Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2018 09:35 - Международен ционизъм и сатанизъм са неразличими
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 865 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.12.2018 09:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Международен ционизъм и сатанизъм са неразличими

https://www.veteranstoday.com/2018/11/07/international-zionism-and-satanism-are-indistinguishable/

"Активно вярност към Сатана" е политическата идеология на Съединените щати, Саудитска Арабия и всъщност Израел, особено когато става въпрос за справяне с важни проблеми в Близкия изток. Завръщането на Джамал Хъшгоги отново прави това много ясно. Неотдавнашната война в Йемен е друг пример.

от  Джонас Е. Алексис  - 7 ноември 2018 г. 8 2368 image ... от Йонас Е. Алексис

Съществуват по същество три ционистки силоза в света: Израел, Съединените щати и Саудитска Арабия. Тези електроцентрали искат да управляват голяма част от света с железен юмрук. Те се намесват в тайни действия и дяволски шпионаж повече от шестдесет години, а убийството на Джамал Хашхоги е скорошно проявление на тайни предприятия през десетилетията.

Човек може исторически да твърди, че тайни дейности са вградени в ционистките силови части. До 1979 г. аятолах Хомейни разбира тази идея много ясно точно защото вече създава хаос в Иран и другаде в Близкия изток. След това Хомейни трябваше да атакува тази идея. Той усъвършенства принцип, който продължава да е вярно и до днес. Хомейни постави тогава:

"Няма престъпление, което Америка няма да извърши, за да запази политическото, икономическото, културното и военното си господство на онези части на света, където преобладава. Той експлоатира потиснатите хора по света чрез мащабните пропагандни кампании, които са координирани за него от международния ционизъм.

"С помощта на своите скрити и коварни агенти тя изсмуква кръвта на беззащитните хора, сякаш самият, заедно със своите спътници, има право да живее в този свят. Иран се е опитал да прекъсне всичките си отношения с този велик сатанин и затова сега намира войни, наложени върху него " [1].

"Международен ционизъм" е подходящо описание на това, което се случва тогава. Съединените щати и Англия вече е свален демократично избран президент в Иран от името на Мосадег през 1953 г., [2] и двете страни са разширяващи агресивно в Близкия изток, за да дяволска империя жив и здрав.

До 1954 г. ЦРУ отново свали демократично избрания служител под името Якобо Арбен в Гватемала. [3] Документите за този нещастен преврат са лесно достъпни в Архива на националната сигурност . [4]

Ако някой отлепи идеологическия лук, тогава логиката става доста ясна: Съединените щати са в бизнеса на свалянето на страни в Близкия изток и другаде в продължение на век. [5] Така че не е изненадващо да видим, че Тръмп върви по същия дяволски път.

Връщайки се към аятолах Хомейни, той прави опит да разреши проблема "международен ционизъм", като призова към мюсюлманско единство. Но това отново беше друг проблем, защото страни като Саудитска Арабия вече се простряха преди "международен ционизъм". Както посочва Е. Майкъл Джоунс,

"В момента, в който се позова на ислямското единство, Хомейни бе принуден да признае, че ислямът се разпада на две воюващи фракции. Голямата кулминационна битка на антикомунистическия кръстоносен поход дискриминира тази разцепка в продължение на десетилетия, но сега, когато вътрешно-ислямските войни избухнаха в Йемен и Ирак, Хomeini се оказа по-скоро пророк, отколкото политик, който може да донесе ислямско единство. Така или иначе Великият Сатана изостря разделението като средство за постигане на геополитически цели. " [6]

Хомейни очевидно запали пророчески огън, който отново е все още актуален днес. "Международен ционизъм" все още смуче кръвта на практически всяка нация на земята чрез скрити действия, шпионаж и измамни средства. И чрез метафизичното отхвърляне на моралния и политически ред и прегръщането на хаоса и разрушението, международният ционизъм се превърна в сатанизъм.

Йеменски цивилни, живеещи на трохи за хляб.

Този принцип е формулиран от св. Атанасий, който твърди, че всяка метафизична идея, която онтологически отрича Логос и централното му място във Вселената, ще бъде сатанинска. В една сатанинска вселена, това, което е вярно, всъщност е лъжа и това, което е лъжа, по правило е вярно. Всъщност, опозицията срещу "Логос" се смяташе за включваща активна вярност към Сатана. " 7 " Активно вярност към Сатана "означава, че невинните хора трябва да умрат, за да запазят една зла идеология. Ако се съмнявате в това, погледнете какво се е случило в Ирак през 2003 г., когато войниците изпратиха на американския народ смет за шест трилиона долара.

Накратко, "активна вярност към Сатана" е политическата идеология на Съединените щати, Саудитска Арабия и всъщност на Израел, особено когато става въпрос за справяне с важни проблеми в Близкия изток. Завръщането на Джамал Хъшгоги отново прави това много ясно. Неотдавнашната война в Йемен е друг пример.

Тъжното е, че има хора, които абсурдно смятат, че убийството на "Хъшгоги" е било създадено от "нелоялна група, свързана с Турция, НАТО и други", за да затрудни Саудитска Арабия и Съединените щати! Човекът, който е направил тази луда претенция, не е нищо друго освен Алекс Джоунс . [8]

Същества като Джоунс никога няма да разкажат цялата истина и нищо друго освен истината, защото се хранят с наивни хора. Подобно на Доналд Тръмп и Джъстин Трудо, които продават военни оръжия на саудитите (въпреки факта, че саудитците открито са убили журналисти) [9], зелен гоблин като Джоунс е просто във въздуха, за да изпразни джобовете на хиляди и хиляди слушатели , Ето защо той лъже. Той измисля лъжи. И той ще продължи да лъже, защото обича парите повече от истината.

Така че в ционисткия свят всеки иска да получи парче пай. Единствените хора, които не могат да получат дори прилична храна, са бедните души в Йемен, хора, които сега живеят на трохи за хляб. [10]

image  
  • [1] Цитиран в E. Майкъл Джоунс, "The Great Сатана и мен: Размисли за Иран и Faustian Пакта за постмодернизма на" културни войни юли / август 2015.
  • [2] Виж Стивън Кинцер, " Всички мъже на Шах: Американски куп и корените на Средния Източен Терор" (Hoboken: John Wiley & Sons, 2003 и 2008); Кристофър де Белайгю, Патриот Персия: Мохамед Мосадег и трагичен англо-американски кадър (Ню Йорк: Харпър Колинс, 2013); Ervand Abrahamian, The Coup: 1953, ЦРУ и корените на съвременните американско-ирански отношения (New York: The New Press, 2015).
  • [3] Стивън С. Шлезингер и Стивън Кинцер, Горчив плод: Неразказаната история на американското купа в Гватемала (Ню Йорк: Anchor Books, 1990); Пиеро Глейдезе, разбита надежда: Гватемалската революция и Съединените щати, 1944-1954 г. (Princeton: Princeton University Press, 1992); Ричард Х. Имерман, ЦРУ в Гватемала: Външната политика на интервенция (Austin: Press University of Texas, 2007); Ник Къллахер, Тайната история: Класифицираната сметка на ЦРУ за нейните операции в Гватемала 1952-1954 (Stanford: Stanford University Press, 2006); Кейт Дойл и Питър Корнблу, изд. "ЦРУ и убийства: Документите в Гватемала от 1954 г." Архивът на националната сигурност ,https://nsarchive2.gwu.edu//NSAEBB/NSAEBB4/index.html .
  • [4] https://nsarchive2.gwu.edu//NSAEBB/NSAEBB4/index.html .
  • [5] Стивън Кинцер, сваляне: Американският век на режима се променя от Хавай до Ирак (New York: Times Books, 2006); Майкъл Грейз, американските президенти и латиноамериканските интервенции: Промяна на режима в студената война (Lawrence: University Press of Kansas, 2008).
  • [6] Джоунс, "Великият Сатана и мен: Размисли за Иус и Фаусткия Пакт на Постмодернизма", " Културни войни" , юли / август 2015 г.
  • [7] Пак там.
  • [8] Ако сте слушател на Алекс Джоунс, ако финансово подкрепяте този човек с вашите скъпоценни пари, тогава съжалявам за вас, защото сте измамени. Алекс Джоунс няма най-малката морална и истинска честност, особено когато става дума за въпроси в Близкия изток. Никой нормален човек не бива дори да подкрепя този човек точно защото основната истина не е част от неговия речник.
  • [9] Ашфиа Касам, "Джъстин Трудова защитава продажбите на Канада за оръжие в Саудитска Арабия", Guardian , 21 март 2018 г .; "Джъстин Трудо казва, че е малко вероятно да анулира продажбата на сапунени бронирани автомобили", " Гардиън" , 23 октомври 2018 г.
  • [10] "Изселниците на Йемен живеят на трохи за хляб, листа", Associated Press, 2 ноември 2018 г.



Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746760
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031