Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2020 11:43 - Крайният резултат от игнорирането на злото
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 868 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.09.2020 11:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Крайният резултат от игнорирането на злото

 Администратор 17 септември 2020 г.  Други писатели

От JOHN KAMINSKI
14 септември 2020 11:17

Оръжейната медицина
въвежда тоталитаризъм

image

Маската ще ви настрои за убийството
и изстрелът ще завърши работата

Тъй като вярваме на всички онези други лъжи, които съставляват основната американска история, вече не можем да разберем каква всъщност е истината. Целият ви перцептивен апарат произтича от стратегически насочена пропаганда, създаваща отговорната личност на американския гражданин, която притежавате днес. Това означава, че все още се доверявате на правителството да препоръча най-доброто за вас. Изпълнявате заповедите експедитивно. В резултат на това, ако носите маската, ще направите снимката. И това ще ви свърши, както преди.

Доста ясно е за всеки, който все още може действително да мисли, че в действителност планетата COVID е била разсейване за маскиране на рекалибрирането на световната финансова система, която завинаги ще прикрие всички скорошни финансови престъпления, нанесени на незабелязана общественост от властите, които са. По-големият план ще премахне всяка търговска конкуренция за всичко и ще наложи система, при която частните граждани няма да могат да пазят тайна за нищо. Това е най-лошото, което комунизмът може да бъде и е.

Хората, които контролират, са се убедили - или по-скоро, чрез нашето безразлично невежество към техните измами, ние сме ги убедили! - че можем да бъдем манипулирани във всичко. Следователно те не се поколебаха да се преборят и да въведат тотален комунистически контрол над всички хора по света, като нарекоха този лек грип създаден от тях катастрофална чума и правилно изчислиха, че повечето хора наистина няма да знаят или да им пука дали казват на истина или не. . .

. . . стига да получават своите проверки за хуманно отношение.

Ограбени сте и не го знаете

Колко не са фокусирани американците? Когато президентът Тръмп напълно унищожи стойността на американското богатство, като „създаде“ 13 трилиона долара за спешно финансиране от пандемия, той веднага обезсмисли парите на всички американци - изпарени от масивна инфлация - защото сега правителството разполага с достатъчно пари, за да изкупи всяко едно нещо Американски притежава или някога ще притежава. Вярвам, че това се нарича комунизъм.

В Америка вече сме контролирани от рекламодатели, които знаят как да ни забавляват, вълнуват и разсейват, така че е сравнително малка стъпка да ни превърнете в марионетки на нечупливи струни, които трябва да бъдат инсталирани в нашите кръвни потоци, за да контролираме и мозъка си като това, което мислим и как се чувстваме.

Сега, въпреки всякакви разкрития за неавтентичността на държавните лъжи относно тази лабораторна болест, която заключи света, социалните ограничения остават в сила без ни най-малко доказателства, че някога са били призовавани за такива драстични мерки, без значение да продължават безкрайно.

Това е една от дългата поредица от лъжи, които американците са поглъщали през целия си живот, което е накарало правителството им да взема лоши решения, които само обогатяват онези манипулатори, които дори не са сами американци, поради което днес разпределението на доходите в САЩ е страхотно 2% богати и 98 процента обеднели нищети. Ако не се стремим мощно да свържем двата края, ние, бедняците, сме нарастващият брой хора, които стоят до пътя и сега молят за храна.

Без значение къде погледнете, ще откриете, че историите не се сумират.

• Те знаеха имената на 19-те похитители в деня след 11 септември, но през 19-те години, докато арестуваха хора, че не носеха тези ненужни маски, те не постигнаха допълнителен напредък в идентифицирането на ръководителите, които създадоха най-голямата атака за Америка в историята. Представи си това.

• Много злепоставен колега на име Джо Маккарти създава вълнение в началото на 50-те години, като настоява, че правителството във Вашингтон е нападнато от комунисти. Този сенатор от Уисконсин е оставен в забвение от еврейските телевизионни мрежи и вестници, които настояват, че той е заблуден. Сега сме тук през 2020 г., потънали в началните дни на комунистическа Америка, предизвикани от фалшива епидемия, която накара паническото население бързо да търгува свободата си за сигурност, от която всъщност не се нуждаеха, защото болестта все още беше само прикритие поредната финансова измама на целия свят.

• Сред множеството актове на държавна измяна, извършени от Франклин Д. Рузвелт и следващите президенти, най-лошото вероятно е възпрепятстването на новината да достигне до командната структура в Пърл Харбър, че японска флотилия е на път да ги бомбардира тази сутрин през 1941 г.

Предвижда се да убие милиони

• Когато стигнем до дъното на всички тези предварително уредени училищни престрелки по време на администрацията на Обама - някои от които всъщност никога не са се случвали, но обществеността вярва, че са били истински поради медийното погрешно представяне, което ги придружава и прикрива измамите - ще разберем по-добре механиката за това как хората по света са били измамени да се откажат от свободата си поради страха си от болестта, която нечестивите лекари прогнозираха, че ще убие милиони.

След това, въпреки прекалената статистика за болестта, произведена от вече независима медия, те затвориха света, за да се уверят, че некомерсиалната търговия на света най-накрая е мъртва, така че правителството вече може да реши с необратима окончателност кого ще храни и кой няма да.

Изглежда, че ще нахрани всеки бежанец от всяка точка на света, но няма да нахрани американски данъкоплатци, които не подкрепят тези внесени африкански подпалвачи, които сега разхвърлят градовете по целия свят.

Всички онези лъжи, които избрахме да игнорираме и / или вярваме, са изградили лъжата, в която сме попаднали днес, а именно, че това е страната на свободните и домът на смелите. В действителност ние се превърнахме - или може би винаги сме били - нация на смъркащи страхливци, които изнасилват бебета и прострелват хората в гърба, докато ние крадем земята им или отнемаме собствеността им.

И винаги помнете: някои отделни ченгета може да са наистина страхотни, но целта на всички полицейски операции е да защитят имуществото на банките, защото именно този им плаща заплатите. Всичко, което се случва случайно на обществеността, което вече знаем толкова добре, винаги се записва под неприемливата фраза „съпътстваща вреда“, за която евреите винаги ни напомнят, че е цената за правене на бизнес, за която сега знаем, че винаги е „техен“ бизнес.

Пренебрегване на злото

Обичаме да се преструваме, че знаем всичко, но обективната реалност постоянно ни казва, че не знаем абсолютно нищо за нещо, което наистина има значение.

Това наистина има значение? Е, онези неща, които ни прекарват през деня и поддържат тези, които обичаме, в безопасност, топло и щастливо. Така че първото нещо е винаги да имате достатъчно пари, за да поддържате живота си и семейството си. И в това се крие приказката за нашата кончина.

Наречете го „необходимостта от игнориране на злото“. Или може би, „да не казвате какво наистина мислите поради наложените от евреите социални наказания“.

Може да не знаете това, но първите писатели в историята са банкерите, които още тогава са били свещениците. Забавно как парите и магията изглеждат като естествени близнаци. Обадих се на патриарх Авраам „първият банкер“ на много религиозен тип, който харесва картечниците един ден и той много се разстрои. Но това е история за друг път.

Писането от самото начало е измислено и разработено от пазителите на сметки и така цялото писане се стреми да бъде. Това, което получаваме обаче от времето на Волтер и преди, е това, което хората искат да вярваме, което не е непременно вярно. Фактор, който включва всичко, което сте чели Това включва и компрометира съвкупността от всичко, което знаем.

Експозиция: Електромагнитният човешки тест

Джеймс Грундвиг вярва, че „епидемията“ на COVID е разгърната като прикритие за значителните жертви, които ще предизвика активирането на 5G мрежата. Аз също.

Но причината, поради която световното население е следвало заедно с пандемичния план по такъв подреден начин, е повторението от всички други времена, когато те са знаели, че лидерите им ги лъжат, но те са решили да не възразяват. Решиха, че е по-разумно да лежат ниско и да не привличат вниманието към себе си. Тази формула ни доведе до мястото, където сме днес.

Отпуснете се, просто направете изстрела

Аспекти на ваксината: фалшиви обещания, задължителни отровни добавки, предотвратява свързването на молекулите на кислорода с кръвта ви, не може да диша.

Аспекти на маската: Намаленият прием на кислород предизвиква окисляване, рак, сърдечна недостатъчност, не може да диша. Нали това каза Джордж Флойд, когато умираше от предозиране с фентанил?

Отпуснете се. Просто направете изстрела. Всичко ще бъде наред. Не е ли правителството ви винаги гледало за вас? Наистина ли.

Хората, които управляват света, са наследили своите високи позиции чрез престъпления. Техните предци са ограбвали владетели и принцове, позволявайки им да завладеят властта в следващите поколения. Фредерик Мортън каза толкова много в своята подпухнала биография на Ротшилдови. Така че не трябва да се учудваме, че хората, управляващи света днес, са утвърдена престъпна класа. Би било нелогично да мислите, че не са, независимо с какъв вид подвеждащо образование са ви объркали.

Често съм казвал, че най-важните хора на изборите (различни от силите, които вероятно ги уреждат!) Са по средата на манекените, които едва обръщат внимание на политическите събития на своята нация. Те са тези, които могат да слушат новинарски емисии няколко пъти месечно, да говорят непринудено с приятелите си и да гласуват за абсолютно всеки, човекът, който привлича погледа или ухото им с привличаща фраза

Деформираната демокрация на Америка разчита на измама на населението, избор на приемливи кандидати, определяне на проблемите и след това манипулиране на резултата. Асошиейтед прес, който наскоро стана собственост на Ротшилд, не може да се доверява на преброяването на гласовете, нито пък на някое електронно преброяване на гласовете може да се разчита някога, като се има предвид неговата съжаляваща история на компютърна кражба на практически всички избори.

В този момент бих казал, че няма аспект на правителството на САЩ, който да не е зъл. Онези, които са обсебени от запазването на американския начин на живот, трябва да разгледат дълго секундата на касапницата, която правителството е извършило върху невинни хора във всяка страна на Земята.

Да, знам, че това не е перфектен свят. Просто оставянето на толкова важни въпроси без отговор означава със сигурност, че не знаем какво всъщност се случва.

И никой няма да ни каже, освен ако не го накараме да ни каже.

Смъртен поход

В резултат на това всички ние вървим към къщата на смъртта на избиването на населението, за да се харесаме на господарите на нашата съдба, които се грижат много повече за дрънкулките, които могат да си купят, отколкото за бебетата, които са оставени да бъдат убити от тези, чиито усукани компулсиите са преодолели собствения си естествен усет.

С онова, което сега знаем за канцерогенните задействания във ваксината срещу полиомиелит, фалшивата епидемия, която беше фалшиво наречена СПИН (под наблюдението на д-р Fauci, бих могъл да спомена), и броят на хората, случайно осакатени и убити от сепсис само чрез посещение на болници, не трябва да бъде изненадващо, че сляпото вярване във Вашия лекар често може да бъде фатално заболяване само по себе си.

Какви заклинания на електронни вещици са хвърлени върху умовете на света, за да ги принудят да приемат рефлексивно неправилно тествана ваксина, когато една от големите тайни на съвременната медицина е, че лекарствените средства често причиняват повече заболявания, отколкото лекуват?

Това е планът, който кара Бил Гейтс да блика и да се гърчи с очакване.

image

(Щракнете, за да разширите)

Какъв идиот сте, че приемате измислица, която те свободно признават, дори не е ваксина, а нещо, което ще промени вашето ДНК и ще ви превърне в генетично модифицирано човешко същество. Звучи като нов, по-ефективен модел на еврейски роб, отколкото сега е на пазара?

И скоро идва денят, когато чудовищата, отговарящи за нашето правителство, ще ви зададат най-ужасяващия въпрос, който някога сте чували: „Кой ще изберете? Твоите пари? Или вашето здраве. “

Източник




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738480
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031