Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2020 16:44 - Изтребителите МиГ-29 и F-16 нанасят ракетни удари по мечтите на султан Ердоган?
Автор: radostinalassa Категория: Политика   
Прочетен: 596 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image 


Турската кампания за окупацията на Либия може скоро да приключи ,а  представящия се за  всемогъщ султан Реджеп Тайип Ердоган - да остане с празни ръце.   Днес позицията на Анкара вече не е само критикувана. Някои страни започнаха открито да се противопоставят на Ердоган и неговите наемници да помагат на т.нар. Правителство на Националното споразумение (ПНC) на Либия. Египет беше един от първите, които преминаха от думи към действия, Кайро доставя оръжие и военни специалисти на фелдмаршал Хуфтар и неговата Либийска национална армия (ЛНA).   На 7 юни атаката срещу град Сирт беше осуетена поради авиоудари от неидентифицирани самолети, които бомбардираха конвои от сили на ПНС, подкрепени от Анкара, като преди това САЩ публикуваха снимки  на руски МиГ-29, за които се твърди, че са прехвърлени в Либия.   Тогава според непотвърдени сведения, които се появиха в мрежата, на 22 юни египетските ВВС F-16 извършиха първите си атаки по позиции на протурските наемници и бойци от ПНС.   Няколко египетски бойни самолета, може би са  излетели  от въздушната база Сиди Барани и се отправили към град Мисурата.   „Можехме да гледаме някои фойерверки в понеделник вечер! Това може да е демонстрация на власт на правителството на националното споразумение “, казаха военни експерти, които наблюдават оперативната ситуация в зоната на конфликта.   Египет прехвърли големи сили към границата и е готов да нанесе удар Наскоро Египет концентрира мощна сила, групираща се на границата с Либия, включително ударни самолети, бронирани и военноморски сили.   AH-64 Apache бойни вертолети, транспортни изтребители CH-47 Chinook, Mirage 2000-5 и F-16, базирани на египетските ВВС Сиди-Барани, близо до границата с Либия.
image





  Обърнете внимание, че на 20 юни египетският президент Абдел Фатах ал-Сиси пристигна във военната база Сиди Барани, разположена близо до либийската граница.   По време на посещението на държавния глава армията демонстрира бойната си сила, в небето бяха издигнати бойни вертолети MiG-29M2, Dassault Rafale, изтребители F-16 и Mirage-2000, AH-64 Apache, Al-Alligator Ka-52 и Mi-24.   На земята сухопътните сили, включително танкови части, демонстрираха своите възможности.   Президентът подчерта, че последните събития в Либия имат пряко влияние върху Египет. Поради пристигането на хиляди наемници и екстремисти в Либия, пряката намеса в този военен конфликт вече е легитимна.   „Либийските градове Сирт и Ал-Юфра са червена линия, която Египет няма да позволи на никого да премине.   Ако либийците поискат помощ от въоръжените сили на Египет, за да подкрепят либийската армия, тогава сме готови “, каза заплашително Абдел Фатах ал Сиси.   image   Според датата на публикуване, египетските военновъздушни сили F-16 срещу либийските банди се предполага, че са извършени на 22 юни 2020 г. В същия ден в либийския град Зауру пристигна началникът на африканското командване на въоръжените сили на САЩ Стивън Таунсенд.   Според арабските медии американецът е провел "затворени" преговори с ръководителя на ПНС Файез Сарадж и ръководителя на ПНС "MVD" Фахти Башага. Темата на дискусията беше влошаването на ситуацията в региона.   Но ако държавите подкрепят ПНС, тогава Франция, Русия и много арабски страни са против „правителството“ на Сарадж и продължаващата война в Либия. Ако Вашингтон продължи да поддържа ПНС и Турция, това може да загуби съюзници в Европа.   Има всички основания да се смята, че Анкара и Вашингтон няма да постигнат целите си в северноафриканската страна.   И ако САЩ могат предизвикателно да започнат да оказват натиск върху Турция да седне на масата за преговори и да не подкрепи бойците с военна техника, оръжие и наемници, тогава Ердоган няма избор.   Вижте също: Срам за армията на САЩ: „Руските космически сили летят до Либия, за да прогонят НАТО“ - какви снимки показа Пентагонът? (Снимка)   Антон Орловски, специално за "Руската пролет"   Изтребителите МиГ-29 и F-16 изстрелват ракетни удари по мечтите на султан Ердоган? | Руска пролет Изтребителите МиГ-29 и F-16 изстрелват ракетни удари по мечтите на султан Ердоган? | Руска пролет Присъединете се към „Руската пролет“ в Odnoklassniki, Telegram, Facebook, VKontakte, Twitter, за да бъдете в крак с последните новини.
Антон Орловский, Руска пролет


Тагове:   мечти,   султан,   ердоган,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13298311
Постинги: 11660
Коментари: 18473
Гласове: 6691
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
26. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
27. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
28. Болкотерапия чрез молитвена поза
29. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години
30. Целта на Ковид - тестовете е да се краде ДНК