Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2020 20:50 - „ВАГАБОНТЪТ“ БОЙКО ЯШАРОВ, СТАНА ГОСПОДАР В СТАТИСТИКАТА И КРИЗАТА!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 1176 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

„ВАГАБОНТЪТ“ БОЙКО ЯШАРОВ, СТАНА ГОСПОДАР В СТАТИСТИКАТА И КРИЗАТА!Щабът за епидемията - е поредната институция за спасяване на БойковизЪма в страната. Този път, тя е създадена – като „извънредна мярка“, за да има пълен и безотговорен контрол върху „истината за ситуацията в страната“. Провалът на досегашната статистика, след констатации за това, в последните месеци, принуди- Кабинет„Борисов/Яшаров-3“(по съвети на Натаняху), да установи пълен и „дистанционен контрол“върху информацията за вируса. Забележете – че хора със симптоматика и признаци за заболяване, не се докладват или се отпращат без да се лекуват, а извънредното положение „ги слага в графа с друга заболеваемост“.Така ситуацията се обявява за не-опасна или„контролируема“,а тя не е такава!Заразените или загубените хора, са много повече от официалната статистика,„ние - отново, сме първенци“, но в негативната скала и в дъното(няма основание да бъде друг о,след като сме последни в Европа, по всички други класации). Политиката за Борисов/Яшаров/ за фалшификация на данните, продължава и участваме в много плоска ПР-акция на ГЕРБ(с много трагични последици), подобно на бащицата на Бойко – Замфир Яшаров (известен като Тодор Живков). Ситуацията в България е изцяло Путинска, т.е.изява на „Путинския модел в Кабинета Борисов-3 – ГЕРБ“и с профил на „Яшарската(Живковска) Реставрация“( след 2009 г.). Това се случи „отгоре“ - с натрапения ни, отвън, министър-председател и способите му на руско - азиатско управление. Западът, отново не беше искрен с Българите,в 1989г.,като ги остави,отново в„сивата зона на Москва“, въпреки приемането им, формално, в НАТО и ЕС. Руското военно разузнаване(ГРУ) и многобройната му агентура в България(над 20,000 души, с потомството им), никога не беше разгромена или преследвана(за последните 30 години!). Това предопредели – тази „5-та колона“, да остане, управляваща и лидираща в страната, чрез назначената й и възпроизведена Олигархия.„#Кой“, не е самото лице - Делян Пеевски, а е цялата„Система за повсеместен контрол на руското военно разузнаване в страната ни“, което продължава да се разпорежда с България(от 1944 г. и досега), като в своя зона или своя, окупирана територия. България беше приета набързо - в НАТО и ЕС, по милост на световните кукловоди,но не беше изобщо„де-съветизирана“(нито-„лустрирана“), един трагичен експеримент, станал не без съгласието на САЩ и Брюксел. Липсата на „де-съветизация и лустрация“ предопредели- оставане на стария комунистически елит в България, който се видоизмени от „номенклатурна комунистическа каста“, в Олигархична, такава, уж капиталистическа каста. Остана си същия!

Бойко Яшаров (Живков), засега балансира информацията за вируса, чрез ПР-акцията му със затварянето на държавата, но липсата на управление, отпреди 10 години,днес се завръща като „бумеранг“и страната изпитва поне 10-11 милиарден дефицит на парични средства. Това е и размерът на всички фалшифицирани отчети и от реалните статистики на страната, които сега се налага да си платим! Краят на ЖивковизЪма, винаги идва с фалити и заплащане с лихвите, на всичките му масрафи. Ако сме допуснали – Реставрацията на Живковизма, то трябва и да сме готови да плащаме. Кризата ще продължи, дотогава,докато пожелае Борисов,но след това - плащането на сметката ще трябва да настъпи, но този път, съпроводено заедно, с лустрация и де-съветизация. Изцяло се налага, да сменим Елита си, иначе цикличните кризи и фалитите на ЖивковизЪма, ще ни се възпроизвеждат постоянно и неотменимо. Огромната обществена администрация на БойковизЪма(по Правешкия модел), трябва да се съкрати до 80%, защото тя унищожава икономическия растеж и пречи за развитието ни. След това ще трябва да се „разместят ареалите“ на остатъчната администрация, а така да се разгроми корупцията или да се прекрати устойчивостта на сивата икономика. Стабилността в кризата е равна на гибел, а Бойко и ГЕРБ, някак лежерно и като „тъпи калинки“, постоянно ни го обещават! През 2015 година страната изтегли едни 16 млрд.лева, а сега се кани да тегли още - 10 млрд.лв.! Общата ни задлъжнялост ще надхвърли 40 млрд. евро, а ако е фалшифицирано и БВП -то ни, то ще се приближим много до размера на фактическия фалит(с над 50% на дълговете ни, към целия ни годишен продукт). Управлението на ГЕРБ, от 2009г. насам, ще ни струва липсата- на 20 млрд. евро. Това е сметката на поредния ни, Живков (Яшаров)или Борисов фалит. Не се връзвайте – на корона-вируси и други измами на Статуквото!. Николай Гацев, за „Движение на Народняци и Консерватори“(ДНК),София,02.04.2020 г. 


Тагове:   1853,


Гласувай:
3


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Г-н яшаролог,
03.04.2020 05:48
ББ е банкялия. И е каратист-пожатникар, който не е виновен, че първо царя, а после и ЕНП, го употребиха като роден, органичен ПОПУЛИСТ (ДЕМАГОГ). Употребиха го и още го употребяват за СВОИ цели.
Грях ви на душата, че му измисляте цигано-турско родство, по-фалшиво от Живковото...
цитирай
2. анонимен - Службите за Не(Сигурност) Използват Коронавируса за да Сложат ХОМОT !
03.04.2020 07:40
КАЗАX ли ви че Задунайcката КОЧИHА Фалира 2020г. и Отива в Евразийския Съюз ?

Две ГЕРБ-ави Проcтитутки КУPОНОВАНИ от МВР За Заблуда на Раята и КАМУФЛАЖ !

ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА СЛАВЯНО МАНГАЛСКА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА !
ИЗБИВАЙТЕ Комунистите, ТРЕПЕТЕ Милиционерите, Най-Вече ПОТОМСТВЕНИ, Те не са ХОРА !

31 Години ФАЛШИВ Преход !

76 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт!

142 Години ЗАДУНАЙСКА Славяно Мангалска Губерния !

КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК !

КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК !

КОМУНИСТ И МИЛИЦИОНЕР СЕ УБИВА САМО СЕМЕЙНО, НЕ ПО ЕДИНИЧНО !

АКО СИ БЪЛГАРИН:

НЕ РАБОТИ.

НЕ ГЛАСУВАЙ.

НЕ ПЛАЩАЙ ДАНЪЦИ.

ВЛАСТТА Е НЕЗАКОННА ОТ 76 ГОДИНИ.

ДЪРЖАВАТА НЕ Е БЪЛГАРСКА ОТ 650 ГОДИНИ.

ДА СЕ ЛИКВИДИРА !

Склавяните и Юдохазарите са ТОР за Земите Български Арийски.

Цялата Земя от Москва до Казан, от Киев до Атина и от Солун до Будапеща е Българска.

Ние Наследниците на Императорския Род Дуло ще Ликвидираме Този 142 Годишен Руско-Турски Кенеф и Възстановим Българската Държава !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a


цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3755438
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031