Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2017 22:40 - Старост в радост.
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 329 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.09.2017 19:15

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Защо хората са измислили алкохола?Те са го измислили за добро,за да оживеят.,с добри 
намерения,както много други открития.Защото тези,които са пиели вода ,бързо са умирали,понеже водата е пълна с живот,т.е. микроорганизми.Водата в блатото е много по-пълна с живот / тя е алкална /,отколкото в извора  - по-кисела е /.И по време на война са носели със себе си ром и сланина,и вода не им е била нужна.Сланината им обезпечава вода.В началото те са взимали със себе си квас -бактериите в него отделят киселина,и не 
дават на другите бактерии да се развиват,докато сами не умрат.Там вече няма нищо живо.
После бирата,виното- който е пиел вода е умирал,а другите не.Най-старият човек е живял 256 години в Кигай.Първите 100 години е лекувал хората с билки,после решил ,че е безполезно и се занимавал с бойни изкуства до края на живота си.
Ако човек престане да яде и пие само вода,колкото и да е тя минерализирана /да има кал-
ций /,тя няма да го убие,защото всички системи работят.Само в комбинация на лоша храна с лоша вода,ние се състаряваме бързо.Като стареенето ни и обезводняването ни е едно и също.Животинските белтъци,които обичаме да ядеммного, трудно се преработват у нас.
Най-опасната храна обаче е млякото.То съдържа и калций,и белтък и захари.Единственият безопасен продукт е суроватката,в която се отделят мазнината от  белтъка.
Ако пием само кока кола и не ядем,ние ще почистим идеално съдовете си,РН е 2.2,но тя има много захар.Как такя медът се счита за лековит,а захарта за убиец.Каква е разликата между тях?Медът е фруктоза,която лесно се превръща в глюкоза и се усвоява не така бързо като захарта,която много лесно се усвоява и излишната се превръща в мазнини.
Пчелата,която събира захароза от цветята,я окислява и я превръща във фруктоза.
Ако вие вземете захар и я залеете с лимонов сок,то след 2 часа вие ще имате фруктоза.Мо-
же да я ядете така и няма да ви вреди.Ако ядем захар,ние използваме своите резерви от киселина и ензими ,за да я преработим.Т.е. всичко се опира до киселината,и в здравето и в 
красотата.Плодовете съдържат сок,който е скрит в тях и при изцеждането му ,той се окислява,в него няма целулоза.Всички реакции на разграждане на белтъци,мазнини и въглехидрати/катболизъм / се провеждат в кисела среда..,а процесите на строеж в алкална среда.Блатото има алкална реакция и вътре в нас има много блата,където се развиват микроорганизми.....
Павел Богаччи.



Гласувай:
2
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 708084
Постинги: 1404
Коментари: 1720
Гласове: 854
Архив
Календар
«  Юли, 2018  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031