Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2020 19:57 - САЩ има от какво да се страхуват в Арктика - хиперзвуковата смърт ще излети изпод леда |
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 3914 Коментари: 7 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image



Руските ядрени подводници от проект 885 и 885М ще бъдат оборудвани с хиперзвукови ракети "Циркон" и ще могат да нанасят удари изпод леда.   Първите тестове вече бяха проведени през декември миналата година в Арктика, но подробностите за тестовете са скрити. Въпреки това е известно, че неизвестни крилати ракети са били използвани за стрелба изпод леда.   Преди това подводното изстрелване беше достъпно само за стратегически ядрени подводници.   За да проведе залп, подводницата трябваше да влезе в зоната на разредения лед или да пробие корпуса с пелин. По-късно, а именно през януари, стана известно, че стратегическите ядрени подводници разбиват леда с неуправляеми реактивни снаряди.   Кога обаче "Циркон" ще се появи на борда на подводниците?   Според информацията появила се  през април, след 2 години. Първото изстрелване на хиперзвукова ракета се планира да се извърши от положението на повърхността и едва тогава ще бъдат преминати изпитания под вода.   Как ще реагира Западът на това? Вероятно по обичайния начин: докато чуждестранните медии ще изграждат обективна картина за превъзходството на руските оръжия, западните политици ще изграждат невъзмутимо лице.   В днешните реалности обаче САЩ ще получат най-лошото, като се имат предвид всички натрупани проблеми.   Съдейки по публикациите на американските медии, както и по честите избухвания на европейските министерства на отбраната, Западът вижда истинска заплаха в руските подводници, тъй като постоянно се сблъсква с проблеми при откриването им.   И тук има двойна истерия, защото Циркон отдавна се смята за смъртоносна ракета с убийствена мощност и способност да се удрят както морски, така и сухопътни цели. Очевидно е, че ако САЩ все още разчитат на някакъв вид борба в Арктика, те трябва да покажат на Русия нещо по-съществено, не само  думи.   Но сега, на фона на наближаващата гражданска война и петролната криза, да се покаже нещо друго, меко казано, е проблематично.
Руска пролет


Тагове:   циркон,   из под леда,   ай - кю,


Гласувай:
5



1. dobrodan - Сега ще ти пусна страница от най-истинската книга,
05.06.2020 20:40
на която съм попадал. Моля, чети внимателно.

Например, имало едно време една безумно агресивна раса от същества, наричани Силастичните Оръжидемони от Стритеракс. Всъщност това било името на племето им. Името на войската им било много ужасно. За щастие те живели в далечните времена, за които досега не е ставало дума — преди двадесет трилиона години — когато Галактиката била млада и свежа и всяка идея, за която си струвало да се биеш, била нова.

А Силастичните Оръжидемони от Стритеракс ги бивало най-вече да се бият и тъй като ги бивало, те го правели усърдно. Биели се с враговете си (т.е. с всички останали), биели се и помежду си. Планетата им била пълна развалина. Повърхността била пълна с изоставени градове, заобиколени от изоставени бойни машини, заобиколени от своя страна от дълбоки бункери, в които Силастичните Оръжидемони живеели и се карали помежду си.
Най-добрият начин да си навлечеш боя с някой Силастичен Оръжидемон бил просто да се родиш. Те мразели това и побеснявали. А когато някой Силастичен Оръжидемон побеснявал, обикновено някой си пател. Човек би помислил това за изтощителен начин на живот, но те изглежда имали ужасно много енергия.

Най-добрият начин да се справиш с някой Силастичен Оръжидемон, бил да го оставиш сам в някоя стая, защото така, рано или късно, той започвал да се бие сам със себе си.

Накрая станало ясно, че това положение на нещата трябва да се оправи и бил издаден закон, който постановявал, че всеки, който носи оръжие като част от работния инструментариум на обичайните Силастични професии (полицаи, охрана, начални учители и т.н.) трябва да изкарва ежедневно поне четиридесет и пет минути като налага един сак с картофи, за да се избие по този начин неговата или нейната излишна агресивност.
Известно време законът действал успешно, докато после някой се сетил, че далеч по-ефикасно и по-спестяващо време би било, ако по картофите просто се стреля.

Това довело до нова вълна ентусиазирана стрелба по най-разнообразни предмети и със седмици всички нетърпеливо очаквали тръпнейки първата голяма война.

Друго постижение на Силастичните Оръжидемони от Стритеракс е, че те са първата раса, успяла някога да шокира компютър.

Това бил гигантски, роден в космоса компютър, наречен Хактар, който и до днес е известен като един от най-мощните компютри, правени някога. Бил първият, направен по подобие на естествения мозък, в смисъл, че всяка клетка от паметта носела характеристиките му като цяло, което позволявало той да мисли по-гъвкаво и изобретателно. Освен това той бил шокиран вид.

Силастичните Оръжидемони от Стритеракс били въвлечени в една от обичайните си войни с Енергичните Гарфайтери от Стъг и не се забавлявали толкова, колкото обикновено, защото се налагало дълго да бродят из Радиационните Блата на Квулзенда и през Огнените Планини на Фразфрага, а в нито един от тези терени те не се чувствали удобно.

И така, когато Удушващите Стилетани от Джаджазикстак се включили в битката и принудили Оръжидемоните да се бият на още един фронт в Гама Пещерите на Карфакс и в Ледените Потоци на Варленгоотен, Оръжидемоните решили, че това им е предостатъчно и наредили на Хактар да им проектира Окончателното Оръжие.

— Какво искате да кажете — попитал Хактар — с това Окончателно?

На което Силастичните Оръжидемони от Стритеракс отвърнали — Прочети си в скапания речник! — и се хвърлили отново в битката.

Така, Хактар проектирал едно Окончателно Оръжие.

То било една много, много малка бомба, която представлявала съединител в хиперпространството и при активирането си съединявала едновременно вътрешността на всяко голямо слънце с вътрешността на всяко друго голямо слънце и така превръщала цялата Вселена в една гигантска хиперпространствена свръхнова.

Когато Силастичните Оръжидемони се опитали да използват Оръжието, за да взривят полевия склад с мунициите на Удушващите Силетани в една от Гама Пещерите, те били твърде изненадани, че то не подействало. Казали това на компютъра.

Хактар бил шокиран.

Той се опитал да им обясни, че бил мислил по въпроса за Окончателното Оръжие и бил стигнал до извода, че нямало как да се скрият последиците, ако бомбата не се задейства. Тези последици не можело да бъдат по-лоши от известните последици от задействането й. Затова той си бил позволил да включи малък дефект в проекта на бомбата и се надявал, че всеки, когото това засяга, при едно по-трезво обмисляне, би почувствал, че…

Силастичните Оръжидемони не се съгласили и разпрашили компютъра.

По-късно те си помислили по-хубаво и унищожили и развалената бомба.

После, след като се поспрели за малко, само за да размажат Енергичните Гарфайтери от Стъг и Удушващите Силетани от Джаджазикстак, те продължили да търсят изцяло нов начин за самовзривяване, което било голямо облекчение за всички останали в Галактиката, особено за Гарфайтерите, и Силетаните, и картофите.
цитирай
2. radostinalassa - Това е по - лошо ...
05.06.2020 21:44
и от Гетчовите излияния.
цитирай
3. radostinalassa - Това е нон сенс
05.06.2020 23:19
Това бил гигантски, роден в космоса компютър, наречен Хактар, който и до днес е известен като един от най-мощните компютри, правени някога. Бил първият, направен по подобие на естествения мозък, в смисъл, че всяка клетка от паметта носела характеристиките му като цяло, което позволявало той да мисли по-гъвкаво и изобретателно. Освен това той бил шокиран вид.
цитирай
4. dobrodan - На тая страница можеш да си видиш
06.06.2020 08:29
любимите въоръжени до зъби на гол задник таваришчи.
УРУСЪТ ВОЮВА САМ СЪС СЕБЕ СИ. (Татарска поговорка).
цитирай
5. radostinalassa - Чия е Арктика?
06.06.2020 10:42
Чие е Черно море?
цитирай
6. dobrodan - Защо трябва да е нечие?
06.06.2020 10:46
Чия е Антарктика? Чий е Индийският океан? Чия е Луната?
Русская Берьоза... Русский лес... Русское поле.... Русская весна... Русская река.....
Е те това "русское" разтика цяла една държава - СССР...
цитирай
7. radostinalassa - СССР го разтикаха алчните...
06.06.2020 10:54
Торбачов и Елцин. Не бери грижа за русите. Качествената, не ГМО храна струва на практика повече от фаст фууда.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13128883
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години