестока диктатура на територията на Мафията!

Биволъ

image

  Коментари 16 за
“МВР ОХРАНЯВА УНИЩОЖАВАНЕТО НА ДОКАЗАТЕЛСТВА ПО ГРАНДИОЗНА КОРУПЦИЯ РАЗКРИТА ОТ БИВОЛЪ. ЖЕСТОКА ДИКТАТУРА НА ТЕРИТОРИЯТА НА МАФИЯТА!”
 1. imageБАЦЕ 14.09.2018 в 14:23

  РОДНАТА НИ ПАЗИ ПЕЯТ НАШИТЕ ГАВАЗИ

  Отговор
 2. imageДимитрина петроа 14.09.2018 в 13:46

  Какво още трябва да стане, че този Робски народ да разбере каква Престъпна, предателска сган е начело на България ! Дай Бог да ги осъди, той знае как!

  Отговор
 3. imageКольо Вейронов 14.09.2018 в 13:46

  Отишъл Румънският посланник в България на място в 0:2 ч. ,хубоо… ама защо Българският посланник в Румъния не е отишъл на място в 0:2 ч. ,питам щотсъмтъп,затуй.

  Отговор
 4. imageколева 14.09.2018 в 13:45

  Чест прави на радио Хоризонт, че днес в 12+3 излъчи интервю с гл.редактор на Биволъ по същия проблем.

  Отговор
 5. imageрумен стоянов 14.09.2018 в 13:44

  „Визия на ГЕРБ за България“…
  (…прогноза направена на 28.08.2018г.)
  .
  Грабежа върви по плана…, но трябват още 2 години…!!!
  (…сваряват ни живи, като… постепенно загряват казана…, а свидетелите, май, се „изпаряват“…)
  .
  Кораба на властта „Боко – ІІІ“ потъва и… бързат да ни крадат вече само в Милиарди…, но като всеки Октопод пускат мастилени „пушилки“ за прикритие…!!!
  (…Кражбите в милиони са за селските кметове…, но само, ако е гербераст, иначе… Вижте „изпържения“ кмет Иванчева…!!!).
  - Всичко започна с кражбата на 1,5 милиарда от резерва на здравното каса…
  И се заредиха, тихо и кротко кражби за милиарди…, като есенен дъждец…;
  - Ежегодно липсват 2 милиарда от акцизи…, последваха 4 милиарда от КТБ, 16 милиарда от ДДС, после „Олимпик“, ограбен е и Гаранционния застрахователен фонд… След срива на Търговския регистър, за „чистота и бързина“ в прикриването на далаверите, последва направо… „срива“ на компи-системата на Мин. на правосъдието…, блокира ГРАО (чистят фалшивите изборни списъци и фалшивите собственици на милиарди…), Агенцията по околна среда (…та да изчезнат фалшивите договори с евросредства…). Чакам да блокира и онзи на „безопасност на храните“ (…та да избяга афро-чумата по овцете…).
  - Такса „спокойствие“, май, стана 40% от всичко и от всеки…!!!
  .
  Чакайте с гнева си…!
  Истинския цирк ще стане с…:
  - Фалитите на частните Пенсионни фондове…, за 9 милиарда…!
  - Златния резерв от 16 милиарда…
  - Гаранцията за валутния борд от 26 милиарда…
  - Частни спестявания от 65 милиарда…
  - Банкови активи за 90 милиарда…
  Но… все още липсва замах…, та, защо не…:
  - Всеобщ Банков срив (повторно предизвикване на „Жан Виденова зима“), та… всички пари да изчезнат наведнъж „Където трябва“…!!! (…Така ще изчезне и „Чумата – ГЕРБ“ от овчарника или свинарника в центъра на София, но Държавата ще остане, та народа да плаща… милиардните и дългове на Правителствата и то с лихвите…)
  .
  Както се казваше…:
  - „А „най-хубавото“ ни предстои…“
  (…Та Приятели, има още толкова много милиарди за Крадене…)
  .

  Отговор
 6. imageКольо Вейронов 14.09.2018 в 13:33

  България е единствената държава ,на която не и стигат шредерите за унищожаване на разни батакчийски документи,тя се нуждае от мулчери,които да работят денонощно.

  Отговор
 7. imageКъчо Карамасуров 14.09.2018 в 13:14

  -НИЩО ЧУДНО , ТЕЗИ МИЛИЦИОНИЕРСТВАЩИ…ТЪПОГЛАВИ Полицаи са както и…преди : верни псета на Властта от ВСЕ ОЩЕ ДЕЙСТВАЩИЯ „ЮМРУК НА ПАРТИЯТА“- ПРЕЗ ТОШОВО ВРЕМЕ – КОГАТО „К.Д.С.“…РОБУВАШЕ НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ…“Г.Р.У“, „К.Г.Б.“ И ПРОДЪЛЖАВА
  , ДА ГО ПРАВИ , И ДНЕС !!!
  -ПАК ЛИ ЦЕНЗУРА , КАТО ПРИ…ТОШО ???

  Отговор
 8. imageСикаджийската мутра 14.09.2018 в 13:11

  И какво търсят тези гадове в Радомир?

  Отговор
 9. imageКъчо Карамасуров 14.09.2018 в 13:10

  -НИЩО ЧУДНО , ТЕЗИ МИЛИЦИОНИЕРСТВАЩИ…ТЪПОГЛАВИ Полицаи са както и…преди : верни псета на Властта от ВСЕ ОЩЕ ДЕЙСТВАЩИЯ „ЮМРУК НА ПАРТИЯТА“- ПРЕЗ ТОШОВО ВРЕМЕ – КОГАТО „К.Д.С.“…РОБУВАШЕ НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ…“Г.Р.У“, „К.Г.Б.“ И ПРОДЪЛЖАВА
  , ДА ГО ПРАВИ , И ДНЕС !!!

  Отговор
 10. imageБай Генчо 14.09.2018 в 13:06

  Чуеш ли някой да казва Вальо на Валентин Златев, Влади на Владислав Горанов, Дани на Данаил Кирилов, Деси на оная гарга Деса Общата, да знаеш, че са в комбината, недосегаеми. Ще пандизят журналисти, но никога – когото трябва. Когато се разкрие схема, хващат се за въпроса „Кой ти го каза?“, вместо да разследват истина ли е. Всичко се замазва, сега патаклама за един ден – някой си Бирмата. Жестока борба се вихри, няма що. На Иванчева докато не й видят сметката, няма да мирясат. Само и само да докладват пред европейските шефове.

  Отговор
 11. imageАТИЛА 14.09.2018 в 13:04

  ЛУСТРАЦИЯ и Разпускане на Шумкарското МВР Създадено 1944г. от Партизани и Комунисти !

  Няма ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Без Участието на Безродни КОПЕЛЕТА от МВР или КУРВИ от ДАНС !

  Така и ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДАНС !

  Ставайки КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК !

  Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК още Пет Поколения !

  Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

  КАЗАХ !

  http://www.bulgarya.ga/police.html

  Отговор
 12. imageDEBELIJA 14.09.2018 в 12:32

  p/k GRU V.ZL….,,ortak na karti,,li…LUKOIL/NEFTOHIM/BURGAS,,MONOPOLIST,,,,ekologichen/super/zamarsitel na ,,okolna sreda,vodi i nas.mjasto,!.nay/nekachestvenite goriva,ne plashtane na danak ,,pechalba,,bezplaten ,,GKPP/NE BALGARSKI/na teritorijata na RB,,,CHASTEN GRAD/PRAVEC/,,POLITICHESKI,,KOLABORACII/PREDATELSTVA/,,,stroeg na patishta,,i,,str.obekti,,G.P/GROUP/

  Отговор
  1. imageJohn ISIS McCain 14.09.2018 в 13:12

   Фирми, свързани с Джи Пи Груп раздават подкупи и манипулират процедури по ЗОП за стотици милиони

   Биволъ https://bivol.bg/gp1.html
   #ДжиПиГейт: Гранд корупция с еврофондове и обществени поръчки през консултантски фирми
   Фирми, свързани с Джи Пи Груп раздават подкупи и манипулират процедури по ЗОП за стотици милиони

   Отговор
  2. imageJohn ISIS McCain 14.09.2018 в 14:14

   Атила Биро, е едно от най-сериозните имена в разследващата журналистика в Румъния. Последната му дейност е участие в конференция, посветена на измамите с еврофондове, организирана от OLAF и Центъра за изследване на демокрацията.

   Журналистите от Rise project са автори на серия от международни журналистически разследвания, насочени срещу корупцията, прането на пари и организираната престъпност.

   Отговор
   1. imageDEBELIJA 14.09.2018 в 14:59

    ATILA BIRO,,DA OSTANE,,PO/DALGO V BALGARIJA..DA SI,,VNESEM,,I ROMANCI ZA 16.09.!

    Отговор
 13. imageДжон 14.09.2018 в 12:24

  „фирма без никакъв опит, но с проследима връзка с Джи Пи Груп днес спечели търга на МВР за мобилно приложение за 112 срещу 830 000 лв“
Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 1071120
Постинги: 2037
Коментари: 2703
Гласове: 1301
Архив
Календар
«  Ноември, 2018  
ПВСЧПСН
1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930