Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2019 19:46 - Милиардер Военачалниците: Защо бъдещето е средновековно
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 621 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Милиардер Военачалниците: Защо бъдещето е средновековно https://www.darkmoon.me/2019/billionaire-warlords-why-the-future-is-medieval/?fbclid=IwAR1grHhoipIvPXh6mSvaGYzNs0ZaYdRupmNj1r3dhIsKPPqXVeVllCjsyL8

Намерени на информационната информационна база . 
Поканата за дискусия.

 
image

  ARCH STANTON 4 март 2019 г. в 17:02 часа  


Преди много време казах: „Гледай кой ще се сдобие с ресурсите на бившите африкански нации и ще намериш източника на тяхното унищожение.” Белите хора изискват справедлива пазарна стойност за своите ресурси. Първите евреи дадоха на белите африкански нации на негрите, като хвърлиха крокодилски сълзи над злия „апартейд”. Сега евреите организират разпродажбата на африкански народи. обширни, ценни минерални ресурси за дрънкулки, по същия начин, по който продават американските производствени и промишлени ресурси за спасяване на цените. Евреите са далеч по-лоши от обикновените „стриптизьорки“, те са цивилизационни стриптизьорки. Оставени сами на себе си, те напълно ще унищожат света, който познаваме, точно както историята на Вавилонската кула е предсказана в книгата Битие.

АНК и неговите партньори за унищожаване на активи са отвличане на един век от натрупаните суверенни богатства и заклеймяването му, за да може да се взриви на Blue Label и суши.

Южна Африка не се управлява от правителство. Това е било отвлечено от кабала за изтребители на активи.

Южна Африка не се управлява в полза на своя народ. Тя се разглобява и продава, за да се предоставят пари на малък политически елит.

Отнемането на активи е едно от по-грозните прояви на днешния капитализъм. Но сценарийът е древен - направо от баснята на Езопа за трудолюбивия мравка и безбожния скакалец.

Тя започва с бизнес, изграждащ активите си в продължение на много десетилетия, вместо да декларира огромни дивиденти за акционерите. Подобно на легендарния мравка, той се основава на философията да не погълне цялата реколта, но внимателно да се отделят ресурсите за постните времена.

За съжаление, активните стриптизьорки усещат сочни натрупвания, като смирители. Стриптизьорките вземат управленски контрол, често чрез намек за обещаване на алчни скакалци - акционери - че ще „отключат ценността“. Значи, хайде да хапнем върху житницата.

Всичко, което може да бъде превърнато в пари, се продава и скоро бизнесът, който някога е бил удобен за разтваряне, се свежда до оцеляване от страна до уста, без нищо, което да го смекчи за трудните времена.

И точно това АНК и неговите партньори в унищожаването на активи, Косату и ДАЗД, правят на Южна Африка.

Тези скакалци на алианса са финансово изкормени Eskom и SAA. В PetroSA те продадоха целия резерв от суров петрол от 10 милиона барела на 28 долара за барел, когато международната цена беше около 40 долара - директно в джобовете на някои офшорни инвеститори.

Преди две седмици генералният одитор заяви пред парламента, че не е сигурно дали PetroSA може да продължи да работи. Също така, SA Nuclear Energy Corporation, както и неговото дъщерно дружество, Pelchem. Финансовият министър Тито Мбовени е нарисувал мрачна картина на две държавни концерни, Denel и Transnet. И двамата обичат да събират реколтата си, сякаш няма утре чрез смъртоносна комбинация от кражба и некомпетентност.

Южна Африка има повече от 700 държавни предприятия и е малко вероятно картината да е по-розова в много от тях. Но не само държавните предприятия. Всички инфраструктурни активи на страната са били разграбени или разрешени да се разпаднат. Железопътната и пътната инфраструктура са загубени, с изключение на случаите, когато е под контрола на частни предприятия. Почти две трети от органите на местното самоуправление са неработещи.

Това мрачно състояние на нацията е пряк резултат от манталитета на скакалците на АНК - генетична предразположеност към краткосрочност. От тази прокълната ДНК произтича решимостта на мнозина в алианса да пожънат онова, което другите са посадили, вместо да се притесняват да растат от семена.

Ето защо трябва да вземем с пръст солта внезапната решителност на АНК под председателството на Кирил Рамафоса да ограничи корупцията. Колкото и да са добри намерения, подходът на Рамафоса едва ли командва мнозинството на националния изпълнителен орган на партията. В мощните партийни структури, които определят политиката, това е гледна точка на малцинството.

Южна Африка е била там преди.

Това беше в много голяма степен, защото тогавашният президент Табо Мбеки защитаваше предпазливата икономическа политика и свиването на сектора на държавните предприятия чрез приватизация, която той беше свален. Работник-мравка

Рамафоса може да срещне същата съдба.

Правилото на скакалците, нали?

И какво ще направят евреите с богатството, което са извлекли от Африка? Те ще го превърнат в оръжия, за да унищожат останалата цивилизация.




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39899906
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31037
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930