Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2020 20:10 - Новата на Бойко – Моника Станишева: Снимай се с внуците, ще правим наша социология! Премиерът най-сетне слезе от джипката, покри се надълбоко
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 817 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.08.2020 20:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

image

ДНЕСМНЕНИЯ Новата на Бойко – Моника Станишева: Снимай се с внуците, ще правим наша социология! Премиерът най-сетне слезе от джипката, покри се надълбоко


imageОт Admin на 10.08.2020

Новата тръпка на Бойко Борисов, за каквато спрягат съпругата на Сергей Станишев – Моника, продължава да пиарства на премиера, съобщиха пред Narod.bg читатели от високите етажи на „Позитано” 20.

Според нашите източници снимката с внуците, която премиерът пусна в социалните мрежи вчера, е идея именно на Моника Станишева.

Моника играе на много фронтове

image

„Целта е да хората на Моника да броят позитивните и негативните коментари за някаква тяхна извратена социология, която да помогне в решението на Бойко дали да хвърли оставка”, обясниха информаторите на Narod.bg.

В неделя Бойко Борисов написа следния статус, придружен със снимка с двамата си внуци – Бойко и Иван:

„Домът е там, където те се усмихват. Винаги е добре да си поговориш с дете, най-верните решения идват от тях. Време за техните усмивки и моите решения!”

Какво ще е решението за оставката, може би ще стане ясно още днес, разкриха читателите на Narod.bg. В тежест на версията, че Бойко все пак е решил да хвърли кърпата, дойде и коментарът, че вече седмица премиерът не се е появявал в публичното пространство, като дори е слязъл от знаменитата джипка, с която кръстосваше села и паланки в опит за нескопосан пиар.

„Бойко се е потопи надълбоко, може и да изненада народа с новината, че сдава властта, за да стане клиент на прокуратурата”, коментираха запознати пред Narod.bg.

Постът с внуците пък накара известни българи отново да поискат оставката на хунтата, установи наш репортер, който събра и няколко мнения на публични личности, вижте ги.

Общинският съветник от „Да, България” Ивайло Мирчев написа:

Решавай бързо – ОСТАВКА и отдели време за отглеждане на тези прекрасни внучета. Само не ги учи на мутренските номера, а ги възпитай като достойни български граждани. ОСТАВКА!

Известният адвокат Албена Белянова пък призова:

Прекрасни внуци имате. Да са Ви живи и здрави! Дано никой не ги разплаква, прогонва, бие и унижава така, както бяха разплаквани нашите деца по време на Вашето управление! ОСТАВКА!

Политикът, адвокат и общественик Николай Гацев бе кратък:

Оставка & congtatulations, Boiko!

Журналистът Стоян Тончев също атакува:

Великолепни деца! Един ден и те ще поискат да живеят в държава, в която погазването на законите, подмяната на демокрацията и корупцията не са превърнати в норма от режима на управление.

Друг журналист – Самуил Петканов, бе ироничен:

Ей, все някой друг да ги взима решенията от Ваше име…

Юристът  и бивш депутат Емил Василев е безмилостен:

Не редно да използва внуците си да омилостивява хората. За този човек няма морал. Оставка!

Политологът Стоян Тодоров също се кодоши с примера:

Не се самоубивайте, мола ви!




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39744595
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031