Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2019 14:32 - Идва Видовден
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 1620 Коментари: 16 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Депутат от Руската дума, реално взриви ефира на руската телевизия НТВ тази сутрин с думите си:
“Русия досега седя гледа и мълча какво и как се случва в България. Гледахме отблизо как определени кръгове зад прикритието на евроатлантическите им ценности ограбиха буквално България и си напълниха банковите сметки в чужбина.
Мълчахме как бяха изнудвани корпорации от цял свят, мълчахме и как се обираха буквално милиони от страна на български банки на хора свързани с Русия, но явно това даде криле на българските власти и те си помислиха, че ще продължават да обслужват политическата им мафия начело с Бойко Борисов и Делян Пеевски, които буквално ограбват всеки ден България и техният любим евросъюз. Е уви дойде време да не мълчим и да не гледаме повече, след като България буквално от две седмици ни е обявила война и търси всички поводи да се конфронтира с Русия.
Ще извадим всичко на показ, всичко онова, което имаме но не от шпиони в България, а от разузнаванията ни по цял свят и тогава българите ще научат буквално колко им струва факта, че политическа мафия е овладяла цялата държава, а те буквално са превърнати в роби, каквито няма дори в Африка. Разграбиха активи за милиарди в България и парите са скрити в чужбина и всички това трябва да се научи от българският народ ,уви времето дойде.  
Илиян Илиев



Гласувай:
6



1. morskipesni - Без руснаците сме загубени!
12.09.2019 15:35
Ние се намираме в кошара без кучета, заобоколени сме отвсякъде от зли вълци. Добре че ИМА НА СВЕТА МОСКВА, добре че НЯКОЙ още милее за нас след всичките мискинлици, що надробиха нашите "демократи"!
цитирай
2. anonimen65 - eh
12.09.2019 16:24
ako niakoi e milial niamashe da ostavi da zagrabiat miliardite nachelo s lukanov neshto drugo gi kara da ni go kajat nie niama da chuem neshto novo vlast sa starite s novi partii i vsichki se znaiat i podeliat resursi naroda da se vzrivi za da se zapazi jelanieto mu za kontakt s matushka rusia,no tova ne sa dumi ot naroda a ot tiahnata oligarhia i mafia.
цитирай
3. dobrodan - Крадецът вика: - Дръжте крадеца?
12.09.2019 16:58
Другарю ... Тия, дето крадоха и тия, дето крадат не ги назначи Европа. Само Борисов не е московлия, той е америкън продакт, маде ин ЮЕсЕй... Сякаш има някакво значение впрочем. Що не хванеш пътя за масквата, дето е земен рай и милеят за тебе, а седиш в еврогейския съюз:):):)? Сега сериозно: богатият е богат навсякъде, бедният е беден навсякъде. Има две партии: на бедните и на богатите. Знайш ли кога Московията ще си извади назначените за милиардери агенти? Когато и ЦРУ си признае що е това мека дрога и има ли тя почва у нас, тоест на 35-ти май 3000 и мринайста година.
цитирай
4. radostinalassa - Прав си
12.09.2019 17:24
morskipesni написа:
Ние се намираме в кошара без кучета, заобоколени сме отвсякъде от зли вълци. Добре че ИМА НА СВЕТА МОСКВА, добре че НЯКОЙ още милее за нас след всичките мискинлици, що надробиха нашите "демократи"!

Тази война е от хиляди години. Едва ли като сме влезнали в НАТО и ЕС, които са за нас чужда територия , те ще правят нещо друго, освен да ни доят.
цитирай
5. radostinalassa - 3. dobrodan
12.09.2019 17:26
Не разбирам логиката ти. За мен тя е непонятна. В думите ти липсва глобален елемент. разглеждаш нещата на парче.
цитирай
6. radostinalassa - 2. anonimen65
12.09.2019 17:28
Аз нямам дислексия, но защо те е срам да пишеш на български, а пишеш на маймуница? По технически причини ?
цитирай
7. dobrodan - Коментарът ми е насочен към
12.09.2019 20:08
този с морските песни, понеже Москва милеела за него... Ние не милеем за себе си, обаче Москвата, видиш ли... Често пъти давам за пример сърбите - последната война в Европа беше тяхна срещу НАТО и я водиха геройски до последно! Ами... ще ги уважават занапред, какво друго. А Масква... беше заета с нейни си грижи :):):) и остави братята си славяни сами срещу света:):):)! Чисто икономически им удари едно здраво рамо после, но... после.
Русия милее само за себе си и винаги е било така. Не русите помагаха толкова пъти на Дунавска България. Освободиха ни от турско иго и ни поставиха под своето!
2019 година е, но илюзиите у някои хора продължават:). Мисленето не е за всеки. Е... Демокрация е, нали...
цитирай
8. radostinalassa - 7. dobrodan
12.09.2019 20:33
Последната война в Сърбия беше срещу православието и нас. Унищожиха около 500 православни църкви и манастири, изографисани от наши майстори. Облъчиха ни с обеднен уран, и ако Китай не беше повдигнала въпроса за спирането й , според професор Желев, щеше да има големи последици за човечеството.
Кой си ти, че ми хвалиш западняците, които крадат нашето злато и ценни метали? Наследник на пиратите ? Русите са наши наследници , православни като нас и пр.
цитирай
9. radostinalassa - А кой щеше да даде коридор на русите , за да помогнат на сърбите ?
12.09.2019 20:34
Наоколо всички са от НАТО ? Или не ?
цитирай
10. dobrodan - За войната си абсолютно права, с някое и друго уточнение:),
13.09.2019 09:45
Става дума за пътя на дрогата, никой не му дреме за православие или католицизъм. Винаги търси у кого ще идат парите! Русия е наша наследница, казваш... Ми да не бърза чак толкова да си прибира наследството, а? По-голямата половина си я прибра и то без да пита може ли, бива ли така? Чак сега русите взеха да се сещат, че и те някога май са били българи? И то благодарение на няколкостотин човека от "Татарстан"? Които ти броиш ли за българи, например?
Западняците не крадат нашето злато!!! Плащат си хората - КОЛКОТО СМЕ ИМ ПОИСКАЛИ! :):):) Я виж кой и кога подписа договорите с канадците, кой ги преразгледа неведнъж? Какво ти е виновен Западът? ТОВА СА НАШИ БЪЛГАРСКИ КРАДЦИ, НЕ ЗАПАДНИ! Като стана дума за руската любов към нас, мисля, че злато на стойност 1500 000 000 долара ПОНЕ е много сериозен довод за ЛЮБОВ, как смяташ?
Отделно география, отделно търговия, отделно политическо влияние...
Знаеш ли кое е тъпото? За наши наследници могат да претендират народите на половин планета, че и отгоре? Ми да викаме нотариуса?
Православието ни унищожи тук, на Балканите! Ислямът ни унищожи оттатък морето...
Православието създаде Московията, ислямът - Османска Турция. Сега олекна ли ти?
цитирай
11. radostinalassa - Ти си твърде комерсиален тип
13.09.2019 14:18
Знаеш ли колко злато има в Сибир? И това е при положение , че златото се самообразува отново, след добива му. Ислямът е клон на хрисиянството, при който само Мохамед е пророк. Но изповядващите го са обикновено араби , които се поддават на чуждо влияние и извършват атентати където им кажат.
Даже и в Африка концесионният процент е по - висок. Губернаторите на колонията са продажни типове. Да не би да ги извиняваш ? Те изпълняват каквото им се каже, защото имат предишни престъпление или нещо подобно. Западът не е виновен, че ни изсмуква златото и ценните метали. Те не са паразити.Ти си особен човек, меко казано.Може да оневиниш и убиец.
цитирай
12. radostinalassa - И кой даде коридор на натовските самолети да ..
13.09.2019 15:05
бомбардират Сърбия ? Православните църкви и манастири ? Да ни облъчват с ОУ. Борбата е между изтока и запада, и тя не е от днес. А арабите са закърмени с наркотици, за тях това е ежедневие.
цитирай
13. dobrodan - Сибирското злато има кой да го краде :), там нашите
14.09.2019 18:48
войводи не могат да пипат! За сведение добивът е ефективен при грам и половина на тон промит материал, ако не е сменен стандартът. Нашият е прилично добър, просто концесионните ни изисквания са породени от типичната ни продажност. Май не четеш какво точно пиша :), реакцията ти е неправилна, защото точно губернаторите ни са от нас и изобщо не ги извинявам.
Радостина? Всеки народ има управниците, които заслужава. Разбираш ли?
Да, особен човек съм, знам го. Тези, които ме обичат и подкрепят, го правят точно заради това. Душо златна християнска? Ако вляза у вас и тръгна да крада и да коля, ти какво ще направиш? Ще се молиш на Христа да ми дари просветление ли?
Твърдо съм за смъртно наказание и то по особено жесток и мъчителен начин, публично. Не помага на сто процента, но на поне деветдесет - да. И това е нещо.
Като дойде Христос на вечеря у вас, звънни един телефон, имам да го питам насаме с бухалка разни работи :). Опитвам се да не бъда саркастичен, но...
цитирай
14. radostinalassa - Аз не съм набожна, не съм кръстена...
14.09.2019 19:30
и доколкото съм осведомена това е добре. Енергията от нашите църкви отива в еврейският егрегор. Защото там се пие кръвта на Христос и се яде тялото му. Сивите и потомците им са завладели и църквата. Но в момента тя изпълнява правилна роля по отношение на джендърството, зомбирането на децата и пр.
Смъртното наказание е неприемливо доколкото винаги стават съдебни грешки, но доживотна присъда без право на замяна и труд в урановите мини става.
цитирай
15. krumbelosvet - А бе,
19.09.2019 02:59
Не е ли много ПРИМИТИВНО, да се говори за грабежа БЕЗ РАЗРУХАТА, която е довела до МНОГОКРАТНО по-големи загуби, в това число ДУХОВЕН РЕГРЕС?
Не е ли още по-примитивно, всичко да се стоварва на ББ?
Явно, някой МЛАД човек иска да даде тежест на детинските си гледища, като ги представи от името на Русия.
цитирай
16. radostinalassa - Помня как ББ обещаваше много неща преди 10 години
19.09.2019 14:33
После удобно ги забрави. Така, че не го извинявай , само защото децата ти са на удобни служби. Тук става дума за държавата, не за лични съдби.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13126395
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години