Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2019 15:42 - Във всеки русофоб се крие един малък туркофил, в русофобията има някаква прикрита носталгия към Османската империя
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 1716 Коментари: 15 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ЗА ОЛИГОФРЕНИТЕ И МАЛОУМНИЦИТЕ
Всяко стадо си има мърша. Българското има русофоби. Те са като зеленикавите буболечки, наричани миризливки или вонещици, които са по-малки от нокът, но осмърдяват цял апартамент.

Хората-миризливки имат още по-голям обсег. Зловонието им се разнася много надалеч – до Лондон и Вашингтон – за осребряване и до Москва – за отвращаване.

Основната цел на българските русофоби не е да настроят българите срещу Русия – това не е по силите на Америка и Англия, че ще е по техните. Задачата им е да отвратят руснаците от българите.

Затова се чудят какви по-гнусни обиди и хули да измислят срещу Русия и да ни представят като неблагодарен и прост народ. Не-е, Русия не е освободила България, а е искала да я пороби. Русия не е погасила претенциите на Турция към България, а ни е взела златото.

Сталин не ни е спасил от разпокъсване, а ни е забранил бананите.
Руснаците купуват апартаменти, за да ни колонизират. Искаха Южен поток, за да зависим от техния газ и т.н. Глупости, глупости, глупости. Как ще се чувстваме ние, ако в Израел почнат да говорят, че българите са спасили евреите не от хуманни чувства, а за да могат те, вместо германците, да оберат скъпоценностите им.

Малко преди Нова година едно дърво предизвика ново разпалване на страстите. Елхата, изпратена от Москва за София, зарадва много хора.

Възпламени и софийските русофоби. Те видяха в нея удобен повод да се изявят, да покряскат, да влязат в новините, да изкарат някой лев. И се развихриха. Хибридна война, руски намеци, аман от комунизъм, хващайте си чемоданите и т.н. Представете си, как бихме се чувствали ние, ако София беше подарила на Скопие един новогодишен, накичен с играчки и светлини пирински бор и група сърбомани го бяха заляли с кал и засипали с хули, а скопската пропаганда беше любезно отразила техния ентусиазъм. Нямаше да е приятно. Нямаше да виним кресливата групичка българомразци, а щяхме да се подиграваме на дивите, прости македонци. Така и руснаците не правят разлика, че омразата се излъчвала от някакви Плевнелиевци, Валерисимеоновци и подобни. За тях тази непонятна за нормалния мозък реакция идва от България, значи от българите. И ги настройва, капка след капка срещу нас.
Всъщност целта на русофобите не е Русия. Нея те не могат да засегнат.
Целта е България да бъде лишена от руската подкрепа, особено при някакво напрежение с Турция. България да бъде оставена сама, беззащитна, лесна за разкъсване плячка сред океана с акули.

Всъщност, във всеки русофоб се крие един малък туркофил, в русофобията има някаква прикрита носталгия към Османската империя.

От подобни елементи можем да очакваме да се обръщат към чужденците с „Ага“, да им представят сънародниците си като рая и да поздравяват с темане.

А фобите въобще, не само русофобите, трябва да знаят, че ние само ще загубим, ако парадираме с омраза. Към който и да е. Омразата не е присъща на нашия народ. Може да има ненавист, но само ако има причина. С премахването на причината изчезва ненавистта. Германия ни е въвлякла в две национални катастрофи, понесли сме ужасяващи беди заради тях, но мразим ли германците? Има ли германофобия? Не!
Англия разбива Санстефанска България и натрапва зловещия Берлински договор, англо-американските самолети разрушават София, Чърчил иска столицата ни да бъде изравнена със земята. Има ли у нас англофобия? Няма.

Даже туркофобия няма.

Тогава защо има русофобия? Та руснаците са ни освободили от турското робство, имаме обща вяра, близък език, една писменост, сродна култура? Русофобията ни е внесена отвън, натрапена, това е външна зараза, слугинска болест, чужда на нашата народопсихология. Ние сме особен народ, на особено място. Не можем и не трябва да мразим – нито руснаци, нито американци, нито турци, сърби, гърци, евреи. Никого. Затова българите ще спечелят, ако не откликват на зловредните внушения и на душевната поквара, която излъчват русофобите. И понеже омразата е глупост, нейните носители също следва да се причислят към глупаците.

Може би трябва в началото на Новата година да поискаме от руснаците извинение за ненавистта, която враждебни на българските интереси лица излъчват към тях. Извинението ще е от името на всички, които споделят тези мисли. Да се надяваме, че руснаците не са се поддали на отровата, която изливат разни платени търговски пътници и са разбрали, че тя е изкуствена, вносна и бързо вмирисваща се стока. Ако през тази година русофобията се спихне, неминуемо ще настъпи положителна промяна в българо-руските отношения. Имаме всички основания да очакваме това.

Васил Василев, Фейсбук



Тагове:   истина,   юстиниян,   славий,


Гласувай:
6



1. pando - 100%
13.01.2019 09:22
ISTINA!
цитирай
2. radostinalassa - Ние нямаме турски гени
13.01.2019 09:38
Но има известен % Р1б, които притежават западен мозък, т.е. лявополушарен . Това се дължи на монголоидните примеси май.
цитирай
3. todorhristov - Преди да пишете (плюете) постарайте се да се поограмотите малко в исторически план
13.01.2019 16:16
Прочетете например в
https://www.vedomosti/opinion/articles/2017/10/20/738689-bratushki-bratoubiitsami
какво пишат руски историци за българско-руските отношения.
(В превод в
https://www.mediapool/kak-bratushkite-stanaha-bratoubiytsi-news272868.html )
А що се отнася за моето мнение, трябва да правим разлика между отношението на нашия народ към Русия като политическо управление (и наследница на имперските амбиции на бившата СССР), което по времето на сталинизма бе десетократно по-човеконенавистно от хитлеризма и отношението ни към руския народ, който е жертва на това човеконенавиство.
цитирай
4. radostinalassa - Това е мнението на В.Василев
13.01.2019 16:25
Естествено и аз го споделям. Винаги правя разлика между управниците и народа. Вижте как е днес у нас. Вкараха ни в НАТО и ЕС, за да ни унищожат, и да ни вземат територията, която е много ценна. Сега кой би ни помогнал при нужда? Отговорете ми честно.
цитирай
5. radostinalassa - Тези бисери не се отварят
13.01.2019 16:29
кКой ги е писал? Ясно е , че има разлика между комунисти евреи и обикновени руси. На мене ли ще я обяснявате. И тук има такива изроди, които са убивали и ще убиват. Генетиката си работи. Но нито ние, нито русите са бомбардирали мирни жители, както го правят янките и саксите. Нито сме пускали две атомни бомби , за да сравним какво ще е поражението им според разликата в зарядите. Това е варварство, диващина.
цитирай
6. todorhristov - Потърсете в Google
13.01.2019 16:57
"Константин Гайворонский, Ведомости" и ще отворите "тези бисери". А що се отнася дали русите са бомбардирали мирни жители, позаинтересувайте се за бомбардирането на Балчик през 1916 г. от руски кораби. И сигурно ще отречете съветските концлагери, избиването на полските офицери в Катинската гора. Замълчете и се помолете тези времена да не се завръщат.
цитирай
7. radostinalassa - Ще прочета
13.01.2019 17:19
Но става дума за 20 век. Нищо не се е променило . Кое би извинило бомбите над Сърбия. Янките са им пускали консерви и бомби. Не съм казала, че в Русия няма юдеи, напротив. Говоря по принцип. Също говоря, че сме родствени народи с русите, и никак не сме такива с янките, опазил ни Бог, нито със саксите.
цитирай
8. todorhristov - хайде, сега!
13.01.2019 18:39
Май искате да припишете злодействата в СССР на евреите. Няма евреи, няма руси. Има съветски граждани, които усърдно са изпълнявали съветската човеконенавистна политика без угризения на съвестта. Що се отнася за Сърбия, ме подсещате за хилядите избити косовски граждани, не от "янките".
цитирай
9. radostinalassa - Янките си навират носа навсякъде
13.01.2019 19:00
С военното си право. Със заплахи. Не съм чула Косово да съди США в Хага за убийства на мирни жени и деца. Факт. От човек до човек има разлика. но сред юдеите има по данни на Левашов, който е бил академик 70 - 80% психични и сексуални болести. При русите не е така. И да има психични болести, те ще са малък %.Те са чист сой, а евреите са между негри и бели, т.е. араби или семити.
цитирай
10. todorhristov - Звучите много антисемитски!
14.01.2019 11:35
Кулминацията на антисемитизма е избиването на милиони евреи в нацистките лагери. В СССР, въпреки присъствието на много евреи в управлението на страната (политици, лекари, учени) антисемитизмът има множество върхове. Запознайте се с процеса срещу евреите-лекари в края на сталинския период! Това произтича от приликата между национал-социализма на Хитлер и комунизма на Сталин. Това, че 80% от евреите са душевно и сексуално болни е измишльотина на съветски академик в оправдание на антисемитската политика на сталинския режим.
Нациите, както и отделните хора, се различават по характер и способности. Тези разлики се размиват от имиграционните процеси, респективно смесените бракове, но все пак за сега поне различията още личат. Това, че еврейския етнос се отличава с интелигентност, предприемчивост, способност да изплуват при всякакви обстоятелства, не може да им се отрече. Доказателство е просперитета на Израел на фона на беднотията на заобикалящите ги държави. И за това са толкова мразени в личен и обществен план.
За ваше сведение, нямам никаква еврейска жилка, нито аз, нито съпругата ми. Дори майка ми бе върла антисемитка. Човек трябва да разчита развитието на човечеството със собствения си мозък (ако му е даден такъв от природата), а не на фона на някакви доктрини зад които се крият нечисти интереси.
цитирай
11. radostinalassa - Левашов не е някакъв съветски учен
14.01.2019 14:15
Той е много повече от учен. Тази генетика е характерна за юдеите. Това го знаят всички освен вас. Хитлер е бил евреин. Той не е убивал евреи в газовите камери, а само такива с баща ариец. Другите са били само подготвяни за извозване в Израел. Старин е избил много такива евреи, а сам е бил евреин. Той не би оставил страната си да се унищожи заради такива хора. Никой няма нищо против обикновените евреи, но когато имат пъклени замисли, това не се оставя без последствия.
цитирай
12. todorhristov - Прочетете във Википедия за вашия „повече от учен“ Левашов. (Википедия е руски сайт)
14.01.2019 16:04
Ето някои извадки:
… руски писател и публицист, автор на националистическа нео-Паган … окултни учения, член на четирите публични академии (но не на официалната Руска академия). Той нарича себе си лечител. (Никъде не се споменава, че е академик!)
По собствените му думи, през 1984 г. завършва Катедрата по теоретична радиофизика на Харковския държавен университет …. След две години като офицер след завършване на университета, Н. Левашов вече не се връща в науката … създател на тоталитарния култ „Ренесанс. Златният век ”. Авторът на книгата "Русия в криви огледала", включен във Федералния списък на екстремистките материали за налагане на негативни мнения за евреите и косвено подклаждане на религиозна омраза … През 1988 г. той се среща с втората си съпруга, Mziah , …През 1988–1990 г. Николай и Мзиа Левашов заедно практикуват изцеление…
През 1991 г. Н. Левашов и съпругата му Светлана (трета поред) отидоха на посещение в САЩ и останаха там 15 години … (Там също се правят на лечители). През ноември 2010 г. Левашов съобщи, че Светлана е била убита във Франция от руски специални служби (друго изявление казва, че те са американски).

И така нататък и така нататък … И вие се позовавате на твърденията на този самозванец и дегенерат!!!
цитирай
13. radostinalassa - Аз имам десетки постинги за Левашов
14.01.2019 16:39
Слушала съм лекциите му с часове. Движението Златен век е за възраждането на Русия. Или вие смятате, че тя си е възродена? И ви харесва положението и на колония на США? Той е имал необикновени способности, Ротшилд също е искал да го лекува. Има много книги, но след като се доверявате на Википедия , нямам нищо против.След аварията във Фукушима всички са очаквали радиоактивната вода да стигне Камчатка, но тя е тръгнала към Америка. Тогава сигурно не вярвате и в силата на Исус? Ива филм как показва телекинеза, за учениците му - левитация, за генератора, който работи и след смъртта му и пр.
цитирай
14. todorhristov - Явно няма да стигнем до общо мнение
14.01.2019 17:07
Да оставим читателя да прецени кой крив, кой прав!!!
цитирай
15. radostinalassa - След като нямате генетични познания , не обвинявайте хората в анти...
14.01.2019 17:18
Трябва да обвините и Екатерина Велика, и много други управници, които са държали евреите далеч от войската и съответни други длъжности заради присъщите им качества.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13131484
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години