Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.10.2019 14:54 - Интервю, което дълго време ще забавлява народа ни
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 813 Коментари: 8 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 НОВИНИТЕ ДНЕС, 08.10.2019 Г.

- ПРЕМИЕРЪТ БЛЕСНА. ПИПНЕТЕ, РАДВАЙТЕ СЕ. Сутринта при Хекимян Бойко Борисов даде интервю, което дълго време ще служи за забавление на народа. С изненада разбрахме, че всички можем да пипнем и да се радваме на най-големият брутен вътрешен продукт в България, че медицинските сестри получавали достатъчно пари, но сега го видели, Него, че има пари и затова искали, че дал пет милиарда за здравеопазване, че африканската чума, Костинброд, козичките и Истанбулската конвенция се раздухват от вражески щабове. Четиридесет минути Али баба и четиридесетте разбойника, концентрирани в личността на премиера, втрещяваха народа. Всъщност есенцията на интервюто беше: паникьосан съм, не знам какво да правя, всички са ми виновни.

- ДА ПРЕВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ В МАЗНО ПЕТНО. Американската военна корпорация РАНД поиска разполагане на ракети в България и Румъния, насочени срещу Русия. В доклад се посочва, че Русия се опитвала да ни отдалечи от САЩ и ЕС и било правилно тук да се разположат американски ракети, насочени срещу руснаците. Русия се опитвала да ни въздейства чрез „Турски поток”, а било ясно, че можело да сме само транзитна страна. Трябвало САЩ да се противопоставят и да ни превърнат в преден фланг на натовската армия срещу Русия. Може на много хора това да не им е направило впечатление. Аз го отбелязвам като важна новина с оглед намеренията на САЩ, които се правят на „стратегически партньор” на България, да ни превърне във военна мишена. И отново да попитам какви стратегически интереси имат американците на другия край на планетата, в Черно море? И защо не воюват на собствена земя, а се опитват да ни превърнат нас в пушечно месо. Някой осъзнава ли, че в момента, в който в България се разположат ракети, или ядрено оръжие, само мазно петно може да остане от тринадесетвековната ни държава и народ? И е крайно време да се потърси сметка от националните предатели, въвлекли ни в това безумие!

- БЕЗ МАЙТАП „НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА”. Новоучредената партия на шоуто, наречена „Няма такава държава” вече си направи сайт. Изкушението да дам професионално мнение за „колегите”, обслужващи партията, е голямо. Като подминавам името и логото, които са в нарушение на Закона за политическите партии, ще се спра на нещо друго. В сайта им е посочено, че ПП „Няма такава държава” Е РЕГИСТРИРАНА по Закона за политическите партии. Такова нещо няма как да се случи. След учредителното събрание следва събиране на членове, не по-малко от 3500 пълнолетни български граждани. Всъщност в устава има един шстмесечен срок, в който оглеждат кандидатите за членове, преди да ги приемат. Бая сгледа ще бъде! Попълват се три вида декларации за различните видове учредители, членове на инициативния комитет и членове на партията. Чак СЛЕД ТОВА се подават документи за регистрация на партията в Софийски градски съд. Като задължително се представя удостоверение от фирмено отделение към регистъра на политическите партии в СГС, че името е свободно и може да се регистрира партия с такова име. Не е ясно дали има издадено подобно удостоверение. Но до регистрацията по ЗПП много още циркове ще изгледаме. Не лъжете хората поне! Може и да ви регистрират...някой ден, но не днес! А всъщност те подкрепят да влезем в Еврозоната, тоест да приемем еврото, въпреки че на допитване, организирано от „Възраждане”, хората категорично бяха против. Та, Слави, нали уж се вслушваше в гласа на хората?

- НОВ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ САМО ОТ ЕДИН МИЛИАРД. За по-малко от пет месеца държавата поема нов дълг от един милиард лева. Отново е отворена емисия от държавни ценни книжа, пуснати юни тази година и с падеш 2019 година. Но иначе просперираме. Интересно защо тази сутрин Хекимян не попита Борисов защо при този просперитет вземаме милиарди дългове и колко е задлъжнял всеки български гражданин, откакто ГЕРБ ни управлява?
 

Елена Гунчева




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. radostinalassa - Мазно петно от ББ и сие.
09.10.2019 14:55
Аз го отбелязвам като важна новина с оглед намеренията на САЩ, които се правят на „стратегически партньор” на България, да ни превърне във военна мишена. И отново да попитам какви стратегически интереси имат американците на другия край на планетата, в Черно море? И защо не воюват на собствена земя, а се опитват да ни превърнат нас в пушечно месо. Някой осъзнава ли, че в момента, в който в България се разположат ракети, или ядрено оръжие, само мазно петно може да остане от тринадесетвековната ни държава и народ? И е крайно време да се потърси сметка от националните предатели, въвлекли ни в това безумие!
цитирай
2. mihala - Те така, е казал Алеко
09.10.2019 15:06
Та по т.2 от новините явно партията на Слави е улучила момента,че след всички изцепки на политици няма да има такава държава.
цитирай
3. radostinalassa - Интересите на янките тук са ...
09.10.2019 15:27
да ни продават шистов газ, който са купили от руския Ямал и да печелят като посредници. Да унищожат Русия от чужда територия, за да си запазят ценните негри и метиси. Ако ББ го държат на каишка, мене това не ме интересува. Да се маха и да не ни превръща в пепелище.
цитирай
4. radostinalassa - Ако оттук излети самолет Ф - 16 с атомни бомби и заплаши РФ, тя ще прихване ракетите...
09.10.2019 15:30
и най - умно ще бъде да ги върне реципрочно на Тръмповите черни генерали, понеже те са ги насочили. Така е редно.
цитирай
5. radostinalassa - Вземи се гръмни....
09.10.2019 15:41
Шварцьо.
цитирай
6. radostinalassa - Защо ли нормален народ ще иска да...
09.10.2019 15:57
воюва с Русия с чужди ръце? Това е необяснимо. Освен ако става дума за алчни хитреци, наследници на еднооките пирати , които прокарват плана на кьоравия Ран или пък Ът.
цитирай
7. mihala - Здравей,
09.10.2019 17:26
Всичко са бели кахъри.Те се договарят предварително кой да уцелят и на кого да му видят сметката,че да останат велики. Ако Русия ни продаде на САЩ да не чакаме нищо друго.
цитирай
8. radostinalassa - Така е , договарят се
09.10.2019 17:42
Затова США не искат Балкански поток и Белене. Апропо, както и енергетика в блога.
Сега Русия ще пази потока си и Белене. Ще сме под специална славянска защита, защото ние сме на изчезване, а не тези, които ги защитават от " расизма ни".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13141774
Постинги: 11561
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години