Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2017 14:33 - Защо трябва да приемаме лекарства цял живот ?
Автор: radostinalassa Категория: Технологии   
Прочетен: 2583 Коментари: 12 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Отговорът е мното прост.
Защото те не лекуват, а само потискат симптомите.
Напр. астмата, язвата, артрит, хипертония, диабет, шипове, и т.н.
Но лекарствата дават странични ефекти.
Причината за много болести в медицината е неизвестна.
Кое е естественото лекарство от много заболявания ?
Как ще прозвучи това на медиците, които заработват парите си на  невежеството и сляпата вяра на болните ?
Като отнемане на хляба им. Но кого го интересува това ?
Докторите са длъжни да не вредят на пациентите си.
А как е тогава със страничните ефекти ?
А нещастните бащи, чиито деца са се разболели след ваксини ? Защо държавата винаги има пари за ваксини? 
Кои са неверните твърдения днес:
1. Организмът се обезводнява главно заради стареенето ни.
Установено е,че когато не ни достига вода се увеличава производството на хистамин.
Как да се лекуваме - с пиене на вода или с антиалергични препарати, изберете сами.
2.Хистаминът, и регулираните от него регулатори на разпределението на водата, предизвикват болка,контактувайки с чувствителните нерви.
Затова хроничната болка, която не е свързана с инфекция , трябва да преценяваме като сигнал на обезводняване в района на болката.
Опитайте при хронично главоболие, запек, болка в краката,препиване с главоболие  - пийте няколко дни по 2.5 л вода ,преди да пиете антихистамини,антиацидни средства .
Дългото приемане на обезболяващи таблетки заглушава симптомите на хроничното обез-
водняване. Те често довеждат до кръвотечения от храносмилателният тракт, увреждат черния дроб и бъбреците.
Напр.диспепсията , язвата  е признак на обезводняване и трябва да се лекува главно с вода. Това е изпитано при много пациенти на практика.....




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. olivie - ЧРД първо
13.11.2017 19:52
а за лекарствата ама ич не е толкова просто. Физичните константи се измениха много и съответно и лекарствата не действат. Но... пък някои, които преди имаха слаб ефект, сега станаха силни. Няма да ви казвам кои са - нека се потрудите и вие малко, че от тоя копи.пейст почнахте да закърнявате..:))))
цитирай
2. radostinalassa - Прав сте.
13.11.2017 21:24
Може би за първи път.Аз пиша постовете за да запомня правилните знания.
Имат ли право да се прилагат лекарствата, след като се е намалила масата на протона с 4 % ?
Мисля, че не.Но ще фалират юдеите и ще трябва да работят.А това не е възможно.По-скоро ще крадат и убиват.
Не вярвам да знаете кои лекарства как действат днес.не е възможно.
цитирай
3. olivie - поназнайвам нещичко
14.11.2017 08:49
но... естествено няма да кажа и то не защото ще остана без работа, а защото ще спрат действащите лекарства, или ще ги заменят с нови, без ефект, както са го и правили (къде са амидофена, сулгина, фелорана, ретизида, ампицилина и мн. др.? Само в спомените ни колко добри и ефективни бяха). Дори в Русия онлайн вече не се намират, така че не вярвайте много-много и на тяхната "наука". А последното означава, че или славянската теория е изкуствена и руснак=хазарски евреин, или че хазарите са окупирали всички ръководни постове в Русия. Лично за мене голяма разлика няма, защото всичко е откраднато от нас българите, а за капак нас ни обявяват за тюрки.
цитирай
4. radostinalassa - Никой не ни обявява за тюрки.
14.11.2017 09:03
има по-ново генетично изследване, че сме арии и със средиземноморски гени.
Изследвани са и помац, така, че на Турция не й става генетичната игра.Юдеите са окупирали властта в Русия още от Революцията.
В 1920 г. Ленин е премахнал името Волжска България.Той е евреин,с патолотиите им.
Амидофенът е доста вреден,не плачете за него. Премахнат е сигурно със съдебни дела.Или няма парична изгода.
Казах ви , че хазарите са Р1а , а евреите едва ли са арии.
цитирай
5. olivie - цитат от следващия ви пост:
14.11.2017 11:46
"Славяните са Р1а" Следователно хазарите са славяни (поне вашите руснаци де) Много удобно се появяват на мястото на хазарите преименувани като руснаци с блясъка на славянската теория, която да запълни празнотата от принадлежността ни към ариите. Генетиката не може да бъде излъгана, а вашите източници искат точно да я нагодят към известната ни "история". Има и два вида ген. изследвания - на движението на У хромозомата с хаплогрупите й по света и на митохондриалната ДНК от майката, за да се обясни еврейското унаследяване (на религията може би?:) ПОКАЗАТЕЛНО Е ЧЕ ДВЕТЕ ИЗСЛЕДВАНИЯ СПОРЯТ ЗА ПРОИЗХОДА ТОЧНО НА РУСНАЦИТЕ И ОСТАВЯТ ХОРАТА САМИ ДА СЕ ОПРЕДЕЛЯТ, като че ли това ще реши въпроса, който им вади очите - че са хазари, сублимирали като руснаци.
цитирай
6. radostinalassa - За какви хазари говорите.
14.11.2017 12:17
Аз пиша за Волжска България, не пиша за руси. Тя е приела исляма , да,но нищо повече.
От русите вземам само науката. Потърсете у нас ДНК - генеалогия, много е бледа. И генетичното изследване у нас е финансирано от италианците.
Русия има наука, даже и вие не можете да го отречете.И отбележете, че те казат славяни, словени , и за езика също , а не руски. Разбирате ли - славяни , а не руси.
цитирай
7. olivie - Не бе Уили, аз просто преразказвам твой предишен пост, но прочетен наобратно:
14.11.2017 12:40
ДНК - генеалогията на хазарите - А.Клесев / за Русия е добре да намери колкото се може повече славяни по света /.
" Както много знаят,хазарите се считат за юдеи по вероизповедание. Постепенно се е намалявал броя на тези,които се смятат за юдеи до върхушката им.Хазарите са били
степни хора,но в разкритите наскоро 100 погребения,нито в едно не са намерени юдейски символи.За Израел е добре да намерят колкото може повече евреи по света.А за Русия е добре да намери пък славяни по света,това е нормално.Наскоро бяха разкрити две хазарски погребения,и в съдружество с ростовските криминалисти ние анализирахме костите на тези хора.Оказа се,че синонимът на рода им,т.е. хаплогрупата им е Р1а .
цитирай
8. olivie - И още:
14.11.2017 12:43
ДНК - генеалогията на скитите,славяните,хазарите - А.Клесев.
"ДНК генеалогията показва,че скитите имат хаплогрупа Р1а ,както у ариите и русите."
А скитите са българи, от тюркски произход според горния господин
цитирай
9. radostinalassa - Точно така.
14.11.2017 14:07
Войната е била между Московска Русия и Тартария, за съжаление. Не е ли така ?
Според Рашид Кадыров,Казан хазарите са родни братя с волжските българи.Но да са емреи бъркате. Евреите имат друга хаплогрупа, май като арабите - смес между черни и бели.При нас няма такова нещо.
цитирай
10. olivie - няма грешка Уили
14.11.2017 19:01
евреите не са етнос, а вероизповедание. Де да беше толкова лесно да отделим сафарди от ашкенази по хаплогрупи.... Истинските семити са си сафарди, които приличат на хазарите (приели юдаизма) само па празитизма. Велика България на Кубрат е била завладяна от Хазарския каганат, така че никакви братя не са ни. С приемането на юдаизма, който им гарантирал успешен паразитизъм хазарите се прекръстили на руснаци, наши братя-славяни (измислен етнос), който ни набутваше по време на соца собствения си тюркски произход, за да може да обясни собственото си появяване от нищото. За това и почва да лансира ДНК митохондриално унаследяване за да не лъсне истината.
цитирай
11. radostinalassa - Вие най-вероятно /подозирам /..
14.11.2017 19:53
..сте евреин по майчина линия.Митохондриалната ДНК не се променя.Каквото и да правим ,ще е така.Волжска България е приела исляма, не е завладяна. Юдея сифилитик Ленин я е прекръстил на Татария.Бъркате евреите с русите и българите.
цитирай
12. olivie - въобще не ме интересуват вашите определения.
15.11.2017 06:57
Един блогър беше написал, че всички родени 1956г. са деца на демони. Така и не разбрах от къде извади тоя извод. Как пък отричате Велика България на Кубрат, също не ми е ясно. Не ми е работа да ви уча, че той е баща на хан Аспарух, основал нашата България. И тук парадокса е, че шепа българи претопяват тракийското море и се пръкват славяните. Спароток явно ще се окаже прав - там където имате български топоними са живели тракийски племена преди това. Отидете в Кабиле, столицата на пеласгите (между Сливен и Ямбол) да видите какво лайно са изсрали нашите археолози да ни убедят, че това е бил римски гарнизон и не можели да слязат на по-долни пластове да не го разрушат. Въпреки това са се изгаврили с поръчаната история и от надписите се разбира, че християнство е имало по нашите земи още от 170г от н.е. Защото иначе не е възможно да има християнска базилика, строена 170-а, а покръстването да е станало 855-а.... Има и други гаври - увеселителен кът наподобяващ хамерикански форт, "исторически музей" от който от навряния в ъгъла участък става ясно, че от могилата-гробни на ТЕЖКО ВЪОРЪЖЕН ТРАКИЙСКИ КОННИК (когато римляните са наблягали на пехотата) е извадена изящна тракийска амфора натрошена на сол (щото видите ли траките имали обичай да чупят всички предмети с които погребвали мъртвите за да не би някой да разбере, че всичко тяхно е отдавна присвоено"гръцко") и в контраст с бутура в съседство надписан като римска ваза. А общия брой на могилите на тракийски царски погребения встрани по пътя Сливен Бургас са над 250, което прави средно царуване 4 години, ако се спазва официалната история , че траките са се появили на историческата сцена около 1000г. преди н.е. Дори името траки компа ми го подчертава като правописна грешка....
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: radostinalassa
Категория: Технологии
Прочетен: 13127179
Постинги: 11557
Коментари: 18328
Гласове: 6661
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Децата на дявола - нехора, сатанисти, педофили
2. Страшните истини - духовни, ДНК, синя кръв - евреи, араби, индуси, китайци.
3. Основното генетично различие между трите раси са пръстовите отпечатъци
4. Заземяването лекува възпалителните процеси
5. Мусорна ДНК. Холограма на плода. Педента на ДНК.УЗИ.
6. Душата, нейната генетика, потомците ни.
7. Връзката между българи и шумери
8. Реинкарнацията и генетиката
9. Раждането на тракийската азбука
10. На земята живеят четири вида човек
11. ГЕНЕТИЧНИЯТ АНАЛИЗ В ТЪРСЕНЕ НА ИСТИНАТА ЗА ЕТНИЧЕСКИЯ ПРОИЗХОД НА ДРЕВНИТЕ И НАСТОЯЩИ БЪЛГАРИ
12. Американските бомби с обеднен уран
13. Лицензиран расолог - Вл. Авдеев
14. Енергоновата система на кръвта
15. Руският език не е руски, а български
16. Подслушват ли телефона ви?
17. Българският език - езикът на първите хора!
18. КОВИД - 19 и старите лекари
19. Хидра 1 и Хидра 2 - рак
20. Ябълков оцет - мастер клас
21. Истината за атеросклеротичните плаки и гъбичките
22. Уникален артефакт от Сибир, който принуди учените да преразгледат историята на древния свят
23. Мусорната ДНК се оказва критична за видообразуването
24. Д - р Райън Коул , патоанатом - ваксините са токсини
25. Ето я истината защо Русия нападна Украйна
26. Русия дълго време толерираше лудориите на западните си партньори и беше твърде толерантна към тях -лазерният"Метадрон Орхидея"
27. В България е създадена най - ранната писменост в света https://www.youtube.com/watch?v=q2TRX1vkCFg
28. Без САЩ комунизма нямаше да се роди
29. Болкотерапия чрез молитвена поза
30. Акад. Васил Николов: Носим гени на 8 000 години