Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2020 19:56 - Антибелият расизъм
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 569 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 "Александрийската култура" на 21 век В наше време самоубийственият оптимизъм на Запада (който сега се изнася за всички народи на Евразия, без изключение) изисква от неговите лакеи, „интелектуалци“, ярък анти бял расизъм.

Следователно, можем да сме сигурни, че професорите, които рекламират например „африканските корени на homo sapiens“ 4, също са истерични феминистки, измамници на пола и „екологични“ инфантили и привърженици на „браковете“ на Содом, и апостолите за бързата замяна на европейците с „мигранти“, и най-важното - те неистово защитават ционистките табута (за моите еврейски роднини в Израел, например, университетски мракобесисти - открито или послушно-мълчаливо - позволяват всичко, което в същото време забраняват на  белите народи на Запада, като например: издигат гигантски стени на техните "изключително противоречиви" граници; елиминират нарушителите на техните държавни линии, дори палестински деца5, смачкват ги с булдозери6; настояват еврейските перверзници да се лекуват от психиатри и настояват за забрана на лесбо-педерастичните "бракове" сред моите колеги племена7, ... - с други думи , психотичният ционизъм на „академичните“ ограничения - често ционизмът на корумпиран измамник от езичниците, най-гнусният ционизъм! - е една от инстинктивните форми на изразяване на религията на техните господари - анти-белия расизъм), - всички n необходимостта от "възстановяване на процеса на векове на правосъдието", престъпление прекъсна поети, воини, художници, мъдреци, пионерите на собствения си вид.
Ето няколко морални и генеалогични забележки, обясняващи защо огромната част от продуктите на настоящите факултети е духовна шлака и защо всеки истински творец е длъжен да се предпази от претенциозната мръсотия с университетската стигма.

Глобалистичната стратегия на олигархията:  професори, работещи подневно - грантови  гаранции за „цветни революции“ През последното десетилетие имах уникалната възможност да преподавам тук, в Швейцария, на финансовите елити на моята страна, всички нюанси на незначителността на тези, които определят академичния курс на съвременните университети, не само на Запад, но и в цяла Евразия.
Стратегията за постоянно затъпяване на населението на цели континенти е примитивна: клановете от семейството на мафията изсмукват недрата на своите страни и след това вкарват нечуваното богатство на земята си в пигмеите на западните факултети, представяйки подневните професори като „гиганти на мисълта“.
Единственото, което се изисква от обучените глупави хора, е послушно да следват всички фанатични догми на космополитната „Империя“ (частично изброена от мен по-горе), минавайки наоколо, като рифовете на Маркитан-Йонка, ционистките табута.
Тогава идва преломният момент на президентските избори, например в Русия.
Тук всички снобски неграмотни пролуки, редовно обединени от „интелектуалците“ в олигархични издателства, се разпръскват пред масите като „мнение на уважавани академични експерти“.
И докато нацията, смаяна от вонята, си запушва носа и трие очите си, заведението отново се опитва да извърши глобалистически преврат. Ето цялата тайна на механизма на обществената страна на сегашната „демокрация“, за който отдавна съм говорил в Москва: Анатолий Ливри, „Русия през 2024 г.: президентски избори, многомилиардери Прохоров и техният пакет от обучени дегенерати“, Геополитиката, Москва, 21 септември 2018 г.: https://www.geopolitica.ru/article/rossiya-2024-goda-prezidentskie-vybory- multimilliardery-prohorovy-и-IH-svora-dressirovannyh.

Анатолий Ливри



Гласувай:
2



1. radostinalassa - Шаблончо живее тук
21.03.2020 20:17
Това е някой манг..
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13344742
Постинги: 11679
Коментари: 18499
Гласове: 6698
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК