Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2020 20:25 - ГРАНДИОЗЕН СКАДАЛ: Зам.-министър зад измамите в тол системата, ЛиЛана държи изобличаващо видео с Николай Нанков https://narod.bg
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 629 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГРАНДИОЗЕН СКАДАЛ: Зам.-министър зад измамите в тол системата, ЛиЛана държи изобличаващо видео с Николай Нанков imageот admin на 08.05.2020 1 7,587 Споделете

Корупционните скандали във властта не спират – поредният отново се върти около зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков.

Герберът от Априлци е основният заподозрян за безобразията, които се случват в тол системата, издаде пред Narod.bg прокурор, ангажиран със случая „ЛиЛана“.

imageБойко е видимо недоволен от изцепките на Николай Нанков

Именно от ареста на певицата Лиляна Деянова тръгна разплитането на миризливия корупционен чорап, забъркал името на Николай Нанков и шефа на Агенция „Пътна инфраструктура” Георги Терзийски.

Преди ден ЛиЛана проговори от следствения арест, а информацията, която даде, може да взриви държавата.

Кражбата на века не е преувеличено да се нарече случващото се с чаканата от години тол система, която така и не проработи.

imageМартин Димитров и Лиляна Деянова може да взирвят България с разкритията за корупцията в АПИ

„Атаката срещу мен, моя съдружник Мартин Димитров и моя брат Александър Деянов е в следствие на нашата дързост да се изправим срещу корупцията в тол системата и в Пътната агенция“. Това се чува от изповедта на ЛиЛаан, направен в следствения арест от адвоката й Николай Хаджигенов.

Певицата обясни, че разполагат и с видеозапис, направен в АПИ, който разкривал как на компанията й не трябвало да бъдат давани нужните документи и се разбирало „кой е човекът, който всъщност злоупотребява с приходите от тол системата”.

Реклама

imageГеорги Терзийски вя плакати на ГЕРБ и стана шеф на АПИ

Надали някой се съмнява, че този човек е небезизвестният зам.-министър Николай Нанков, който реално управлява АПИ чрез протежето си Георги Терзийски (на снимката гордо позиращ с плаката като активист, преди да бъде изненадващо назначен за шеф на агенцията).

imageТерзийски и Нанков са загази сериозно

Докато е още заместник на Лиляна Павлова, Николай Нанков щедро обещал приходите от тол системата на Васил Божков чрез общите им дружества с любовницата му ЛиЛана.

Корупционната сметка обаче се объркала, защото Нанков явно дал такива щедри обещания и към друг  бизнес кръг, което е повод за конфликта с Лиляна Деянова. Изнервена от спънатия бизнес, певица прави въпросния запис в кабинета на Георги Терзийски и разкрива кирливите ризи на Николай Нанков.

imageБойко Борисов пошляпва придворния си зам.министър като непослушен ученик…

За гербера от Априлци се говори, че е на мушката на премиера Бойко Борисов, след като заби още един пирон в ковчега на управляващата партия с репликата, че не се интересува откъде българите ще намерят пари, за да се изхранват след края на извънредното положение.

Още по темата:

СКАНДАЛ в Narod.bg: Зам.- министър Николай Нанков се гаври: Не ме интересува откъде народът ще намери пари, за да се изхрани след извънредното положение (ВИДЕО)

image

Ще те накарам да тичаш като регулировчик с това шкембе, подиграва се Бойко на своя подчинен Добре охраненият зам.-министър на регионалното развитие Николай Нанков изпусна скандалната реплика „Не се интересувам откъде народът ще намери пари, за да се изхрани след края на извънредното положение“! Гаврата с българите от страна на управника разкри източник на Narod.bg, … Продължете с четенето на СКАНДАЛ в Narod.bg: Зам.- министър Николай Нанков се гаври: Не ме интересува откъде народът ще намери пари, за да се изхрани след извънредното положение (ВИДЕО)

imageNarod.bg

 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19702451
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031