Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.08.2019 14:47 - МИГРАЦИЯТА? ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО! ЧЕРНА АФРИКА ЩЕ «ЗАЛЕЕ» ЕВРОПА
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 423 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Авторът на National Review говори за проблемите, които миграцията създава в Европа. Ситуацията е толкова сериозна, че европейците са изправени пред най-важния въпрос относно бъдещето си: имат ли го? Този демографски натиск обаче ще избледнее на фона на пренаселването в резултат на миграцията от Африка от южна Сахара, която ще започне през следващите десетилетия.

Превод:image

image

Ако Рим и Берлин бяха шокирани от морския инцидент, в който участваха само няколко десетки африкански мигранти, тогава е много просто да се обясни: там, откъдето тези мигранти доплуваха, има милиард подобни на тях. От това как Европа ще реши проблема с мигрантите от Африка сега ще зависи какво ще бъде населението на континента след 30 години.

От началото на този век европейците са изправени пред най-важния въпрос относно бъдещето си: имат ли го. В някои страни — особено в Италия, Германия и Австрия — коренното население намалява от десетилетия. Раждаемостта спадна до толкова ниско ниво, че всяко следващо поколение от коренното население е с около една трета по-малко от предходното. За известно време този спад беше незабележим на фона на значителния брой от поколението, родено в резултат на бейби-бума — главно сред местните жители.

Сега тези местни европейци започнаха да се пенсионират и умират. Нараства броя имигранти от неевропейски страни, особено от страни от Близкия Изток и Северна Африка, които искат да заемат своето място на континента.

След атентатите на 11 септември читателите на европейските вестници свикнаха с изявленията за исляма, някои от които са евфемистични (ислямът ще бъде „част от Германия“, казва Меркел), а някои са зловещи (Европа ще бъде „част от (мюсюлманския) Магреб“, предупреди покойният историк Бернар Люис).

Когато Меркел предложи да приеме бежанци, бягащи от войната в Сирия и пристигащи по суша през лятото на 2015 г., тя получи допълнителен поток от мигранти, наброяващ 1,5 милиона души от страни от целия мюсюлмански свят, повечето от които са млади мъже.

В резултат на нейното погрешно решение политическата система на Германия е разрушена и за първи път след 1930-те години германската демокрация е пометена от вълна от непримирим национализъм.

Това е само началото на проблема. Пренаселеността, която съществува през последните десетилетия в резултат на идването на мигранти от Близкия изток, вече е достатъчна, за да предизвика политически колапс в Европа.

Но този демографски натиск ще избледнее на фона на пренаселването в резултат на миграцията от Африка от южна Сахара, която ще започне през следващите десетилетия.

Миналата година американецът Стивън Смит, професор в Университета Дюк, който изучава проблемите на Африка и Афро-Америка, публикува (на френски език) книгата „Европейската треска». В нея той накратко изразява стабилното си и непредубедено мнение за предстоящата масова миграция от Африка. Целият Париж веднага заговори за тази книга, най-актуалната от всички, написани по тази тема до момента.

Смит започва книгата си с някои факти. Населението на Африка нараства със скорост, която никога досега не е наблюдавана на нито един континент. До средата на века населението само на Черна Африка, което сега наброява около милиард души, ще нарасне двойно и ще възлиза на 2,2 милиарда души. В същото време населението на Западна Европа ще намалее до около половин милиард души.

Трябва да се отбележи, че Смит не си е измислил цифрите — това са официалните предварителни данни на Организацията на обединените нации, която през последните години често подценяваше промените в броя на населението.
 

През 1950 година намиращата се южно от Сахара страна Нигер по брой на населението, което беше 2.6 млн човека, беше по-малка от Бруклин. През 2050 година нейното население ще бъде 68.5 човека, така тя ще бъде равна на Франция. В същото време съседната Нигерия по брой на населението, което е 411 млн човека, значително ще изпревари САЩ.

През 1960 година в столицата на Нигерия Лагос живееха само 350 хиляди човека — по-малко, отколкото в Нюарк. Днес населението на Лагос е 60 пъти повече, отколкото тогава и е 21 млн човека, а, според прогнози, след 30 години ще се удвои. Така Лагос ще стане най-големият град в света с население примерно колкото Испания.

Трудно е да се разбере колко от тези африканци искат да дойдат и колко африкански мигранти могат да се настанят в Европа.

Петя Паликрушева

Източник: https://www.nationalreview.com/magazine/2019/08/26/the-coming-migration-out-of-sub-saharan-africa/
 



Тагове:   Негри,   милиарди,   Европа,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13069483
Постинги: 11525
Коментари: 18285
Гласове: 6653
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години