Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.08.2017 15:13 - Кой е първият признак на хипоксията /недостига на кислород / в тъканите ни?
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 6075 Коментари: 17 Гласове:
1

Последна промяна: 18.08.2017 23:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Първият й признак е желанието да изядем нещо сладко.А ако през целия ден ни се яде сладко ,то винаги сме в хипоксия.Ако глюкозата спокойно си влиза в клетките,ние нямаме такива желания.Вторият признак на хипоксията е нежеланието да се движим и желанието да си почиваме -нарича се синдром на хроничната умора.При хипоксията на тъканите няма болка и други симптоми,но сме изморени,спим много и дълго,няма желание да се размножава и води до гибел.Имаме и недостиг на сърфактант в алвеолите.Нали ни карат непрекъснато да не ядем мазнини.Ако в този момент изядем парче сланина  и зехтин,какво се получава -човек се чувства като ,че ли мравки лазят по него.Глюкозата започва да се разгражде и ни дава енергия,кръвта се задвижва в тъканите и се прекратява безкислородният механизъм на получаване на енергия в клетките,при пипсата на О2.В този
момент човек усеща болка и най-лошото е ,че тогава отива при лекаря.Когато каже,че сме яли сланина,ни и усещаме мравки по кожана,веднага ни плашат с прединсултно състояние
и да не ядем сланина и се връщаме пак в хипоксията.Мравките по кожата говорят,че се възстановява нормалният кръвоток,това никак не е лошо.Това място с мравките ,говори,че там имаме хронично огнище на хипоксия /при провокативен тест с ядене на сланина или зехтин /.Хипоксията убива безболезнено ,а преминава  /лекува се / мъчително.
Пътят към здравето е мъчителен,известно време ще се чешете,мъчите в зависимост от степента й.този период трябва да се преживее.
Д-р К.Заболотний.



Гласувай:
1



1. olivie - пълни глупости, или преводът е неточен
14.08.2017 16:09
Първият признак са безпричинните прозявки. А от текста излиза, че като изядем сланина започва да се разгражда глюкоза (която няма от къде да се вземе) И въобще дали се прави разлика между хипоксия и хипогликемия, не е ясно.....така е омотано. Като у човек слушащ лекция с едното ухо и трудно смогващ да си води записки....:)
цитирай
2. radostinalassa - ...
14.08.2017 17:03
Труден читател сте,защо ли? И аз чета по диагонал,ама само неинтересни неща.И аз се чудя как да преодолеем хипоксията,вие как мислите?Как да стане?
цитирай
3. olivie - искате ли
15.08.2017 09:30
да ви кажа как да си изпишете оксиметър от алиекспрес? Тогава ще се убедите, че оксидацията ви е нормална и ще може да си я следите, щом искате. Явно горните писания са целели да създадат пазар за уред, който в миналото кой знае защо?:) спортистите са смятали за ненужен.:)
цитирай
4. radostinalassa - Питам друго.
15.08.2017 14:04
Как да преодолеем хипоксията.Между другото това е медицинска нутрициология.Явно не сте запазнат с нея.Дава обяснение за причините на болестите,което при вас е отразено като неизвестна,и съвсем логично лечението е .....Ще напишща пост за причините за хипоксията и защо да ядем сланина.
цитирай
5. olivie - явно не разбирате какво предлагам
15.08.2017 14:43
предлагам ви да обективизирате резултата от твърденията си. Но понятно защо ви е страх от истината - едно е да приказваш високопарно измислени механизми ни врели-ни кипели (като в масонски ритуал) , друго да ги докажеш.... Няма балъци дето ще се вържат на хипоксии дето сами си ги измисляте и после лекувате (естествено успешно).
цитирай
6. olivie - а и
15.08.2017 14:45
самото писане и слушане на "лекции" не създава истина (реалност). Последното е възможно само в определена степен и няма как да създадете матрица в матрицата (с други закони де)
цитирай
7. radostinalassa - ...
15.08.2017 16:19
Напишете ми причините за хипоксията /защото твърдя,че тя предизвиква метаболитна ацидоза,хипергликемия,затлъстяване,хронична умора,задух /,и как се лекува.не философствайте,искаме резултати ,не обиди и теории.И без апарат знам,ако нямам енергия и съм изморена.
цитирай
8. olivie - елементарно Уотсън
15.08.2017 16:46
нивото на карбоксихемоглобина у всеки пушач е наднормено, поради свързване на СО с хемоглобина (а той - СО има по - голям афинитет и измества О2) И пушача е в хронична хипоксия. Организмът реагира като увеличава броя на еритроцитите, кръвта се сгъстява, но това е все пак в нормалните адаптационни параметри - около горна граница. Така че както писах вече един често безпричинно прозяващ се пушач е в хипоксия (и не му трябва оксиметър за да го докаже). Този пример е специално за вас. И сега внимавайте - ниските нива на кислорода задействат цикъла на Кребс и пушача РАЗГРАЖДА мазнини , а когато остави цигарите ако не намали приема на калории с 30% напълнява. Подобен ефект получавате и като минете за успокоение на леки цигари. Задуха е ясно откъде е щом сте в хронична хипоксия.
цитирай
9. radostinalassa - първо
15.08.2017 17:22
Цикълът на Кребс разгражда глюкозата при наличие на О2.Пак бъркате двата щата.Срещам много дебели жени,които се задъхват,имат диабет и не пушат.Как е това.
цитирай
10. olivie - цикълът на Кребс си е анаеробен, значи без О2
15.08.2017 20:14
Синдромът на Пикуик е отговорът на въпроса ви - от дебелината се повдига диафрагмата, нарушава се механиката на дишането и се нарушава оксигинацията на кръвта дори и без да пушат (механично), повишава се броя на еритроцитите и т.н. Диабетът е спътник на затлъстяването защото броя на инсулиновите рецептори не се увеличава с килограмите. Като се отслабне, те стават достатъчни (говорим за придобития диабет, а не за генетично обусловения) Нещо друго да не е ясно?
цитирай
11. radostinalassa - 2
15.08.2017 20:33
Питам друго,защо дебелеят без да ядат повече от нормалното.Друга причина е йодният дефицит,но тук говорим за хипоксия.Двойката е за анаеробният цикъл на Кребс-кощунство,каквото и да значи. Цикълът е -- глюкоза +О2 , дава 2 пирувата и т.н.Това О2 какво е -липсата му вероятно.
цитирай
12. olivie - а бе, тъпчете се със сланина
15.08.2017 20:49
пък после се чудете от какво дебелеете...
цитирай
13. olivie - цикъла Кребс като цяло се води аеробен
15.08.2017 21:03
но това е абсолютно само по отношение на глюкозата и се извършва само там където клетките имат митохондрии, а в еритроцитите няма. За това и не могат да ползват О2 за енергийни нужди, а само го носят.
цитирай
14. radostinalassa - ставате за адвокат на дявола
15.08.2017 21:38
И кой ви позволява да измисляте ,кой е дебел и кой не.Хващам се на бас,че сте дебел и доста ваши неврони са заменени със съединителна тъкан,характерно е за потаторите!
цитирай
15. olivie - абе
16.08.2017 07:23
айде холан, я си живейте в дебела хипоксия... и оставете хората да живеят нормално. Всичко което пиша е от личен опит, а това че напълнях след като оставих цигарите е доказателство за това което пиша. Адвокат на дявола сте вие защото се опитвате да насаждате хомеопатични "лечения" (лекуване на затлъстяване със сланина), а не знаете, че откривателят на хомеопатията е масон и по - близо до дявола от мене след като ви давам безплатна консултация. Що не кажете колко ви струват великите лекции, които сте посещавали? Тук провеждаха курсове за отказване от тютюнопушенето срещу скромната сума от 400лв. Вие колко вземате за плюенето на официалната медицина? Къде провеждате лекции, че гледате да зарибявате аудитория? Лошото е че сте хем дебела, хем в ацидоза и хипоксия - лоша реклама на преподаваната "истина"....
цитирай
16. radostinalassa - нелогично е
16.08.2017 15:12
Аз не съм дебела,защото в поста си точно това обяснявам,че хипоксията води до папълняване.Моят кумир е Павел Богачи- той обяснява как да отслабнем.Трябва да го прочетете и да се възползвате от знанията му.А че вие пиете алкохол е ясно- и по обидите,и заплахите с психиатри,и невежите писания.Как може да се бърка хомеопатията с нутрициология - дълбоко невежество само го обяснява.
цитирай
17. olivie - сериозно ли не виждате, че си противоречите, а наричате другите невежи?
19.08.2017 18:53
Признахте, че пушите, а аз мога да ви обективизирам хипоксията, която следва от това чрез нивото на издишания СО, който блокира О2 рецептори. А сега ми твърдите, че не сте дебела, каквато следва да бъдете според вашите "лектори". Макар че последното е отново лично мнение, неподкрепено от някаква апаратура. Аз се определям като дебел, но нямам хипоксия, защото не пуша (нямам и диабет) и по скалата на Граце ми дават умерен риск за сърдечни инциденти (за това изследване отсъствах известно време - коронарография) Дано не ви е било скучно като гледам бурните коментарии.....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13132525
Постинги: 11559
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години