Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11 06:14 - Митът за "закисляването" на тялото ни.
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 180 Коментари: 0 Гласове:
2



У нас се образуват вредни киселини , които би трябвало да се неутрализират от жлъчните сокове , които се вливат в кръвта ни. Ако те са по- малко , тогава ние изхабяваме своите микроелементи - магнезий, жив калций, калий и натрий. И се налага да изпиваме тонове магнезий и калций / аптечният калций не е жив /. Микроелементите образуват с киселините шлаки , т.е. неразтворими във вода соли , които се отлагат по съдовете ни , ставите.
И тогава ни казват , представете си , че трябва да се алкализираме. Та това е абсурдно.
РН е нормализирано чрез загубата за нас на ценни микроелементи. Шлаките можем да разтворим само чрез прости киселини - ябълков оцет , лимонена киселина. За тая цел 
стомахът ни произвежда всеки ден 5 литра солна киселина , през нощта тя се влива в кръвта ни и унищожава мъртвите клетки, разтваря шлаките.
Сега пак ли мислите , че трябва да се алкализираме ? Не вярвам.
Да не говорим , че плодовите сокове / прясно изцедени / са полезни именно защото съдържат киселини, които разтварят солите. за да се изведат през бъбреците е необходима вода.
Ако изядем 100 гр. месо , както ни препоръчват трябва да изпием на гладно 4 литра вода, за да неутрализираме белтъците. Това е невъзможно.
Затова изяжте само 10 гр. и ще е необходима 400 мл вода / 2 чаени чаши / .
Вода ни трябва и за храносмилането.
Ако ядете плодове на гладно ще получите много структурирана вода.
Изводът пак е един - трябва да се подкисляваме чрез плодови сокове, ябълков оцет с мед.
Който твърди противното или е невеж , или опасен за здравето на хората.



Гласувай:
2
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 217620
Постинги: 434
Коментари: 610
Гласове: 314
Архив
Календар
«  Ноември, 2017  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930