Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.07.2020 17:04 - Soylent Green са хора; COVID-19 е стари хора
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 247 Коментари: 0 Гласове:
0



    Soylent Green са хора; COVID-19 е стари хора   юни26от Джон Рапопорт

от Джон Рапопорт

image
  •   26 юни 2020 г.

(За да се присъедините към нашия имейл списък, щракнете тук .)

Във филма от 1973 г. полицейски детектив от Ню Йорк открива силно пренаселеното население на града, засегнато от бедност - което се поддържа от преработена правителствена храна, наречена Soylent - сега ядат хора, които са умрели. От това е изработена Soylent Green.

Както разгледах в своята статия (и говорих за нея ) преди два дни, докладите за печатни издания с отворен код разкриват, че „прекомерната смъртност“ от 2020 г. до голяма степен е резултат от това, че възрастните хора умират в старчески домове.

(Това е част 2 от поредицата „Убиване на стари хора“ . За част 3 щракнете тук . За част 1 щракнете тук .)

Това няма нищо общо с вирус.

Това е свързано с пациенти, които ВИНАГИ са на дълъг низходящ здравен слайд - след това се удрят с терора на произволна и фалшива диагноза COVID-19, а след това се изолират и изключват от семейството и приятелите си - в заведения, където грубото пренебрежение и безразличие са твърде често „стандартът на грижа“.

Смъртта е пряк резултат.

Ръководителите на пандемичната информация казват голямата лъжа. Те въртят приказки за „вируса“, ​​който има по-голямо въздействие върху възрастните хора.

Не, ИСТОРИЯТА за вирус има въздействието. Терорът има смъртоносното въздействие. Изолацията има смъртоносно въздействие.

До поразителна степен COVID-19 е НЕДОСТАТЪЧНА ДОМАШНОСТА.

Масово убийство от жестокост.

Бележка до финансовите следователи: Изчислете колко пари спестяват правителствените и частните застрахователи, тъй като те не трябва да продължават да плащат за дългосрочни грижи за всички стари хора, които умират преждевременна смърт в старчески домове. Номерът на парите ще бъде потресаващ.

Тони Фаучи знае кон. Знае, че COVID-19 е стари хора. Но той е зает да дава съвети на НФЛ и Бейзбола на Лигата за това как да играят сезоните си, докато хората умират от страха, който насърчава. Фауци не се срамува от срам. Той е мундщук, оказан от Бил Гейтс и Дейвид Рокфелер.

Злото прониква в операцията COVID. Възрастните хора в старчески домове са основната цел. Да ги накараме да умрат по-рано е тактиката, за да се изпомпват фалшивите числа за смъртност от COVID.

Без тези фалшиви номера, цялата „пандемия“ ще бъде изложена след час.

Казах, че има две ключови събития във въздействието на цялата порочна измислица за COVID - китайският режим затвори за една нощ 50 милиона граждани без основателна медицинска причина, давайки зелена светлина на Световната здравна организация и CDC да „следват нов модел ”; и финансираната от Бил Гейтс компютърна проекция на смъртта, събрана от Нийл Фъргюсън, който лъже през зъби, когато твърди, че половин милион души могат да умрат във Великобритания и два милиона в САЩ - като по този начин се предостави окончателната „обосновка“ за lockdowns.

Третото ключово събитие беше и е продължителната атака срещу възрастни хора в старчески домове.

Убийте тези хора с терор и изолация и накарайте смъртните числа да ескалират.

Ето отчетите с отворен код за пресата, които включих в статията си преди два дни. В края има допълнителен отчет.

Към 22 май Forbes съобщава, че „… в 43-те държави, които в момента отчитат такива цифри, удивителните 42% от всички смъртни случаи от COVID-19 са настъпили в старчески домове и помещения за подпомагане на живот“.

„Вашингтон Поуст“, 18 май: „Световната здравна организация заяви, че половината от смъртните случаи на смъртта в Европа са настъпили в такива съоръжения“.

Заглавие на същата статия на публикацията: „Кризата в старчески дом в Канада: 81 процента от смъртта от коронавирус [в страната] са в места за дългосрочна грижа.“

The Guardian, 16 май: „Около 90% от 3700 души, починали от коронавирус в Швеция, са над 70, а половината живеят в домове за грижи, показва проучване на Националния съвет за здраве и благополучие в Швеция в края на април . "

"Испания. Страната беше шокирана в края на март, когато министърът на отбраната разкри, че войниците, прибрани за дезинфекция на жилищни домове, са намерили възрастни хора изоставени и мъртви в техните легла."

"... регионалните правителства на Мадрид и Каталония публикуват свои собствени данни за хора, починали в домовете за грижи от вируса или показват симптоми, съобразени с него." [AKA, абсурдна диагноза на очната ябълка]

„В Мадрид общият брой на смъртта за Ковид или заподозрените в Ковид смъртност след 8 март възлиза на 5,886 в четвъртък. В Каталония беше 3 375. Между тях смъртните случаи в дома в двата региона представляват повече от една трета от всички смъртни случаи от коронавирус в страната. "

И имаше много ранно предупреждение по темата, ако някой от обществените здравни агенции искаше да обърне внимание - The Guardian, 13 април: „Около половината от всички смъртни случаи в Covid-19 изглежда се случват в домове за грижи в някои европейски страни ... Данните от снимките от различни официални източници показват, че в Италия, Испания, Франция, Ирландия и Белгия между 42% и 57% от смъртните случаи от вируса се случват в домовете, според доклада на академици, базирани в Лондонското училище по икономика ( LSE). "

Тези фигури от старчески дом дават само частична картина. Помислете за ОГРОМНИЯТ БРОЙ възрастни, вече болни хора, които по принцип са в същата ситуация у дома - ужасени от пропагандата на COVID, затворени, изолирани; и след това умират - а също и онези, които успяват да го направят в болница, където са поставени на дихателни вентилатори, силно успокоявани и убити.

Хълмът, неотдаден (в края на април 2020 г.), отчитащ „данни ... събрани в Northwell Health, най-голямата болнична система на щата Ню Йорк. Изследването, публикувано в списанието на Американската медицинска асоциация (JAMA), изследва 5 700 пациенти, хоспитализирани с коронавирусни инфекции в района на Ню Йорк, като крайните резултати са регистрирани за 2634 пациенти. Средната възраст на пациентите е била 63 години ... За следващата най-стара възрастова група, на възраст 66 години и повече, пациентите, получаващи механична вентилация, регистрират смъртност от 97,2 процента. “

COVID са стари хора. Изтласкан до смърт.

Източници:

* https://blog.nomorefakenews.com/2020/06/24/covid-behind-the-global-nursing-home-disaster-and-the-case-number-scam/

* https://banned.video/watch?id=5ef3e20b672706002f2c43de

* https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1274170611280068615

* https://blog.nomorefakenews.com/tag/lockdown/

* https://blog.nomorefakenews.com/tag/neil-ferguson/

* https://www.forbes.com/sites/theapothecary/2020/05/26/nursing-homes-assisted-living-facilities-0-6-of-the-us-population-43-of-us-covid -19-смърт / # 12d6083874cd

* https://www.washingtonpost.com/news/powerpost/paloma/the-health-202/2020/05/19/the-health-202-the-hopeful-news-about-moderna-s-coronavirus-vaccine -Е-изключително-предварителен / 5ec2e480602ff11bb118504f /

* https://www.washingtonpost.com/world/the_americas/coronavirus-canada-long-term-care-nursing-homes/2020/05/18/01494ad4-947f-11ea-87a3-22d324235636_story.html

* https://www.theguardian.com/world/2020/may/16/across-the-world-figures-reveal-horrific-covid-19-toll-of-care-home-deaths

* https://www.theguardian.com/world/2020/apr/13/half-of-coronavirus-deaths-happen-in-care-homes-data-from-eu-suggests

* https://thehill.com/changing-america/well-being/medical-advances/494274-nearly-half-of-all-patients-placed-on

image

(За да прочетете за мега колекцията на Джон, Излезте от матрицата , щракнете тук .)

Джон Рапопорт

Авторът на три експлозивни колекции, „ МАТРИКАТА ОТКРИЛИ“ , ИЗХОД ОТ МАТРИКАТА и СИЛА ОТ МАТРИКАТА , Джон беше кандидат за седалище на Конгреса на САЩ в 29 -ти район на Калифорния. Той поддържа консултантска практика за частни клиенти, целта на която е разширяване на личната творческа сила. Номиниран за награда „Пулицър“, той работи като разследващ репортер в продължение на 30 години, пише статии за политика, медицина и здраве за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа. Джон изнася лекции и семинари по глобална политика, здраве, логика и творческа сила пред публика по целия свят. 




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39739676
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031